Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 76 102
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Добре се развива кариерата на тази красавица .Heart Eyes Аз си я харесвам поне от наблюденията, които имам от ''Плен''.

Нов проект от Махасин Мерабет, Хира от ''Плен''
Новият романтичен комедиен проект на Махасине Мерабет „Любов на пълен пансион“ е продуциран от Карамел Япъм и режисиран от Айхан Йозен.

Махасин Мерабет замина за родния си град Мароко , за да си почине, след като ролята ѝ в проекта „Есарет“ приключи . След ваканцията си тя запретна ръкави за нов филм. Днес на снимачната площадка излезе новият романтичен комедиен филм „ Пълна любов“, продуциран от Karamel Production и режисиран от Айхан Йозен .

В продукцията с участието на Махасин Мерабет , красивата актриса ще бъде придружена от Али Ягджъ . Мерабет ще вдъхне живот на образа на Елван във филма, който ще привлече вниманието със забавната и емоционална история.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yarginin-yazari-koksuzden-va … ar-geliyor/60084/

Авторът на Яргъ се отказа от „Кьоксюз“, идва „Измамници“
Майсторът на сценария Сема Ергенекон пише сценария за нов сериал, наречен „Sahtekârlar“. Хилал Алтънбилек, която има споразумение с Ay Yapım, ще играе главната роля в сериала, режисиран от Али Билгин.

Екипът на „Яргъ“, подписан от Ай Япъм и един от незабравимите сериали в телевизионния свят, подготвя нов сериал за NOW . Сериалът „Кьоксюз“, чиито епизоди от известно време пише награждаваната сценаристка Сема Ергенекон , е очакван с нетърпение. Въпреки това, поради факта, че няколко концепции, на които е базирана историята на сериала, са застъпени и в историята на сериала „Ешреф Руя“ , Сема Ергенекон се е отказала от „Кьоксюз“ засега.

ХИЛАЛ АЛТИНБИЛЕК В ГЛАВНАТА РОЛЯ
Последната информация е, че майсторът на сценария е написал сценария за нов сериал, наречен „Шахтекарлар“ (Sahtekârlar) ... Хилал Алтънбилек, която има споразумение с Ай Япъм, ще играе главната роля в сериала, режисиран от Али Билгин. Звездни имена като Кенан Имирзалъоглу и Каан Урганджъоглу ще бъдат интервюирани за главната мъжка роля в „Шахтекарлар“ .

От друга страна, снимките на филма „Öngörü“, написан от Сема Ергенекон и режисиран от Али Билгин, който ще се излъчва по Disney Plus, са завършени. Във впечатляващия любовен филм  Серкан Чайоглу играе образа на „Кемал“, а Хилал Алтънбилек играе образа на „Селен“.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 19:30 от femmi2

# 661
Защо не мога да я харесам тази Хилал Алтънбилек
Опитвам се,наистина се опитвам...

# 662
Изгледах и 2-рия сезон на "Кто пришел, кто ушел" - ами хареса ми. Двата сезона заедно правят един добре завършен филм /сериал/. Преди да гледам 2-рия сезон, отново изгледах първия, за да си го припомня. Той е някак си по-забавен, по-въздушен, като младостта /напомни ми донякъде и за моята такава/. Младостта, когато "хвърчиш", не се замисляш много-много, имаш кръг от добри приятели, споделяне, купони, флиртове, грешки, понякога разочарования /но не за много дълго/, "падаш, ставаш", страдаш, опияняваш се.... Изобщо всичко, което е присъщо за младостта. Не винаги и не за всеки е такава, но при зададени параметри може и да бъде. Вторият сезон - лека умора, улегналост, известна зрялост, търсене на стабилност и по-дълбоки чувства, реакции, съответстващи на някакъв натрупан опит.

Май прочетох някъде, че евентуално може да има и 3-ти сезон, но с други артисти /двойка/. Може би нещо като "Първи и последен", където това проработи и вторият сезон беше равностоен на първия. Е, Салих Бадемджи трудно се достига в такива роли, но и другита двойка беше много добра. Когато сценарият е добър, логичен, играта на артистите - на ниво, всичко това е предпоставка за добро качество.

Трети сезон е заснет и ще бъде излъчен през 2026г. Няма промяна в главните герои.

