Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 714
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Валл Flowers Hibiscus  Радваме се  за Елчин и Чачи. В мрежите е еуфория и нямат търпение за това Огнено партньорство. Елчин не е изкуствена много добра актриса е. Даде си пауза и сега се завръща с филма.

Лично аз не съм чула да се изказва негативно за тия прословути целувки и сериал на Ханде  и Баръш. Имаше такова   изказване от нейн колега от "Кирилик ашка". Така е с платформите турците трябват да свикват, че има свобода там и смели интимни сцени  и това е част от  работата на актьорите. Това са нормални неща по цял свят. Не само в киното и в живота. Елчинката има принципи и не би изиграла всичко. Щом е приела ролята и знае сценария значи е преценила и е наясно.  

Вал , ти гледаш ли Ешрефа или? Знам, че не си падаш по екшън жанра. Филмите се снимат за кратко време и няма да навреди на сериала есента и ще има време за всичко. Той смени имиджа си за агент "Ферман" и пуска мустак.  Елчин ще бъде "Сайе" и тренира и подготвя.  
По принцип редовно тренира спорт и поддържа фигура. Снимките започват тази или другата седмица.  Режисьор ще е Джан Улкай с когото Чаатай е работил във Хитовия  филм ХЖ от 2021год. Сценарист е Кубилай Тан. Писал е предимно филми най успешният му е "Чудо в седма килия" с Арас Булут.

Хафсанур преговаря с други компании и може би вече е харесала нещо и затова няма да е във филма.  Напоследък продуцентите се стараят да избират на Чаатай известни и опитни партньорки с фен бази. Няма лошо да се дава шанс и на по неизвестни и младички  все от някъде трябва да се тръгне и придобие опит. Когато играеш с най големите и попиваш от това е още по - добре.  Как ще се развиеш след това и задържиш е отделен въпрос и зависи от много неща.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 13:30 от femmi2

# 691
ох,Femmi,
аз сякаш хич не споделям твоя ентусиазъм
Въобще не съм искала да кажа,че Елчин е слаба актриса,даже напротив,любима ми е
Но изобщо не виждам каква химия ще се получи между тях.Точно заради принципите и,заради което аз много я уважавам
Само,че,мисля,че в актьорската професия е трудно да работиш с принципи
Силно се надявам да не съм права
Виждаш,че и най-добрите като,че ли се гипсират някак пред Чаатай
Аз наистина не си падам по екшъните,хеле пък турските
Много ми са зловещи и грозни тези сцени
Убийствата и побоищата не са моето
Пак казвам-силно се надявам да не съм права и да се получи страхотен продукт

# 692
А разбрали се, дали ще е игрален филм или за платформа сериал?

# 693
# 694
А разбрали се, дали ще е игрален филм или за платформа сериал?
Филм  е проекта и още не е обявено дали ще е на платформа или е предназначен за киносалоните .  Ще си почакаме докато го излъчат независимо къде . Платформите по принцип купуват филми  трябва да мине определено време, когато е за киносалоните. Заглавието на филма  може да претърпи промени . Засега го превеждат , като ''Спящият човек'' или ''Човек без сън''. Жанра ще е психо - трилър, няма да е екшън. Той си пада по умствени игри и е много добър в това. Колежката ще е интересно да я видим в такава роля.    

Вал , това е само филм за час - два . Ще мине и замине. Надяваме се да им се получи химията между двамата и сработят и да има хубава атмосфера на площадката с екипа . Flowers Four Leaf Clover

Чаатай  и Елчин  ще се появят на екран, като агентите  Ферман и Сайе жанрът ще е психологическа драма/трилър. Филмът ще е изпълнен с мистерия и загадки за мозъка.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 18:38 от femmi2

# 695
От доста време насам се вълнувам от новия тв сезон. Наистина има сериали които ми хванаха окото. Да видим как ще си разпределят дните. Дали ще има големи изненади.

