КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 11 492
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте отново. След хубавата среща миналия месец, отново нещата са в застой (точно както някой беше казал). Хем прави някакви мили неща и действия към мен, хем страни и ме обърква. Разбрали сме се този месец отново да се видим, като този път вече ще изясняваме накъде ще вървят отношенията ни и дали има шанс да преминат в нещо сериозно, което е главнкя проблем. Въпросния човек е свикнал да е сам. Хвърлих 3 карти в няколко дена подред.

Как ще се развият отношенията с Х в следващите 3 месеца? Жрецът, крал на мечовете и четворка жезли.
Заради жрецът и четворка жезли, мисля че има потенциал. (Държа да кажа, че схм мн начинаеща и са си мой интерпретации спрямо ръководствата, които имам).

Тук въпроса ми беше " ще предприеме ли действия към мен?" Крал на пентаклите, двойка чаши и колелото на съдбата.
Тук мисля, че да.
И последно днес преди малко

"Ще преминат ли отношенията ни в сериозна връзка?".
Крал на чашите, девятка чаши, десятка пентакли.
Също мисля, че има потенциал и са положителни карти.
Този път той предложи да се видим и да изясним нещата. Вероятно около празниците и след това ще дам обратна връзка за развоя на нещата.
Благодаря на всеки, които се включи с негова интерпретация.
Здравей, PlvsZmb, мъжът обвързан ли е?
По първите карти, предполагам че ще се срещнете по някакъв повод, празненство - сватба, кръщене, организирано събитие. Някак не са лични картите, говорят ми за дистанция.
По вторите - действия едва ли ще има от негова страна.
По третите - това е максимума на отношенията ви.
Здравей! Не, не е обвързан. Общо взето от 3г имаме някакви отношения, но не и сериозни такива. Бяхме скарани 5 месеца, като края на февруари ме потърси и сдобрихме и видяхме. Уж изговорихме, изчистихмв нещата и пак на колелото в кръговрат. Със сигурност няма друга жена. Като цяло е зрял мъж на средна възраст, който просто е свикнал да е сам, откъдето идва проблема в отношенията ни.

# 16
Здравейте,
Търся вашето мнение.
Зададох три въпроса и излязоха следните карти:
Имат ли бъдеще взаимоотношенията ни с него

За мен с кралица пентакли и императрицата определено имат бъдещ, но нещата ще се случат бавно, защото той размишлява над нещо сега

Какво чувства той към мен

С кралица чаши и паж чаши за мен той е влюбен, а това колело на съдбата ми е все едно това е нещо което е предопределено

Ще ми признае ли чувствата си

С 10ка чаши за него това е сбъдната мечта, но нещата ще трябва да преминат през катаклизъм. С Кулата за мен за да се сътвори нещо, преди това нещо друго трябва да се разруши. Крал Пентакли отговаря на Кралица Пентакли от първия ред, двойка. Слънцето и Асо мечове са потвърждения за ново начало, за светло бъдеще.

На дъното на колодата и на първи и на втори въпрос беше Асо мечове - и двата пъти съм разбъркала хубаво картите

На дъното на колодата на третия въпрос беше Слънцето
Картите като една подредба ли са извадени и наредени една под друга? Питам, защото казвате, че сте бъркали между въпросите.

Ако е една подредба и картите са наредени, така както са показани, то Крал и Кралица пентакли са в двата противоположни и най-отдалечени края. И за капак са си обърнали гръб. И двамата търсите стабилност, но не я виждате един в друг, а между Вас има много хора, много обстоятелства. Поради някакви причини и по някакъв начин върху ситуацията влияят много хора. И то по начини извън Вашия контрол. Тук активни дворцови карти не излязоха, черешката е Отшелника. Много пасивност и никакви действия.

По първия въпрос. Имате потенциал за развитие на отношенията, но поне в близко бъдеще той няма да бъде реализиран. По Отшелника и квинт Обесения, в допълниние две от три карти са големи аркани, развитие/движение скоро няма да има. В този смисъл дали имате бъдеще по-скоро не, трудно ще надскочите текущата ситуация.

По втори въпрос, влюбен, но не обичащ по този Паж чаши. Човекът може да има тези отношения за платонични. А по Колелото според мен има потенциал бързо да обърне палачинката. Чувствата му, поне на този етап, не са трайни, заземени и устойчиви, а по-повърхностни.

По третия въпрос - не. Чувствата му по 10 чаши са в максимума си, който от горния ред видяхме, че не е особено впечатляващ. По Кулата нещо ще ги прекърши тези чувства и Кралят се обръща в друга посока. Абсолютна пасивност по Крал пентакли. Квинт Силата показва въздържание.

Асо мечове обикновено е отрязване на нещо/решение за прекратяване. Кратък отговор не. Слънцето на дъното при третия въпрос по-скоро ми говори, че нещо ще се разбере/осветли. По Кулата може нещо внезапно да се разбере, което не е било очаквано.

# 17
Здравейте. Отдавна не бях хвърляла карти Таро, но тези дни използвах почивните дни, за да се поупражняеам и определено чувствам затруднение при комбинациите. Първите карти, които хвърлих бяха по въпроса - има ли чувства А към Б. Ето комбинацията:

Тази комбинация тълкувам като пробуждане и осъзнаване на чувства, които обаче са по- скоро страст, на сексуална основа, отколкото чиста любов.
Втората комбинация е отговор на въпроса- Ще бъде ли успешно изпълнено съдебно решение до края на годината:

Тук първите две карти ги тълкувам като успешно решаване на проблема и то в бързи срокове, но пък луната накрая?Worried

# 18

Здравейте,
Ще има ли среща до края на тази година?
Пояснения: брат и сестра са, сестрата пита, издирва брат си с помощта на адвокатка, при раждането са казали, че бебето - брат и, е умрял. Тя не вярва и сега го търси.
Според мен ще имат среща по асо на водата, може да и се наложи да пътува по 6 мечове, ако той живее в друг град или държава.
Ще съм благодарна и на вашето мнение!

