Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 749
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • Кърджали
Далечен град, фраг 21/2
https://videa.hu/videok/film-animacio/21-2-1vlytsx4RhHH0WqP

Тази вечер или утре до обяд ще споделя и втория епизод с мой превод.

# 91
Четох ви, четох ви и накрая реших и аз да погледна Далечен град Grinning, и още първите минути ми заприлича на един ливански сериал Ал Хайба, случайно да е негов римейк, за който го е гледал? (Съпругът на жена е починал и тя идва да го погребе, имат син, майка му решава да направи всичко внукът й да остане там, а не обратна на Запад, и накрая жената и брата на покойника се влюбват, и всъщност в тяхната култура е ок да се оженят, и цялото семейство са мафиоти и се занимават с трафик на оръжия.) Синем е много сладка, в ливанския актрисата беше мис Ливан и сега го дават пак по бнт сериала.

# 92
  • Кърджали
Негов римейк е да. Но не следват много много ливанската история доколкото чета /не знам подробности за ливанската история, та не мога да ги сравнявам/

# 93
И аз сега се сетих за един сериал - Tyrant.
https://m.imdb.com/video/vi2526850073/?playlistId=tt2568204&ref_=tt_ov_pr_ov_vi
Беше много хубав, но го спряха. Много ме беше яд.

# 94
  • Кърджали
Далечен град, епизод 2
Любителски бг превод: Александра и Ани
Във Видеа: https://videa.hu/videok/film-animacio/2-J60I2d8kkDgxx52e

# 95
Снощи много глупава смърт на Пембе в Шербета. 🙄 Дано си замине и Апо и сериала да свърши. Отсега нататък ще става и по-тъпо. Ако не направят лятото финал, наесен си заминава. 100% съм сигурна.

# 96
Апо няма да замине. На 30 май прави финал на сезона. За мен 4ти сезон ще е последен.

# 97
Здравейте Simple Smile Влизам пак да попитам за Kardeşlerim. Кога и как Сузан умира? Докъде стигат отношенията й с бащата на Берг? Харика кога забягва? В момента Шенгюл е със загубена памет, връща ли си я и кога я бута автобус?

# 98
Здравейте Simple Smile Влизам пак да попитам за Kardeşlerim. Кога и как Сузан умира? Докъде стигат отношенията й с бащата на Берг? Харика кога забягва? В момента Шенгюл е със загубена памет, връща ли си я и кога я бута автобус?
Малко съм позабравила вече, но ще се опитам да отговоря.
Кога и как Сузан умира? В последния сезон, блъсната е от колата на Акиф. Не беше нарочно, но така стана.
Докъде стигат отношенията й с бащата на Берк? Аз не помня да е имало нещо между тях. Да не я бъркаш с майката на Берк? Защото там имаше много проблеми, той чрез създаване на синовно чувство у Берк почти успя да и отнеме всичко, но накрая се провали.
Харика кога забягва? Вече не помня в кой сезон, но в началото беше, може би втори. Успя да открадне едни пари и се махна.
 В момента Шенгюл е със загубена памет, връща ли си я и кога я бута автобус? Връща си я. Автобусът, с който пътува от родното си място към Истанбул катастрофира- доста към края на сериала, последния сезон мисля.

# 99
oncee, благодаря ти.
За бащата на Берг и Сузан питам, защото тя му е асистентка и има мерак да се жени за него. Поне в момента, според това, което излъчват тук.
А Асие от какво умира? Има ли някакво развитие с жената, която отвлече Емел?

# 100
oncee, благодаря ти.
За бащата на Берг и Сузан питам, защото тя му е асистентка и има мерак да се жени за него. Поне в момента, според това, което излъчват тук.
А Асие от какво умира? Има ли някакво развитие с жената, която отвлече Емел?
Даже не помня, че му е била асистентка. Нищо няма да стане между тях.
Асие я убиха едни мафиоти.
Не помня да има развитие с жената, която отвлече Емел.

# 101
Ей тоя Далечен град голяма зарибявка.
А в началото даже ми бяха леко странни, и леко противни актьорите.
Странно ми спряха и двамата главни един до друг.
Сега смятам, че химията между тях е взривоопасна.
Сега Джихан ми е много харизматичен.
Всички двойки много ми харесват.
Динамичен сериал, интригуващ, направо са огън! Нямам търпение за всяка следваща серия. Аз съм на епизод 7 в момента.
Докато ви настигна ще мине време, че гледам и бавно. Все пак два часа серия, а и вечер основно гледам.
Последно бях така зарибена с Шербета.
Ама там знаем какво стана.
Наглед историята е много различна.
Но и позната ни от някои други сериали.
Има всичко, което харесвам.
Малко извратена, доста неморална е някои отношения, но ето и при Шакир паша е така и пак чакам с нетърпение всяка серия.
Нерон да е жив и здрав!
Благодарение на него що исторически сериали и не само съм изгледала..
Принципно криминалнално-мафиотската нишка не ми е от любимите, но тук е премерена, допринася за екшъна и даже ми харесва.
Няма такива жени!
Тия не си играят грам. Стелят се на поразия.
Каква е тази омраза, какво е това чудо?!
Даже и братовчедките кръвосмешения ще им простя. Супер интригуващ сериал.
Сюжета просто е много добър.
И актьорската игра, та хич не се изненадвам на успеха на този сериал.
Най- обичам времето точно преди главните герои да осъзнаят, че са влюбени. Едвам чакам този миг да водя вече никой такива момент между тях.
За братовчедите - след Троновете вече претръпнах и гледам по друг начин на тая работа(а и бая история съм учила, та не ме шокира съвсем).
С интересни чета темата назад, каквото сте коментирали.
И сега по същество, влизам да питам няма ли да им отделна тема за сериала 🤔

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 21:23 от Caroline_Bingley

# 102
Отделна тема по принцип иска освен желание и поддръжка да имаш свободно време хеле пък, като има активност и бързо ще се изпише.

Някой от вас гледа ли "Джейлян" по атв в петък е. Засега добре върви. Аз си харесвам Сю освен че е чаровна и темпераментна има потенциал и желание за развитие и много добър мениджър.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 11:58 от femmi2

# 103
Феми, аз го започнах. Да, интересен е и засяга сериозни теми.

# 104
Аз също гледам Джейлян, днес се глася за 2-та серия, но като цяло звучи обещаващо, но те много сериали така ми изглеждаха, а ги канселираха без време. Независимо, че знаех за спирането на "Пазар" бях решила да го догледам, но първо прочетох коментарите при рускинчетата - ами направо са си го спрели без да направят някакъв логичен завършек за финал, и се отказах. Същото беше и с "Тайната градина", но ние сме само консуматори, та нашето мнение е все тая.

Общи условия

Активация на акаунт