# 696
ето го и другият любимец
Баръш Бакташ за списание "LO'AMMI"

В момента гледам "Кралицата на нощта"
Впечатлена съм от актьорската игра на Funda Eryiğit
Гледали ли сте я в други проекти?

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 15:05 от VAL*

# 697
Подробности около филма Спящият човек или  ''Сънливеца'' . Различно го пишат и превеждат .

💥💥💥 Баръш Фалай и Чаатай Улусой се събраха отново след много години във филма "Uykucu "

📌 Снимките на плаката за филма на PollFilms Uykucu  се проведоха днес.

📌 ЧаатайУлусой, чиито снимки ще бъдат завършени преди снимките на Eşref Rüya , ще играе агент на име Ферман. Неговият спътник Афро ще бъде изигран от Ферит Кая,  а Сайе, мистериозна жена, която случайно се появява в живота му, ще бъде изиграна от Елчин Сангу.

📌 Известният актьор Баръш Фалай  ще играе ролята на началника на  ''Картал'' един от главните герои на филма.

📌 Това ще отбележи събирането на Чаатай Улусой с колегата му от „Приливи“ Баръш Фалай след 10 години.

📌 Междувременно ролята на Селим във филма е променена и ще бъде изиграна от ветерана актьор Дженгиз Бозкурт.

''Uykucu'' с участието на Elçin Sangu и Çağatay Ulusoy, е вълнуваща шпионска история, развиваща се в сенките на съвременния градски живот. Ферман е герой с минало, пълно с тайни, докато Сайе е стратегически настроен герой, който крои хитри планове. Пътищата на двамата се пресичат.

Филмът ''Uykucu'' ще разкаже шпионска история, адаптирана по истински случай.

Филмът, чиято премиера се очаква в Турция и чужбина в началото на 2026 г. В момента  се водят  преговори с дигитални платформи.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yali-capkininin-hattus-halas … le-donuyor/60593/

Шериф Сезер, лелята Хатуч в Yalı Çapkını, се завръща със сериала "Çarpıntı"
Награждаваният майстор актьор Шериф Сезер, след телевизионния сериал „Yalı Çapkını“, в който спечели сърцата на публиката с ролята си на Хала Хатуш в продължение на 3 сезона, подписа споразумение с телевизионния сериал „Çarpışma“, също продуциран от OGM.

Шериф Сезер ще изиграе ролята на Фиген, майката на семейство Алкан, в „Чарпинти“, чиято репетиция ще се състои в понеделник , и ще се появи пред публиката като свекърва на Тюлин Алкан (Сибел Ташчъоглу) и баба на Арас (Керем Бюрсин).

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 17:14 от femmi2

# 698
  • София
Скрит текст:
Чаатай Улусой се готви да започне снимките на филма "Спящият агент“.
🔥Елчин Сангу лично потвърди участието си във филма
Какво е Вашето мнение за тази двойка?
Лично аз харесвам Елчин,но мисля,че тя така и не успя да се завърне пълноценно след ролята и на Дефне
А сега,след изказването и за по-неудобните сцени на Баръш с Ханде,май направо ще си я отпиша
Не ми се гледат изкуствени пози до великолепния Чаатай
А той,ако партньорката му не се отпусне,също не успява да изгради добър контакт
За тази роля се разбра,че Хафсанур е отказала
Явно Елчин има спешна нужда да се завърне на екран и да радва феновете си
Дано да бъркам,много се надявам да са добра комбинация
Пропуснала съм, че се е изказвала за сцените на Баръш.
С тези сцени, ще взема да погледна сериала. Голяма драма, голямо чудо. Какви пък да са чак тези сцени? По коментарите ще каже човек, че п@рно снимат. Аман от забрадки и разбирания от миналия век!
Точно от Елчин не съм то очаквала.

# 699
Явно Елчин генерално говори че не иска вече да участва в сериали/филми и да има интимни сцени, но щом се е съгласила за този филм значи няма да има такова нещо.