# 19
Това е безумен срок за Таро.

# 20

Не беше ли по- подходящо, първо да зададат въпрос дали братът въобще е жив?
Иначе и според мен са положителни карти.

Здравейте,
Пояснения: брат и сестра са, сестрата пита, издирва брат си с помощта на адвокатка, при раждането са казали, че бебето - брат и, е умрял. Тя не вярва и сега го търси.
Според мен ще имат среща по асо на водата, може да и се наложи да пътува по 6 мечове, ако той живее в друг град или държава.

# 21

Здравейте,
Първо - много красива колода.
Второ - аз лично не бих се заела с окончателно тълкувания по този въпрос, защото е много деликатен. Не е хубаво да се дава надежда когато нещата не са дори и на 50% сигурно, че са истина. Да се каже твърдо едното или другото не ми се струва редно.
Трето - по тези карти не може да се каже нищо конкретно така или иначе, но в никакъв случай не мога да кажа, че са положителни при наличието на смъртта. Не трябва все пак да забравяме, че картите понякога са буквални. Не всичко в този живот има скрит смисъл, а е това, което е. Но не се и изключва варианта да показва край на досегашния живот и промяна.
Тези карти за мен показват конкретно ситуацията, разказват историята и нищо повече.
Срокът наистина е супер дълъг и енергиите могат да се променят за часове. А и въпросите трябва да са малко по конкретни насочени към разкриване на информация, което не се зае. И пак не го смятам за много редно, за да не се даде фалшива надежда. Най-уместно ми се вижда въпрос от типа на "Как ще се чувства дамата в процеса на търсенето?" или "Как ще се почувства след края на ситуацията?", нещо подобно.

# 22
Здравейте. Отдавна не бях хвърляла карти Таро, но тези дни използвах почивните дни, за да се поупражняеам и определено чувствам затруднение при комбинациите. Първите карти, които хвърлих бяха по въпроса - има ли чувства А към Б. Ето комбинацията:

Тази комбинация тълкувам като пробуждане и осъзнаване на чувства, които обаче са по- скоро страст, на сексуална основа, отколкото чиста любов.
Втората комбинация е отговор на въпроса- Ще бъде ли успешно изпълнено съдебно решение до края на годината:

Тук първите две карти ги тълкувам като успешно решаване на проблема и то в бързи срокове, но пък луната накрая?Worried

Извинявам се, някой може ли да помогне и на мен в разсъжденията ми?Simple Smile Винаги третата карта ме обърква...

# 23
Здравейте!
Ще съм Ви благодарна, ако можете да разтълкувате следните четения.

Какви са чувствата на мъжа към мен?

Глупакът, 4 пентакли, любовниците. Изтеглих и 2 подчертаващи карти за 4 пентакли и любовниците.

И втори въпрос:
Защо спря да ми пише?

Основните карти са 9 мечове, 9 жезли, умереност, пак съм ги подчертала с допълнителни карти.
Ще уточня, че се харесваме, но и двамата си имаме сериозни връзки
Благодаря ви!

# 24
Здравейте!

Глупакът, 4 пентакли, любовниците. Изтеглих и 2 подчертаващи карти за 4 пентакли и любовниците.

И втори въпрос:
Защо спря да ми пише?

Основните карти са 9 мечове, 9 жезли, умереност, пак съм ги подчертала с допълнителни карти.
Благодаря ви!

Не иска да си има проблеми с Императора, това мислене 9меч дали няма да ви хванат или просто мъжкото его, че има друг, го изтощава по 9 жезли и го кара да заема отбранителна позиция 7 жезли, затова предпочита да напусне емоционално ситуацията като на теб ти бие игнора по Умереността.
Мъжете не си падат по-сложните казуси Wink

# 25
Здравейте, въпроса е дали ще се разделят мъж и жена с моментни проблеми в брака. Всички карти случайно се изтеглиха в обратна позиция ...

# 26
По мое виждане проблемите им никак не са малки, и има шанс за раздяла, но не категорично. По-скоро, ако поработят върху отношенията има шанс да се оправят нещата. Simple Smile

# 27
Затова реших да попитам тук. За първи път ми се случва да видя, според мен толкова противоречиви карти ... Разтълкувах ги, че ще има сериозно охлаждане на чувствата, но няма да се стигне до раздяла, но не бях сигурна ...

# 28
Ами според мен по обърнатите карти по-скоро най-страшното е минало.

# 29
Здравейте!

И втори въпрос:
Защо спря да ми пише?

Благодаря ви!

Не иска да си има проблеми с Императора, това мислене 9меч дали няма да ви хванат или просто мъжкото его, че има друг, го изтощава по 9 жезли и го кара да заема отбранителна позиция 7 жезли, затова предпочита да напусне емоционално ситуацията като на теб ти бие игнора по Умереността.
Мъжете не си падат по-сложните казуси Wink

Благодаря ти, Twinkle, доста логично и акуратно спрямо ситуацията, много добро тълкуване!

Общи условия

Активация на акаунт