# 663
Защо не мога да я харесам тази Хилал Алтънбилек
И аз.

# 664
може да е от пластичните операции Grinning

# 665
Кенан Имирзалъоглу се завръща на екрана с новата поредица на OGM Pictures „Аби“!

Понякога семейството е най-трудният изпит в живота на човека. Мъж, който преди години се е отказал от семейството си, сега, години по-късно, като успешен лекар, ще бъде подложен на същия изпит; животът ще го принуди да направи избор между семейството си и съвестта си.

"С тези ръце ще спасявам живот, няма да отнемам"

Източник: https://x.com/OGMPictures/status/1940319489276379510

Ейлем Джанполат също е споделила публикацията, може тя да е сценаристката на сериала Sunglasses

# 666
Кенан Имирзалъоглу се завръща на екрана с новата поредица на OGM Pictures „Аби“!

Понякога семейството е най-трудният изпит в живота на човека. Мъж, който преди години се е отказал от семейството си, сега, години по-късно, като успешен лекар, ще бъде подложен на същия изпит; животът ще го принуди да направи избор между семейството си и съвестта си.

"С тези ръце ще спасявам живот, няма да отнемам"

Източник: https://x.com/OGMPictures/status/1940319489276379510

Ейлем Джанполат също е споделила публикацията, може тя да е сценаристката на сериала Sunglasses
Много се радвам! Heart А знае ли се сериала за ТВто ли ще е или за платформа?

# 667
# 668
Ваййй , чак не вярвам че този път ще се случи това завръщане на Кенан Им. Хайде да му е на късмет.Flowers Four Leaf Clover Много е добър в работата си и липсва на екран и на феновете си.

ОГМ снима предимно психо драми. Онур се цели на високо.

Значи Кенан няма да участва в проекта на Ай Япъм с Хилял Алтънбек. Визуално не я харесвам ,но като актриса е добра. Не съм я гледала много но имам впечатления.

# 669
Остава Каан да е нейн партьор за тоя проект. Щом Сема е сценарист може пак да се съгласи.

# 670
  • плевен
Здравейте ,искам да ви попитам,някой знае ли дали новия сезон на Опасни улици е завършил и с колко серии.

# 671
На 21 юни с 37 епизода. Даже дават новия 19ти сезон по бтв стори.

# 672
Много се радвам за Кенан, и той ми е любимец още от "Езел". Харесвам психодрами, да видим какво ще бъде.

# 673
  • плевен
На 21 юни с 37 епизода. Даже дават новия 19ти сезон по бтв стори.
Благодаря за отговора,аз си следя сериалчето още от първи сезон и в момента наистина си го гледам по bTV story. Той е един от любимите ми сериали.