# 700
  • София
Явно Елчин генерално говори че не иска вече да участва в сериали/филми и да има интимни сцени, но щом се е съгласила за този филм значи няма да има такова нещо.
Ами, като не желае, да си смени професията, или да мине към дневните сериали.
Аз това не мога да го разбера. Хем искаш облагите на професията, хем, ако може да те снимат само в профил, както се вика.
Напълно откачиха- Елчин не искала интимност, Озан от ДГ по слухове и той, че пък жена му била ранима. Този, дето се съдиха с Нургюл, и той луд. Жената на Баръш Бакташ забременя на секундата, макар да не беше сигурна преди проекта му с Ягмур Ю, че искат деца. Дженк Торун се разведе, че и неговата жена откачи, а не виждам да са с мароканката след края на Esaret.
Изобщо .....
Все повече започвам да уважавам актьори, които излизат на снимачната площадка и си вършат работата - Чаатай, Баръш Ардуч, Ханде Ерчел (колкото и да не съм й фен, Бюрсин (засега) и т.н., без значение жена, мъж, майка, баща, сестра.

# 701
missence,мисля,че при Баръш Бакташ желанието за дете се появи след срещата му с малкия Миран в сериала
Много бяха сладки двамата с него
Прищяло му се е,така да се каже
Едва ли причината е Ягмур...

# 702
Ами, като не желае, да си смени професията, или да мине към дневните сериали.
Аз това не мога да го разбера. Хем искаш облагите на професията, хем, ако може да те снимат само в профил, както се вика.
Напълно откачиха- Елчин не искала интимност, Озан от ДГ по слухове и той, че пък жена му била ранима. Този, дето се съдиха с Нургюл, и той луд. Жената на Баръш Бакташ забременя на секундата, макар да не беше сигурна преди проекта му с Ягмур Ю, че искат деца. Дженк Торун се разведе, че и неговата жена откачи, а не виждам да са с мароканката след края на Esaret.
Изобщо .....
Все повече започвам да уважавам актьори, които излизат на снимачната площадка и си вършат работата - Чаатай, Баръш Ардуч, Ханде Ерчел (колкото и да не съм й фен, Бюрсин (засега) и т.н., без значение жена, мъж, майка, баща, сестра.

Има актьори и актьори. Всеки сам решава как да продължи и аз лично уважавам това. Примерно за мен при Озан тая целувка е била вече наложителна от продукцията иначе сигурно щяха да откажат публиката да гледа сериала. Иначе за новия сезон не знам как биха продължили. Повечето красиви актьори имат ревниви съпруги/жени и едва ли им е приятно. Същото и за актрисите. Просто им се възхищавам за това че имат толкова здрави нерви да търпят това.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 19:37 от itshristina

# 703
  • София
missence,мисля,че при Баръш Бакташ желанието за дете се появи след срещата му с малкия Миран в сериала
Скрит текст:
Много бяха сладки двамата с него
Прищяло му се е,така да се каже
Едва ли причината е Ягмур...
А, дано е така, че след шоуто, което спретнаха родата на жена му (след Кан), набързо приключиха сериала. Намериха му роля без романтика, и тя свърши. Дано сега намери нещо подходящо.

itshristina, разбира се, че е така. Като имаш ревнива половинка, не ставаш актьор, или си подбираш роли и проекти. Няма лошо.

# 704
Не съм гледала още тез прословути сцени между Ханде и Баръш но голям шум се вдигна от аман моралистите. Вършат си работата, като актьори и няма нищо срамно в това и половинките им ги подкрепят и да ревнуват е нормално все пак това е опасна близост. Ейваллах на Борко ,че въпреки че съпругата му е била на снимачната площадка да го наглежда ,той си е свършил работата, както трябва със страст. 

Хубаво да имаш принципи, но трудно се работи така. Ще видим дали във филма ще има нещо по така или Йок и затова е приела Елчин. 

По въпроса за Баръш Бакташ четох че едва не се е развел заради някаква случка с колежката си в проекта.  Ама после се разбрали с жена си и дори и бебе си направили за по сигурно. Това няма да реши проблемите с доверието и ревността по принцип.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 03:07 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт