Изгледах и аз, направо не си обяснявам защо е паднал рейта, като това е може би един от най-епизодите. Маски паднаха, направо мисля, че от джоба вадят драми, разрешават и държат вниманието ....
Садакат не прецени, за момента Шахин - той също е Албора, малко или много "луд". Това чест направо ги побърква. Много далеч от нас, но могже би не толкова, лично много от видяното го знам и съм го чувала от миналото.
Може би точно това държи внимание, и тук има садистично настроени близки/родители, матриархати, патриархати ... Поизостанало, но интересно за всички, които следим. Което държание на Садакат не мога да оправдая, тя ще има да плаща и то доста.
Чудя се как успяват така да завъртят сценария ... Много имаше във този епизод, и драма и сълзи и радост и много ревност и сила, а да и накрая Джихан и Алия се страхуват да споделят вече осъзнатото привързване.
Зарядът в другите двойки също е на ниво и накрая, логично безизходицата на Наре, която коголи ще освести, подозирам, че няма да са нито Садакат нито Еджмел.
Някой каза, че децата й са земя, не тя ги приема като продължители на нейното наследство, както тя си е подредила къщичката. Затова им се заканва.
Ще ми липсват лятото, дано не свалят патоса от момента.
Мине. Тя е душевно болна. Прави и ще сътвори още бели, още продължавам да мисля, че поредното отхвърляне ще я накара да нарани физически Алия.
БЛ и ЧС
Аз тук се обърквам, но едно се набива, откак са тези сериали особено Безграничната. бият се трепят се и накрая хапват. Образи идват, минават, умират други идват други се трепят, отново се яде. Тази Дидем ... Самата актриса

Все така Дениз Джан и Мирай са единствените. Мирай много красива я правят напоследък.
Черно сърце
Последната серия бе доста слаба за мен.

Той по принцип е такъв и дава всичко от себе си във всичките си проекти и образи досега. Създаден е да бъде актьор , камерата го обича , харизматичен е и знае какво иска и как и с кого да го постигне и това че рискува и е хамелеон още повече му помага в професията. Пленява и покорява сърца и разбива.... Мъж мечта е не само като актьор и като личност има поведение и класа и умее да си пази Личният Живот. Който не го познава и го открива за сефте няма да повярва, че това е един и същи човек от началото на кариерата му досега. Това не го умее всеки . Притежава завиден усет и не му дреме да си съсипе красотата, като се наложи . Като мафиота Ешреф Тек е убийствено сексиии и горееещ . 🔥 Доста се поизпоти за тая физическа форма и на диета е бил . Много се радваме че сериала е успешен и хитов . Продуцентите удариха от тотото с главните актьори и звезди и не съжаляват за избора и на двамата . Режисьора Улуч Байрактар е от най -добрите в екшън жанра и за втори път работят заедно след екшъна "Ичерде" , който също е класика в жанра и е супер успешен на продуцента Керем Чатай.