Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 20

• 76 157
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Ново от Баръш със съпругата му

# 616
  • София
Здравейте, дами!
Последно време повече чета и рядко пиша, защото гледам само "Далечен град". Пиша тук за да ви попитам знаете ли в коя тема пише Пепелчето /Пепел от рози/. Благодаря ви предварително.

# 617
Преди малко я "видях" в "Градината на Демет...." Но май поради някакви причини /ангажименти май не влизала често - просто очите ми се "плъзнаха" по неин пост, не следя редовно тази тема.

# 618
И на мен ми липсва Пепелчето тук, с нейните позитивни и интелигентни коментари, създаващи винаги много настроение ...

# 619
Тъй като темичката ни постепенно "заспива", което е нормално за този сезон - няма нови сериали, всеки се готви за почивка, ще постна линкове за едни летни филми /някой преди го беше направил и аз си ги запазих и сега ги гледам/ - с бг субтитри са
"Любов при 39 градуса" - https://videa.hu/videok/film-animacio/39-2024-JO.FArNi05zydILUh
с Айча Туран
"Что у меня получится" - https://m.my.mail.ru/mail/drelush/video/4/104.html
с Хазал Кая и Онур Туна
"Накарай ме да вярвам" - https://videa.hu/videok/film-animacio/film-animacio-2Ye6SFDufLspt6hc?play=1
с Екин Коч и Айча Туран - превод на "нашата" Александра
"Една любов, два живота" - https://videa.hu/videok/film-animacio/_-film-animacio-mSNjLOBKTAI7X6xy

Филмите са забавни, леки, летни, с много слънце и море, романтика, младежки, но оставят едно весело и слънчево настроение. Като книжка за плажа.

Дописвам, защото ми е последен пост, но искам да коригирам малко написаното относно цитираните филми. Става въпрос за "Една любов, два живота". Когато преди писах бях изгледала много малко от него. Филмът е сериозен, житейски, много интересно направен. Режисьор е Али Билгин и е с участието на Бергюзар Корел и Енгин Акюрек. Почти през по-голямата част на филма се мъчех да разпозная артистите, познати, да, но той с брада, тя с нетипична за нея прическа. Голяма съм шматка, хаха.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 02:26 от jfjallen

# 620
  • Кърджали
И помня че се бях засилила да гледам Любов при 39 градуса,но нещо все не ми се получаваше. Май довечера ще седна...

# 621
Семейство Саадет - Епизод 1 (БГ Субтитри)
Държава: Турция (2025)
Три непознати семейства, принудени да живеят заедно, докато преодоляват миналото, семейните връзки и любовта с хумор.
https://playtube.tv/v/nZ7jO2

# 622
Гърция добре му се отразява на Баръш.

# 623
"Любов при 39 градуса" е филм, посветен на Измир и неговите хора. Който очаква някакъв по-смислен сюжет или интрига, сигурно ще остане разочарован. Мен лично ме докосна, защото ме върна в едно горещо лято преди 3 години, когато бяхме за няколко дни там. Направо се влюбихме в града. Имахме време не просто да разгледаме забележителностите, а да се потопим в атмосферата и го почуствахме точно по начина, по който е представен във филма. Наистина измирци са много готини и различни хора от другите турци. С много по-европейски вид и манталитет, лежерни и добронамерени. Бяхме в крайбрежен квартал със стари градски къщи и ми правеше впечатление, че възрастните туркини дори до хлебарницата ходеха елегантно облечени и с прическа.  Сетих се за прословутото kumru (гълъб), което се продаваше по всички заведения и което не смеехме да опитаме, а после разбрахме, че така казват на сандвичите с питка в Измир. Припомних си и някои типични измирски картини, като младежите, пеещи с китари вечер покрай морето. За няколко дни там така и не чухме чалги или кючеци.

# 624
Айча Туран и Екин Коч ще си партнират отново . Не съм фен на еркека , но е симпатичен  и  ги харасах във филмчето им дори отново бих го гледала . Лятно лежерно и романтично с красиви гледки .  Heart Eyes

Успех им пожелавам и в този проект .Flowers Four Leaf Clover

📸 Екин Коч и Айча Айшин Туран ще участват в „Vicdansız“, нов сериал, чиято премиера ще бъде скоро по TOD.

