Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 76 124
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Фенките на Чаатай не го ли надушихте някъде из София? На крака ви дойде момчето Joy

# 631
Пускам линк за последния от запазените от мен филми /останалите вече ги пуснах/. С Енгин Акюрек, психо-трилър, с елементи на езотерика. Не е нещо Уау, пак ще го оприлича на книга с подобна насоченост. Може да се гледа, може и не. Аз по принцип харесвам донякъде такива, но в случая просто го давам като възможност за гледане.
https://videa.hu/videok/film-animacio/bg-sub-film-animacio-hEXuIzFXgugYhN4c

# 632
Фенките на Чаатай не го ли надушихте някъде из София? На крака ви дойде момчето Joy

Докато го надушим и освестим че е тук той се изплъзна .Joy  Ще дойде пак . Сега е бил само за ден заради документите и се е прибрал .

# 633
Новината за Чагатай искрено ме изненада. Но това е наистина паспортното на бул. М.Луиза в София. Поздравявам го за избора да стане български гражданин. Дано това не му навлече неприятности в Турция. Дано реши да прави инвестиции у нас, а и вероятно и тук ще плаща данъци.
За ДГ
Днес рожден ден има Синем, (Алия)- става на 32 години. Така разбрах, кой е приятелят и- актьорът  Берк Джанкат- на 41 години. Снимките на ДГ са тежки за тях заради раздялата и необходимодстта да пътуват между Мардин и Истанбул. Радост и обич и за двамата!

# 634
Тая новина вече гръмна и по бг пресата и новините и всички фенове по света искрено го поздравяват за това решение и двойно гражданство. Арабските фенове са най емоционални и са написали " Чаатай Улусой вече е български гражданин с двоен паспорт. Честито, Звяр такъв".
Със сигурност има причина и ще прави инвестиции и бизнес и ще плаща данъци.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 16:56 от femmi2

# 635
  • Кърджали
Е, предвид факта че турският паспорт губи стойност, посолствата на страните от ЕС масово отказват визи на турски граждани /хайде, той с пари едва ли има чак толкова затруднения, ама паспорта и гражданството на страна от ЕС прави нещата определено по-лесни. Та щом може защо да не ги вземе. /

Говори се, че Синем Юнсал и Берк Джанкарт може би са сключили брак. Тия приказки тръгнаха от това, че и двамата ползваха един за друг думата eşim, тоест съпруг/съпруга.
Ако не са, явно вървят към брак...
Между другото Синем днес била рожденичка, та да е жива и здрава....

# 636
Берк не беше ли бивш на Пънар Дениз???

# 637
Не съм запозната отблизо с това но предполагам че той като известна личност с възможности е по лесно да се сдобие с такъв паспорт. В статията пише че е кандидатствал въз основа на това че баща му е преселник и имигрант и той също има двойно гражданство. Иначе ще му е по лесно и удобно със страна членка на ЕС да пътува свободно из Европа  и плюс това вече сме в евро зоната, като валута.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 22:06 от femmi2

# 638
Има право на българско гражданство като син на български гражданин. Няма никакво значение известна личност ли е или не. И естествено, че шенгенският паспорт е причината да вземе гражданство, а не инвестиции или данъци. Всички държави от Европейския съюз искат визи на турците. Сега ще си пътува из Европа, както си пътува из Турция. За да правиш инвестиции, никой не ти иска гражданство. Данъци пък ако се дължаха в България само защото имаш българско гражданство, ние с тая диаспора трябваше да сме една от най-богатите страни в Европа.

# 639
Интересно ми е Чагатай като е взел българско гражданство по произход дали изискват да знае български език? А както знаем той е много добър предприемач и наистина може да направи инвестиции в области като винопроизводство или ресторантьорство. Да му е на добър час!

# 640
Интересно е дали има изискване за езика но и да няма е добре да го понаучи българския. Владее отлично английски ,но тук не всеки го говори и владее и турския също.

Иначе едното не изключва другото тоест и да пътува свободно из Европа и да прави бизнес.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 23:51 от femmi2

# 641
Добре и направил Чагатай Улусой. Българският паспорт е много напред в класацията по сила. Не помня на кое място, но много напред. Много ясно защо е така и защо и Чагатай го е взел. Става гражданин на ЕС, ще пътува и ще може да прави бизнес в целия ЕС и в Шенгенското пространство, а скоро сме и в Еврозоната. Освен това при нас няма проблем с двойното гражданство.
Не знаех, че баща му е наш изселник. За други знам- например семейството на Илхан Шен, той самият е роден тук. И в профилите му в социалните медии пише, поне доскоро съм виждала- пише, че е роден в Шумен.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 23:56 от oncee

# 642
Днес, рожден ден има Баръш Кълъч. Да е жив и здрав и още много да ни радва. Да се наслади на ваканцията си и на есен пак като Омер. Nature FireNature FireSunglasses

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 01:56 от itshristina

# 643
Изненадааааа

СПОМНИ СИ ЛЮБОВТА - Епизод 1 (БГ суб)
https://videa.hu/videok/film-animacio/1-vMSM7fymFDIMAnF4

Приятно гледане!

Епизод 2
https://videa.hu/videok/film-animacio/2-onFJvdi2TWzzSKVK

Епизодите се качват от нас само и единствено в този сайт. По всички други сайтове и платформи се разпространяват без наше знание и разрешение!

Приятно гледане!  Heart
Приятно гледане! Relaxed

# 644
Изгледах първите три епизода на "Спомни си любовта". Много съм разочарована. Никаква оригинална идея- шаблон до шаблона в името на това да се покажат някоко псевдо секс сцени с Ханде и Баръш. Както и да направят малко реклама на Кападокия и прикрлюченията там. При втората двойка поне има нещо интересно с прекъсването на връзки с досадни момичета. А иначе- реплики, действие- скука, скука. Като си спомня, че Баръш наистина ми харесваше в "Любов под наем" или в "Гарван", но там дадоха възможност да видим развитие на чувствата между ГГ. Експлоатират идеята за сексапила на Ханде..., но това не е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт