Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 688
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Инфо от Бирсен.  

NOW tv  дръпна шалтера на "Двойна Стая". Летния сериал прави финал на ЕП 8.

Дениз Байсал не е постигнала споразумение за "Плодородни земи" като партньорка на Енгин Акюрек.

Мерт Рамазан Демир и Мирай Данер ще си партнират в сериал по Дисни плюс.  Сценарист ще е Пънар Булут  написала хитови сериали. Продуцент MF Япъм.
Снимките трябва да започнат към  края на юли.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 18:43 от femmi2

# 676
Жалко за "Двойна стая", но наистина не струва. Пълна боза са сътворили комшиите. Не че корейската версия е нещо, но актьорите ГГ там са доста харизматични- и двамата. Тук особено ГГ има очарованието на гьостерица.

# 677
На мен пък "Двойната стая" ми харесва.  Улаш Туна може да не е супер секси актьор, но иначе става, а и ролята в сериала изисква да е "дърво". Joy Деврим си ми е любимка, а сериалчето е супер за разтоварване.  Жалко че го спират, какъв рейтинг гонят посред лято?

# 678
И аз да си кажа - яд ме е, че спират "Двойна стая". Разтоварвах се с него и нямах кой знае какви очаквания, все пак е летен сериал. Рейтингите не бях чак толкова лоши- около 3. Надявах се поне до края на лятото да изкара.
Улаш точно дърво трябваше да е, такава му е ролята- нещо като съвременен турски Дарси. Жалко, че няма да видим много от разлеждането му.

# 679
# 680
Здравейте, момичета!
Загледах се тия дни в youtube в откъсчета от сериала "Kuma", но не намирам цели епизоди.
Мисля, че тук, но не съм съвсем сигурна се споменаваше този сериал.
Молбата ми е ако някой случайно се е загледал като мен да сподели линк за цели епизоди, може и на руски, ако се превежда.

Благодаря предварително и хубав ден!

# 681
На руски - Кума - Другая жена
https://turkrutv.net/kuma-drugaya-zhena/

# 682
Здравейте, момичета!
Загледах се тия дни в youtube в откъсчета от сериала "Kuma", но не намирам цели епизоди.
https://turkishtv.co/1310-kuma-drugaya-zhena-kuma-the-other-wife … sskom-yazyke.html

# 683
# 684
Момичета,има ли го някъде преведен този сериал?
Благодаря предварително

# 685
Момичета,има ли го някъде преведен този сериал?
Благодаря предварително

Има го, но не си заслужава, само 5 серии е, спряха го заради нисък рейтинг, не помня дали имаше някакъв читав финал или остана недовършен.

Ето ги епизодите
https://www.nu6i-bg-net.com/browse-darisi-basimiza-videos-1-date.html

# 686
От Бирсен Антулташ  

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/olasiliksiz-dizisinin-basrol … lif-edildi/59356/

Главният герой в книгата „Невъзможно“ беше предложен на Къванч Татлъту. Известно беше, че успешният актьор, който обяви, че не иска да се занимава с масова работа до 2026 г., оценява дигитални проекти.
OGM Pictures започна работа по дълго планирания си проект „Невероятно“, адаптиран по едноименния култов роман на Адам Фауър, и направи първото си официално съобщение на страниците си в социалните мрежи. Публикацията за проекта, който ще бъде заснет за Disney Plus, предизвика любопитство.
Още една информация, изтекла зад кулисите за сериала, е от вид, който ще създаде вълнение... Главният герой от книгата беше предложен на Къванч Татлъту. Беше известно, че успешният актьор, който обяви, че не иска да се занимава с масова работа до 2026 г., оценява дигитални проекти.

ОЩЕ НЕ Е СКЛЮЧИЛ СДЕЛКА
Стана известно , че Къванч Татлъту, който се ръкува с Йълмаз Ердоган за 8-серийния сериал „Organize İşler Sazan Sarmalı“, чиито снимки ще започнат в края на август за Netflix, продължава преговорите си с OGM Pictures , но все още не е постигнал споразумение за сериала „İlmalılıksız “.

ПРИКЛЮЧЕНИЕТО НА ЕКСПЕРТА ПО ВЕРОЯТНОСТИ ДЕЙВИД КЕЙН
Що се отнася до темата на книгата „Невероятно“ в жанра научна фантастика, детектив и приключение; Дейвид Кейн, експерт по вероятности, работещ като университетски преподавател, получава епилептичен припадък в час един ден и не може да си върши работата. Дейвид, който се нуждае от пари, започва да играе хазарт, мислейки си, че може да се възползва от усъвършенстваната способност за изчисляване на вероятности, която е придобил в резултат на някои експериментални лечения. Въпреки че печели в началото, губи в последния си мач и в този момент изпитва голяма криза. Докато лекарите не могат да намерят нищо за лечението на Дейвид, който е откаран в болница, д-р Кумар, лекар по епилепсия, който се опитва да излекува Дейвид, предлага специален експеримент. Дейвид, който приема това, защото има много дългове, започва да вижда какво ще се случи благодарение на лекарствата, които използва, и тогава в живота му започва ново приключение, в което той е мишена на разузнавателните служби.

И още инфо по проекта на Мерт и Мирай.  Като чета сюжета  има препратки към предишния герои на Мерт.   Жените го пресдват , той женкар , но среща жена в която се влюбва и се почва ... Иначе не мога да се изкажа по въпроса каква актриса е Мирай Данер , щото не съм гледала нищо , но е определено е млада и е красавица и визуално мисля ще си паснат с Мерт .   

