Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 75 966
  • 731
  •   2
Отговори
# 705
Я разкажете,може и на лични за родата на жената на Баръш?
Аз не се интересувам от личните им животи и нямам никаква представа какво се е случило
Гледах само снимки миналото лято от Египет и после от някакво награждаване
И понятие си нямам,че е имало някакви крамоли

# 706
Бирсен писа че е било отправено придложение на Дениз Зжан Акташ да играе главната роля в сериала Pera, но той е отказал и придпомел да си почине.
И другата главна роля е на Афра С.

# 707
Бурджу Бириджик е сред актрисите, прочели сценария за сериала на OGM Pictures "Б.Р.А.Т“ с участието на Кенан Имирзалъоолу.
Дано стане.

# 708
  • плевен
Здравейте,някой дали знае,втори сезон на Bahar дали го има някъде качен с бг субт.Намерих само първи сезон.Преди го имаше в плейтуб но го  махнаха оттам.

# 709
втори сезон почва на 17ти и пак ще го дават по бтв стори

# 710
Здравейте,някой дали знае,втори сезон на Bahar дали го има някъде качен с бг субт.Намерих само първи сезон.Преди го имаше в плейтуб но го  махнаха оттам.
И аз щях да попитам същото!

# 711
  • плевен
втори сезон почва на 17ти и пак ще го дават по бтв стори
Знам,но ходя на смени на работа и пропускам серии и не мога да го следя като хората.

# 712
ами другаде освен на англ. суб ако това те устройва. иначе повторение има на следващия ден от 9ч сутринта.

# 713
  • плевен
Ако няма на бг.може на руски но с англ.съм зле.И повторението не мога да гледам.Когато съм втора на другия ден съм първа и пропускам повторението.

# 714
съжалявам , не мога да помогна по-друг начин.

# 715
На руски може би го има качен в сайта турку ру. Трябва само да напишите името на сериала и да проверите.

# 716
https://turkrutv.net/bahar/page/2/
Тук е Бахар с рус субтитри. Но тези серии като времетраене не съвпадат с бг вариант. Те са превод на турския оригинал и са по два часа и нещо.

# 717
  • плевен
Благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат. Утре ще пробвам от руския сайт който сте дали ,защото от телефона ми е трудно да се справям с тези неща. Желая на всички усмихнати, весели и спокойни дни. Катя ,благодаря за руския сайт,мен ме устройват оригиналните серии нищо че са по два часа и нещо.

# 718
Актьорите от "Двойна стая".
Сладури

# 719
  • София
Я разкажете,може и на лични за родата на жената на Баръш?
Скрит текст:
Аз не се интересувам от личните им животи и нямам никаква представа какво се е случило
Гледах само снимки миналото лято от Египет и после от някакво награждаване
И понятие си нямам,че е имало някакви крамоли
Е, тривиалното. Няма какво толкова да се разказва.
Скрит текст:
Баръш и Ягмур трябваше да представят сериала в Кан. Представянето е било по предварителна програма. Тя е включвала танц на парти, снимки край морето, където да се покаже любовта на героите в сериала. Баръш и Ягмур се справиха чудесно.
Започнаха да излизат клипове и снимки от партито и backstage от снимките, феновете полудяха, но полудя и жената на Баръш, като намеси и родата си. Започнаха майки, бащи, сестри, лели, чичовци и братовчеди, да хейтят актрисата Ягмур из социалните мрежи, да я заплашват в профилите й, че си прави такива снимки с женен мъж, да я наричат с обидни думи. Тя обясни, че това всъщност е героинята й, и всичко е по програма, ама нещата излязоха извън контрол. Баръш не успя да спре жена си и поиска бърз финал на проекта, за да успокои родата. На последните награди, отказа да й кавалерства, както правеше преди, да седят един до друг, а извика мениджъра си, за да седне между тях, и я остави сам сама на сцената. Пожелал е да се качат поотделно, да си вземат наградите, и да нямат общо интервю на тема сериала. Тя даде интервю, той слизаше по стълбите отзад, и я подмина пред камерите най-демонстративно. На партито след последния епизод, отказа да седят близо и да има снимки, защото жена му и цялата й рода били много разстроени, и тя жена му пожелала вече да го придружава навсякъде. Намериха му проект на военна тематика, без романтика, забремени жена си бързо, и успокои някак страстите. В периода след сериала даваше интервюта само в присъствието на жена си и я водеше на всички събития, дори и на тези, които не са били предвидени за половинки на актьорите. На последната награда, която взе за Баран, дойде с жена си, взе наградата и напусна след 5мин. церемонията.
Дивотии някакви.
Сега жената доволна, той търси проект без романтика, и родата спокойна, че ще се роди бебе Баръш, което ще го накара да бъде по-отговорен към семейството си. Преди героя Баран, с години не е актьорствал, а се е занимавал с бизнес. Май по-добре да премине пак на бизнес вълна, че след всяка роля, ще трябва да прави деца.

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 01:20 от missence

Общи условия

Активация на акаунт