Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 687
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
  • Кърджали
Далечен  град, фраг 20/1
https://videa.hu/videok/film-animacio/21-1-94sBCdSDNj4HA2v3

# 46
Много ти благодаря! Цял ден очаквах да го пуснат!
На кого ли е издала майката на Айля чрез снимката къде е Боран? Дали Мине е Бременна- предполагам ще изтича при Айля- нали е гинеколог- да се похвали.

# 47
  • Кърджали
Според мен не е бременна Мине. Може да се пробва да изиграе номер, но не вярвам и да ѝ се вържат, бързо ще я разкрият. Джихан последно спа с нея преди сто години

# 48
И без това доста алкохол изпи Мине, но знае ли се , аз донякъде вярвам че може и да е бременна, защото ако лъже Алия 100 процента ще разбере, защото е доктор все пак. Отделно Джихан два или три пъти спа с нея. Не знаем колко напред във времето са.
Отделно няма да е турски сериал без темата за бебетата. Освен това чакаме и Мерием с какво ще ни изненада.

# 49
Аз бих го казала така, да е бременна, но по-важното е от кого. Joy Мисля я от вчера дали се е преструвала, че ѝ се върти главата или наистина ѝ е прилошавало. Фикрие дава още един повод на Аля да я намрази, ако наистина се окаже дори и неволно, да е станала част от плана за отмъщение към Боран. Не знам колко напред да продължавам с предположенията и потенциално развитие на сюжета. Има го и предложението за връщане в Канада на Уур. Аз лично смятам, че Мине е бременна, но не от Джихан. Дори и да е спал с нея не мисля, че е толкова безхаберен, че да дапусне случайни бременности да се случат... не е толкова глупав индивид (поне такова впечатление оставя напоследък 😂)

# 50
При Мине очаквам да се окаже някой тумор в мозъка. Майката на Алия е грешница и тя осъзна, че е причинила вреда, не само на дъщеря си, но и на внука си. И ще изиграе някоя защитна роля. Вероятно ще загине, спасявайки ги. Най-вероятно ще очисти бащата на Шахин- мисля, че неговото дебело шкембе се показа и той е издал Боран- ставайки убиец на сина си.  Майката на на Джихан най-накрая показа, че е майка и прегърна Алия. Ще станат семейство, но ще е трудно тепърва. Не разбрах само как Джихан привуди съпруга на Дерен да му продаде болницата. Малко ме претоварват с гъстотата на емоциите, които внушават- те нямат помивен час. Но поне разбрахме драмата на ГГ и изповедите им ги сближиха. Има - няма 10-на серии и може и да се целунат.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 21:07 от victoria vassileva

# 51
  • Кърджали
Виктория, в епизода от преди почивката Джихан и компания нали отвлякоха един от камионите на Демир, пренасящ контрабадно дрога и тежки оръжия /нещо, срещу което Джихан винаги е бил против/. Когато Демир разбра че камиона му е изчезнал отиде да си го търси от Джихан. Така се съгласи да даде акциите си от болницата в замяна на камиона и стоката в него. Така Джихан получи болницата.
Демир си получи камиона, но радостта му беше кратка защото се оказа че Джихан са заменили дрогата с брашно. Така Демир остана и без болница и без стоката и парите от нея.

Аз все още не очаквам някаква сериозна промяна в отношението на Садакат към Алия. Тази прегръдка беше в момент на отчаяние и паника. Промяна може да има, но ще доста по-нататък.
При Мине и аз повече очаквам да е болест. Може да се опита да пробута лъжа за бременност, но ще се окаже болест. И може би така ще изкарат Мине от историята - да замине на се лекува, да замине някъде да започне начисто. Нещо такова...

# 52
Аа виж може и да си права, не се бях замисляла за болест за Мине. 🤣
Аз снощи като гледах само на едно не обърнах внимание или по-скоро не слушах внимателно. Значи Наре се съгласи да е с Шахин, само когато стане по-силен и се замогне. Обаче после го дадоха да говори с разни "лидери и бизнесмени" и там каза, че щял да иска от тях по-малък процент отколко иска Джихан, за да допуска контрабанда през земите му. Преди това пък като сключи премирие с Джихан се договориха, че като ще се състезават в бизнеса, ще бъде честно и няма да има обвързаност с оръжия и наркотици. Та въпроса ми е Шахин и ония чичаци за контрабанда на какво се договориха?
Шахин ще лъже фирмата Албора ли?

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 22:34 от bellie_ellie

# 53
Не, Шахин просто иска да ги придърпа в неговия "отбор" и така да стане по-силен от Джихан, като работи с повечето от тези "лидери". Има логика в думите му, че така може да имат шанс с Наре.
Толкоз търсене на Дениз, а никой не се сети, че им наду главите да идат при Фър-Фър. 😅
Дали ще убият Уур? Джихан много му набра, но не го довърши..
Мине дано не е бременна! В друг сериал го имаше това, не беше готино. 😁
Майката на Алия е оправила работата с Боран, неволно обаче. Само да не се появи и той от някъде, че вече ще ми дойде в повече. 🤪

# 54
Защо не си направите тема на сериала?
И аз го гледам ама не се вълнувам толкова да го обсъждам или да чета за него. Не че и много чета де.
Пуснали са трейлъра на Çift kişilik oda с Туна Астепе и Деврим Озкан. Нещо не ме кефи ама ще гледам първа серия.😀

# 55
  • Кърджали
Не, Наре не се съгласи да е с Шахин, само когато стане по-силен и се замогне. Шахин каза че осъзнава, че докато е на страната на Джихан няма как да бъда с Наре , защото няма да им позволят, майка ѝ с нейната злоба... Затова иска да стане силен, да застане начело на Албора, за да може никой да няма власт над него и никой да не смее да им пречи. Един вид - да се чува думата му.
Всъщност, погледнато от негова страна - има право. Но все пак ми се ще да не се стига до там да измести Джихан. Някъде трябва да се постигне баланса.

Видях трейлъра за Çift kişilik odа/Стая за двама. Засега не ме впечатли особено но ще му дам шанс заради актьорите /аз като цяло не си падам по романтични комедии, но заради Улаш ще се жертвам.

# 56
ДГ
За наше нещастие, Мине няма да си ходи , и бебе манията явно ще настъпи явно през сезон 2
Бирсен сподели за това и сподели че финала ще е края на май или началото на юни.
Скрит текст:

# 57
Добре, че ще има един летен сериал. Само за него ли се знае, други летни ще има ли?

# 58
Добре, че ще има един летен сериал. Само за него ли се знае, други летни ще има ли?

Кой е този летен сериал ,аз сега разбирам. Има ли подробности ?
Иначе не съм чела и чула за други летни дизита тая година.

# 59

Този се промотира за сега.

Общи условия

Активация на акаунт