# 674
Относно финала на сериала Нощна приказка съм много разочарована в последния 35 епизод, защото имаше много липси  и недовършени и недоизяснени истории.
Къде е Гьокче ? Къде я е скрила Хандан ? Къде избяга  Хандан  ? Как може Озан да  се държи така с жена си ? Липсва тяхната история щом я споменават иначе за мен лично бе безсмислено да се появява тази негова жена.
Щом се появи майката е логично да се появи и бащата , нали ? Кой е истинския баща на Ферман ? Не се разбра. Нямаше много хляб в тази история . Ферман сякаш не страда толкова даже преувеличи, логично беше да поговори с истинската си майка на четири очи , но той лесно си я отпрати по пътя, а и тя се отказа отново много лесно от него, но едно се разбра от самото начало дори по лицето и се четеше че Фатма е злато търсачка.
Саре с появата на майка си се самозабрави и незаслужено нападна Джанфеза както словесно така и без да иска физически . Обиди семейството, което я отгледа . Загуби втория шанс и любовта, но как се събра с комисар Салих и е забременяла 5 години по късно тоест трябваше ни ретроспекция за взаимоотношенията им, през които са минали през тези години, за да видим резултата в петата година?  Как Селих прости на Саре след като го изостави и се промени?  Според мен просто силата на любовта на Салих към Саре , която надделя над болката от стореното  от нея към него . Така и не се разкая при втория си шанс истински пред най - добрата си приятелка за държанието и думите си . Саре остана без прошка от страна на  семейството, които са наранени  от нея след всичките тези години, в които са я  отгледали и са се  грижели за нея като свое собствено дете,  а години по късно не го оцени заради майка си Хандан, която и повлия и и обърка мислите и . Следователно Хандан е виновна за състоянието, в което Саре се самозабрави, но това не означава че и самата Саре  не е виновна след като разбра истината,  но напротив продължи да лъже и да обвинява незаслужено . За Саре беше лесен начин да обвинява това което си е надробила и да го живее вместо да преклони глава и да се извини за лошото си поведение след като е осъзнала каква е  в действителност  майка и като човек и е че заради нея се е превърнала в това в което не е мислила че ще се превърне. След като застреля брат си сякаш  допълнително се самоосъзна, че е стигнала дъното, повярвала за последно на лъжи  и развалила собственото си отношение с другите,  но на среща и не откликват на прошка  просто я прибраха при себе си без  да очакват нищо от  нея в замяна , прибраха я от човещина.
Махир не поиска прошка от Кюрщат след като видя видеото и разбра истината  от баща си. Защо сценаристите не вметнаха тоз важен детайл за да се затвори историята на миналото межди Кюршат  и Махир?
От къде Озан имаше  видеото с бащата  на Махир  ? Как се сдоби Озан с него  ?
Салим Аляме се  измъкна отново, гроба е празен  и не се разбра на къде  избяга  ? Всички останали злодеи си платиха  с живота си , но не и Селим. Беше по логично да се появи в последния епизод, за да се опита да убие Махир и да вземе Джанфеза за себе си като последен опит , но не сценаристите не го показаха  и избяга . Особено, когато си помислих щом Озан поиска от Саре да отвлече Джанфеза под претекст, то аз си помислих че това е работа на Озан по нареждане на Селим. Дори Махир не се  сети за избягалия злодей . Все пак Озан няма работа с Джанфеза  освен  да нарани  баща  си  и Махир.  С една дума няма логика в изчезването  на Салим , а обратното. А , Махир така и не каза на любимата си за бягството  на Салим,  за да е по предпазлива  двойно повече от  всякога. Въобще  отвсякъде въпросите  ми са без логика в последния епизод.
Бабата си плати  за  злините. Превърна се в Сюрея, когато тя самата беше в това състояние в началните епизоди какъв неочакван обрат  да изпита бабата на Махир превръщайки се в дете или казано така Сюрея номер две. Трябваше ни ретроспекция  в деня в който тя разбра за Асаф какви  ги е свършил и че той е истинския убиец  на сина и Мехмет. Какво е изпитала при таз шокираща новина щеше да ми бъде интересно да видя лицето и ? След като е разбрала истината е трябвало да поиска прошка  от Кюршат , Джанфеза и семейството и преди да изпадне в новото си състояние. Сценаристите е трябвало да покажат този шокираш момент  в който сляпо е вярвала  в едва лъжа  мислейки я за истина както вярваше в нея дълго време и Махир, който също разбра в последния момент, но не те пропуснаха да ни покажат важни неща и направо ни я показаха в състояние в което  ту помни, ту не различни фрагменти от живота си та чак до момиченцето на 15 години, което е била някога като разказа малка част от миналото си . Когато се усмихне лукаво ми е по симпатична.
За внучката на Кюрщат  не се разбра какво стана с нея  след като я видях за последно в колата  на Озан, дори не е запечатана  в снимката на на петия рожден ден на Мерием - дъщерята на Махир и Джанфеза ? Невероятна е трансформацията  на Кюршат в какво доведе неговото състояние сякаш не е той , с тази промяна и в последствие ми стана симпатичен .
Приказката беше разказана,  сериала беше хубав, но с доста пропуски от към важни детайли в историята в последния епизод без логика и незавършени сюжетни линии. Поне да имаше още един епизод максимум до завършване на кръгъл епизод 40 - ти,  за да се затворят всички страници на приказката със 100% щастлив край .
Благодаря преводачите че имах възможност да го гледам сериала .
За мен Махир и Джанфеза ще си останат завинаги Шехерезада и момчето  от Урфа, които разказват своята нощна приказка  .

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 13:32 от Яница88

Общи условия

Активация на акаунт