Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 823
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Да не стане любовен триъгълник, нещо така ми се вижда.

# 166
Ешреф има очи и мечтае  само за една жена и заради нея  живее.  Други полудяват и обсебват по него ама бързо остават попарени. Има игрички и задкулисие за да има действие дори и по Нисан се отплесна Кадирчо ,но и той бързо разбра на кого принадлежи вдъхновяващата певица. Чаатай - Ешреф е като Ранен Звяр , когато ревнува и не го слушат. Кадир няма да се откаже лесно и ще се съюзи с враговете му но и там ще удари на камък. Иска да заеме лидерското място и ревнува от това че Ешреф е любимец на Якуп баба. Той няма качествата да бъде лидер и никога няма да има сърцето и душата, което има самотният  Ешреф Тек.

# 167
Чачито го гледах само във филма с Ебру Шахин. Нещо не си паснаха ама той беше като младия Ди Каприо.😀
Ебруто трудно би си паснала с някой. С Акън бяха много хубава двойка.
Гледах клипче, пак разпитват Берен и Кенан за бебе. Не им писна, ей.

# 168
Намирам само едногласов превод с мъжки глас, което е това което те дразни вероятно. Не намирм със субтитри. За всеки случай- линк.

https://4.ruturkru.org/174-kuma-drugaya-zhena-turecki-serial.html
Ето тук има "разногласна" озвучка /мъжки и женски глас/, гледах 1 минутка, не е дразнещо.

https://turkrutv.net/kuma---drugaya-jena-41-seriya.html

# 169
  • София
Благодаря за отговорите за "Кума". Сега пък от 55 до 100 не мога да намеря. Има ги само на унгарски. Аз ли не се оправям из руските сайтове.Smirk И на турски език не ги намирам.

Има слухове, че Бахар Шахин влиза в ДГ. Готвят я за партньор на Atakan Özkaya.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 18:13 от missence

# 170
  • Дубай
О, Бахар Шахин е готина мацка и добра актриса!Ще пасне на Атакан, въпросът е там, че, зрителите са свикнали с Дилин и най-вероятно няма да приемат друга до Атакан.
Благодаря на Алекс за качествения превод!

# 171
Благодаря за отговорите за "Кума". Сега пък от 55 до 100 не мога да намеря. Има ги само на унгарски. Аз ли не се оправям из руските сайтове.Smirk И на турски език не ги намирам.

В руския сайт, който посочих 54 серия е последната, която е излязла и да, тя е озвучена само с мъжки глас, който не е особено приятен /монотонен е малко/. Понякога за озвучка на сериите е необходимо около седмица да излезне на екран.

# 172
  • София
Скрит текст:

В руския сайт, който посочих 54 серия е последната, която е излязла и да, тя е озвучена само с мъжки глас, който не е особено приятен /монотонен е малко/. Понякога за озвучка на сериите е необходимо около седмица да излезне на екран.
Мерси много. Ориентирах се. Има го в vudeo.hu на унгарски, но пък сайтът не ми се отваря точно сега. Явно има бъг.
Скрит текст:
Не можах да отворя и превода на Алекс на фрага на ДГ, който е в същия сайт.

# 173
Сериала на Серенай за нетфликс се завръща на 15-ти май с втори сезон.
Надявам се, че няма да е с гадната перука.😀
А лятото май щяха да снимат третия сезон на Зехтиново дърво. Там много го развалиха втория сезон ама айде. Ще видим какво ще измислят.

# 174
Първият сезон го снимаха между двата сезона на Aile/Семейство и нямаше как Серенай да се подстриже. Вторият сезон го снимаха след края на Aile и тогава се подстрига 😀 и си е с нейната коса.

# 175
# 176
  • Кърджали
Относно Далечният град и какво търсят за Наре.
Черен дроб е /ciğer/.
За бъбрек думата е друга /böbrek/.
 Пък и както каза някой, все пак с един бъбрек се живее, не е толкова спешен въпрос.

# 177
За Наре търсят, не за Алия.

# 178
  • Кърджали
Оф, моя грешка... Тази вечер за стотен път пиша името на Алия докато превеждам и вече сигурно и моето име ще го пиша Алия...
То и в тая тема не е обсъждало това.... Ще се науча аз преди да пиша три пъти да проверявам къде пиша, особено когато вниманието ми е другаде.
Ама като видях това "дроб" и помислих че тук се коментираше /че го четох набързо и не обърнах внимание на темата/

# 179
Черен дроб е kara ciğer.
A Alya се чете Алья.
Гледам Шербета. Божее, писна ми от лудите сцени на Берил и Ъшъл. Сигурно ще ги гледаме до финала на сезона.🙄

Общи условия

Активация на акаунт