Сериалът ще разкаже историята на двойка, чийто живот се променя завинаги след трагичен инцидент.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/bereketli-topraklar-dizisind … yurek-oldu/59675/

Развитие на бомба в последния момент в поредицата „Плодородни земи“! Ömer Bereketoğlu стана Енгин Акюрек

В последния момент се случи сензационно развитие на сериала на Süreç Film „Bereketli Topraklar“ , една от най-амбициозните продукции на новия сезон. Енгин Акюрек е главният актьор в „Bereketli Topraklar“ , режисиран от Ягъз Алп Акайдън , а сценарият е на Хасан Толга Пусат и Озан Агач . Енгин Акюрек и Ягъз Алп Акайдън са работили заедно в стартиращия сериал на Disney Plus „Escape“ в предишни години . В дневния ред беше, че Джанер Джиндорук е бил принципно разклатен за ролята . Вчера обаче се случи нещо важно.

С Енгин Акюрек беше постигнато споразумение сериалът да се излъчва по Show TV . Билал Йигит Кочак и Сарп Аккая ще играят братята на успешния актьор в сериала, адаптиран по произведенията на Сафа Онал „Дерман Бей“ и „Бодрум Хакими“.

Бирсенката също е писала за  два филма на Чаатай. Нека работи сега е момента, когато е на Върха и е търсен и желан.  Желязото се кове докато е горещо. Млад е има енергия и сили и до юли ще си отпочине до филма. На есен ще снима и С 2 на "Ешрефа".

Този продуцент Полат Ягджъ   за сефте го чувам и нищо не съм гледала от продукциите му, но го проучихме и е с добра биография и снима предимно за киното и то комедии.  Има продуцирани ТВ предавания и мюзикъли .

Шокиращият филм на Poll Films „Чаатай Улусой“; „Безсънният човек“ идва
Шефът на Poll Films, Полат Ягджъ, подписа пореден светкавичен трансфер, за който ще се говори много. Ягджъ се ръкува с Чаатай Улусой, една от най-популярните звезди на страната ни, която се появи пред публиката със сериала „Ешреф Руя“.

Полат Ягджъ , шефът на Poll Films , който представи 7 филма на публиката за една година, внасяйки оживление в кината и чупейки рекорди в боксофиса, подписа поредния светкавичен трансфер, за който ще се говори много.

ИМЕТО НА ПЪРВИЯ ФИЛМ Е „БЕЗСЪННИЯТ ЧОВЕК“

Полат Ягджъ, чийто последен филм „Моята магическа майка: Всички сме едно“ достигна 500 000 зрители за 2 седмици, се е съгласил по принцип с Чаатай Улусой да заснеме 2 филма. Работата по първия филм на Улусой, „Uykusuz Adam“, чиито снимки са планирани за юли, ще започне в следващите дни.

И още един хабер - Споразумението между ОГМ Пикчърс и Стар тв приключва.

Шокиращо развитие в телевизионния свят... Ексклузивното споразумение между Star TV и OGM Pictures приключва.
OGM Pictures, известна със своите отличителни продукции, подписа специално споразумение с първия частен телевизионен канал на Турция Star TV през 2022 г.

Ексклузивното споразумение за съдържание между Star TV и OGM Pictures приключва. OGM Pictures, известна със своите отличителни продукции с първия частен телевизионен канал в Турция Star TV , подписа ексклузивно споразумение през 2022 г. Според това споразумение, безплатното телевизионно съдържание на OGM Pictures ще се излъчва само по Star TV. Star TV ще включва само продукции на OGM Pictures в своя прототип. По време на споразумението бяха продуцирани сериали като „Yalı Çapkını“, „Ömer“, „Çöp Adam“, „Sen Ağlama İstanbul“, „Sahipsizler“, „Sakla Beni“, „Yüzyıllık Mucize“ и „Kral Kaybederse“ .  

