Радваме се за Елчин и Чачи. В мрежите е еуфория и нямат търпение за това Огнено партньорство. Елчин не е изкуствена много добра актриса е. Даде си пауза и сега се завръща с филма. Лично аз не съм чула да се изказва негативно за тия прословути целувки и сериал на Ханде и Баръш. Имаше такова изказване от нейн колега от "Кирилик ашка". Така е с платформите турците трябват да свикват, че има свобода там и смели интимни сцени и това е част от работата на актьорите. Това са нормални неща по цял свят. Не само в киното и в живота. Елчинката има принципи и не би изиграла всичко. Щом е приела ролята и знае сценария значи е преценила и е наясно.
Вал , ти гледаш ли Ешрефа или? Знам, че не си падаш по екшън жанра. Филмите се снимат за кратко време и няма да навреди на сериала есента и ще има време за всичко. Той смени имиджа си за агент "Ферман" и пуска мустак. Елчин ще бъде "Сайе" и тренира и подготвя.
По принцип редовно тренира спорт и поддържа фигура. Снимките започват тази или другата седмица. Режисьор ще е Джан Улкай с когото Чаатай е работил във Хитовия филм ХЖ от 2021год. Сценарист е Кубилай Тан. Писал е предимно филми най успешният му е "Чудо в седма килия" с Арас Булут.
Хафсанур преговаря с други компании и може би вече е харесала нещо и затова няма да е във филма. Напоследък продуцентите се стараят да избират на Чаатай известни и опитни партньорки с фен бази. Няма лошо да се дава шанс и на по неизвестни и младички все от някъде трябва да се тръгне и придобие опит. Когато играеш с най големите и попиваш от това е още по - добре. Как ще се развиеш след това и задържиш е отделен въпрос и зависи от много неща.