Темата на проекта на Мирай Данер и Мерт Рамазан Демир - Нищо няма да ни се случи.
В сериала, който ще бъде на снимачната площадка през следващите дни, Мирай Данер ще играе умно младо момиче, което работи като редактор в издателство "Лял", а Мерт Рамазан Демир ще играе популярния мениджър на място на име "Актан", който преследва жени.

Сериалът на Дисни Плюс на MF Productions "Нищо няма да ни се случи" вече се очаква с нетърпение.
Мирай Данер, която напусна "Безгранична любов", и Мерт Рамазан Демир, който преживя голям възход в кариерата си с Рибарче.
Сериалът, на който продуцент е Асена Бюлбюлоглу, силната писалка Пънар Булут и Неслихан Йешилюрт, чиито телевизионни сериали винаги са вдигали много шум и са чупели рекорди за гледане, ще има много добре написана, много впечатляваща и шокираща история, която мирише на любов.

Любовния изпит на Лял и Актан
 Актан и Лял, двама герои, които се запознават на парти и са пълни противоположности, са притиснати от привличане, което никога не са изпитвали преди. Двойката, която променя целия ред и планове в живота си, за да бъдат заедно, започват да изпитват завладяваща любов като в приказките. Докато не се случи бедствието един с друг...

И още инфо 

Обявен е главният мъжки актьор в телевизионния сериал Sevdiği Sensin, написан от Yeşim Aslan и продуциран от Ay Yapım . Еркан Алдур от сериала, който ще бъде режисиран от Гьокчен Уста, ще бъде Айтач Шашмаз .

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 16:58 от femmi2

# 687
Очертават се интересни, може би, сериали за есента. Най ще бъда щастлива, ако Къванч има нови проекти, след "Семейство"-то, релаксира с готвене, добро хоби, но той все пак си е артист и то добър.

# 688
Според Айлин Дагсалгюлер, Истанбулски университет, Факултет по комуникации:
Най-скъпият сериал от сезон 2025: „Династията на  Шакир паша“.Цената на един епизод е била 24 милиона лири.
Най-високият доход от сериала е регистриран в третия епизод - 38 милиона лири.
Вторият най-скъп сериал от сезон 2025: „Ако кралят загуби“.Цената на един епизод е била 22 милиона лири.
Печалбата от сериала е била 42 милиона лири на епизод.
Червени пъпки, Мечтата на Ешреф, Още един ден,  Осман и Завоевателят на Йерусалим: Салахедин Ейюби:
Цената на един епизод е между 17 и 20 милиона лири.
Най-високият доход на епизод, равен на 43 милиона лири, е донесен от „Осман“ и „Мечтата на Ешреф“.
Лейла, Перлени мъниста, Имало едно време в Истанбул, Гений, Черно сърце, Бахар:
Цената на един епизод беше 15 милиона лири.
Най-печелившият епизод и приходи бяха 45 милиона лири от Бахар.
Цената на тези произведения е по-малко от 10 милиона лири:
Безгранична любов, Бездомни, Далечен град, Жизнен дълг, Нощна приказка.
Епизодът с най-висок кауза беше „Далечен град“, събирайки 86 милиона лири.
Сериал с най-нисък бюджет на епизод:
Цената на епизода „Кокичета“ е 2 милиона лири на епизод.
Най-успешният канал за 2025 г.: Show TV. Общият приход на канала е 159 милиона щатски долара.
Сериалите в четвъртък са най-силно засегнати от сезона.
Тъй като по-голямата част от рекламните приходи отиват за мачовете от Лига Европа.
Казано по-просто, за сериалите „Безгранична любов“ и „Перлени мъниста“ повечето рекламодатели отказват да сътрудничат и рекламата преминава към футболни мачове.
Понеделник беше най-изтощителният ден за сериалите. 5 от 6 сериала, пуснати в понеделник, бяха завършени, тоест процентът на завършване или спиране на сериалите беше 83%.
Буквално сериалът „Далечен град“ унищожи останалите проекти.
Сериали от сезон 2025
Общо: 44
Брой завършени сериали този сезон: 28
Общ брой издадени епизоди този сезон: 860 епизода
Среден брой епизоди на сезон: 19,6 епизода
Този сезон 38 от 44 сериала (86%) са избрали Истанбул за място на снимките си.
Регионите на Черно море и Източна Анатолия са сред трите най-гледани и влиятелни по отношение на рейтингите.
Най-активни зрители на телевизионни сериали по демографска група:
Жени на възраст от 45 до 55 години.

# 689
Чаатай Улусой се готви да започне снимките на филма "Спящият агент“.
🔥Елчин Сангу лично потвърди участието си във филма
Какво е Вашето мнение за тази двойка?
Лично аз харесвам Елчин,но мисля,че тя така и не успя да се завърне пълноценно след ролята и на Дефне
А сега,след изказването и за по-неудобните сцени на Баръш с Ханде,май направо ще си я отпиша
Не ми се гледат изкуствени пози до великолепния Чаатай
А той,ако партньорката му не се отпусне,също не успява да изгради добър контакт
За тази роля се разбра,че Хафсанур е отказала
Явно Елчин има спешна нужда да се завърне на екран и да радва феновете си
Дано да бъркам,много се надявам да са добра комбинация

Общи условия

Активация на акаунт