Ексклузивното споразумение за съдържание между Star TV и OGM Pictures приключва. OGM Pictures, известна със своите отличителни продукции с първия частен телевизионен канал в Турция Star TV , подписа ексклузивно споразумение през 2022 г. Според това споразумение, безплатното телевизионно съдържание на OGM Pictures ще се излъчва само по Star TV. Star TV ще включва само продукции на OGM Pictures в своя прототип. По време на споразумението бяха продуцирани сериали като „Yalı Çapkını“, „Ömer“, „Çöp Adam“, „Sen Ağlama İstanbul“, „Sahipsizler“, „Sakla Beni“, „Yüzyıllık Mucize“ и „Kral Kaybederse“ .  МОЖЕ ДА НАПРАВИ СЕРИАЛИ ЗА ДРУГИ КАНАЛИ

Крал Кайбедерсе и Сахипсизлер ще продължат екранните си приключения по Star TV през новия сезон. От друга страна, сериалът „Çarpıntı“, за който OGM Pictures продължава подготовката си, също ще се излъчва по Star TV през септември. С новата разработка OGM Pictures вече ще може да продуцира сериали за други канали, а Star TV ще представя и сериални проекти от други продуцентски компании.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 17:08 от femmi2

# 625
Семейство Саадет - Епизод 1 (БГ Субтитри)
Държава: Турция (2025)
Три непознати семейства, принудени да живеят заедно, докато преодоляват миналото, семейните връзки и любовта с хумор.
https://playtube.tv/v/nZ7jO2
Благодаря за линка. Изгледах епизода - един вид представяне на ГГ занапред в селиала. Интересни образи по своему, може и да се получи добър сериал. Наистина лек и с комедийни ситуации. За лятото става, но пък за 1 път седмично трябва наистина да се постараят. Ще очаквам 2 епизод, дано да е забавен.

# 626
Здравейте! 😊

Изненадааааа

СПОМНИ СИ ЛЮБОВТА - Епизод 1 (БГ суб)
https://videa.hu/videok/film-animacio/1-vMSM7fymFDIMAnF4

Приятно гледане!

# 627
Хайде вече имаме нов сънародник . Hands Clap Тая новина няма как да не я споделим ...
 Честито да му е със здраве да си ползва паспорта . Какво по хубаво от това близо до нас. Heart Eyes Ще дишаме един и същи въздух. Умен ход е това, щото все пак сме по напреднали от комшиите и има доста плюсове и ще му отвори пътища и врати. Така ще опознае България ще я разгледа и езика ще научи, като пожелае. Може и къща да си купи на някое местенце. Може и историята да се повтори:wink: Stuck Out Tongue и с брат му да си харесат и вземат нашенки красиви и огнени. Аталай често посещава и Босна. Бг фенките ся ще нападаме яко и дебнем.Joy

Известният актьор Чаатай Улусой стана български гражданин, след като попълни документите си в София.

Актьорът Улусой, чийто баща е преселник от България е получил гражданство заедно с брат си. След финала на сезона на сериала, Улусой заминава за България за процедура по двойно гражданство.

Чаатай Улусой, главният актьор в сериала „Ешреф Руя“, който се излъчва по „Канал D“ и достигна до широка аудитория през целия сезон, си направи снимка за спомен със служителка, която обработваше документите, актьора, и я сподели в профила си в социалните мрежи. Роден и израснал в Истанбул, артистът е преселник от Босна от страна на майка си и български преселник от страна на баща си.

Беше установено, че играчът е завършил процедурите си за гражданство въз основа на този произход.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 19:29 от femmi2

# 628
Здравейте! 😊

Изненадааааа

СПОМНИ СИ ЛЮБОВТА - Епизод 1 (БГ суб)
https://videa.hu/videok/film-animacio/1-vMSM7fymFDIMAnF4

Приятно гледане!
О, благодаря! А в линка - има 2 и 3 серия с руски субтитри, в този сайт на руски името е "Вспомни любовь", а на другия /по популярния, но при мен защитата ми го е блокирал/ е с името "Помни о любви". Там май са само 2 серии.
https://1plus1tv.com/21021-vspomni-ljubov-aski-hatirla-vse-serii … sskom-jazyke.html

# 629
Три епизода са излязли до момента. Днес или утре ще е готов втори. Ще ви пусна линк. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт