Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 74 688
  • 731
  •   1
Отговори
# 60

Този се промотира за сега.
Нямам добри усещания към този сериал. Гледала съм корейската версия и там ГГ е един от най-красивите съвременни актьори, танцьор, певец- въобще айдъл. Иначе историята е никаква- за перфектната пепеляшка. Този турски актьор изобщо не ми е секси за тази роля. Имат толкова по-привлекателни млади мъже...
Надявам се да се решат да направят други летни сериали.

# 61
Хубав си е Улаш и се опитва да се разчупи да играе всякакви роли.
Няма само Баръш да се вихри я. Grin
Гледах клипче с Ахмет Мюмтаз и Сибел Ташчъоулу. Оказва се, че и тя няма деца, както и Еврим Аласйа.
Много ми е странно така, но много актриси нямат деца. Някои казват, че не искат, че нямали време, но сякаш се усеща, че това им липсва. Хубаво е всяка жена да опита това чувство. Няма значение по какъв начин. Relaxed
С децата се връща детското в нас.

Четох, че Мюждето ще се включи в Краля. Там май краля се насочва към Фади. Grin Много жени покрай тоя Дон Жуан бе.

# 62
И този е хубавец, но Баръш е по-хубав. С годините става още по-секси. 😁
Всяка жена решава дали иска деца или не. Еврим до колкото помня сподели че не иска да има деца , защото не иска да е самотна майка.

# 63
Чаалар , Алперен Дюлмаз , Юсуф Чим, както сами ще се убедите, са много по-подходящи за образя, ако спазват сценария. Този Улаш и премного бозав...Лично мнение...

# 64
  • Кърджали
Да не чувам лоша дума за Улаш 😅😂👿 Хубавец си е. И талант.
За самия сериал мнение ще имам след като видя поне една-две серии. Аз по принцип не обичам романтични комедии /лековато сериали, та съм с едно наум.

# 65
Харесвам романтични комедии, но нещо главните не ме теглят и привличат...Rolling Eyes Мацката е хубавка има излъчване. Дано имат успех и се хареса на публиката. От промото видях че се продуцира от Мед Япъм на Фатих Аксой.    

Какво се случва с " Шербета" много актьори напускат , сюжета буксува нещо не се разбират и екипа на снимачната площадка.  Как ще е кретат и карат с 4 - ти сезон. Продуцента да взима мерки.

# 66
Според мен Сибел се махна, щото й писна от сценария. Едно и също. Апо изневерява, тя се ядосва, прави манджи, кара се с всички. В последните серии беше много злобна. По-добре да си ходи, докато не я превърнат във вещица.
И с Къвълджъм и Омер едно и също. Ела да пием кафе и да обсъдим сцените на колегите. 😀 А бе време си е за финал.

# 67
Сибел си тръгва, защото разбра чрез сценария че ще си тръгва. Отделно има покана да участва в друг проект с тази актриса която я махнаха от разузнаване.
Но за мен причината е че имаше слухове че е имало голям спор с Фейза (дъщерята на сценариската ) И Сибел не издържала и решила да си тръгне, даже продуцента е я молил да остане, но не е станало. Явно продуцента няма топки да уволни Фейза и майка и , и за това целия актьорски състав страда от това.
Със сигурност Шербета 4ти сезон ще последен, кой нормален ще иска да търпи Фейза , която със сигурност екранното и време ще в пъти повече в идния сезон.

# 68
Кафе ще пием, ама не го гледам задълбочено да си лафим и обсъждаме сцените. Някъде бях чела ,че новият възлюбен на Еврим Алася бил ревнивец и забранявал целувки и тя отказвала. Големи възрастни хора с опит ,  а се държат непрофесионално. Това не бива да пречи.

# 69
Кафе ще пием, ама не го гледам задълбочено да си лафим и обсъждаме сцените. Някъде бях чела ,че новият възлюбен на Еврим Алася бил ревнивец и забранявал целувки и тя отказвала. Големи възрастни хора с опит ,  а се държат непрофесионално. Това не бива да пречи.

😀 За кафето имах предвид сцените на Къвълджъмка и Омер, все се срещат да обсъдят какво се случило пак. 😀 Ние го гледаме и те пак го обсъждат.😀 Знаеш ли какво направи мама, а Доа, а знаеш ли какво се случи на Мери? 🤣

Иначе нямам против да пия кафе с теб.😜

Приятеля на Еврим също е актьор. Керем Алъшък. Не вярвам да й прави проблеми. Тя няма кой знае какви предизвикателни сцени.

# 70
От както е с тоя ,Еврим един път целуна Баръш този сезон. Срамота 😁
Да ти кажа честно от целия актьорски състав, само Еврим и Баръш се събличат полуголи и им се получава доста добре. И винаги се вдига шум когато имат такива сцени. Другите двойки не могат да го направят като тях.

Приятеля на Еврим също е актьор. Керем Алъшък. Не вярвам да й прави проблеми. Тя няма кой знае какви предизвикателни сцени.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 12:54 от itshristina

# 71
Може би заради такива ситуации с ревниви мъже актрисите понякога остават без деца. Първо, трудно е да срещнеш и поддържаш връзка/брак с този снимаче график /ако си успешна и имаш много участия. После, ако е някой мъж ревнивец да е против разсъблеченост /не че в турските филми има много/, по интимни сцени /интимни, колко да са - 2-3 целувки за целия сериал:-)/. А ако са на платформа, там свободата в сцените е по-голяма и какво - да не развиваш кариерата си? Четох някъде из руските коментарии, че Джихан от "ДГ" не искал да има целувки, бил обещал на жена си. Манталитет, какво да се прави.

# 72
Така, това е риска на тази професия.
Помня че имаше подобно нещо в Твоя мой живот , там главния не искаше такива сцени защото е женен и така един вид ще е изневяра

# 73
Четох някъде из руските коментарии, че Джихан от "ДГ" не искал да има целувки, бил обещал на жена си. Манталитет, какво да се прави.

Оххх, като започнат така значииии! Много ме дразнят! Да не беше ставал актьор тогава, или най-малкото не приемай роля, в която се очаква да го играеш влюбен мъж! Това е един от основните недостатъци на турските, корейските, китайските сериали (понеже и такива гледам) - все с тази наложена цензура и пълнокръвни влюбени млади хора, които се прегръщат като пенсионери или целуват по челото... Аман от лицемерие.

# 74
ДАЛЕЧНИЯТ ГРАД и ОЗАН АКБАБА

Откровено казано - не вярвам. Но в края на краищата можеше да бъде друг актьор, който не поставя такива условия. Затова едва ли. По-скоро ролята е такава и той е подходящ. Озан Акбаба съм го гледала в ДОБРИЯ ЛОШ ДОКТОР. Любовната история там беше ясна и недвусмислена и представена без...  любовни сцени. Това го умее до съвършенство. Женен е от 2017 година, до тогава е играл в 12 продукции, но не съм чела или видяла да е бил ГГ във филмова любовна история. Той е просто такъв и такъв им трябва в ДАЛЕЧНИЯ ГРАД , явно...Освен това, на 42 години/актьора/, водач на могъщ клан, романтичното поведение ще е леко конфузно. И без това постоянното му преследване на Алиа под най-различни претексти е абсолютно ясно за всички... Иначе жената на Озан, която е продуцент, доколкото разбирам със сина му са там или често са там, а на актьора в ролята на Демир жена му е постоянно там...

Общи условия

Активация на акаунт