КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 7 840
  • 201
  •   2
Отговори
# 195
Привет! Идвам за съвет.

Въпросът е: Подходящо ли е училището Х за детето ми? (В момента учи в него)

Подредба:

Първата карта според мен описва въпроса, свързан с образование. Може да му се придаде и положителна конюнктура като вид среща не само с класическото образование, но и с вид духовен водач и ментор. Втората карта я тълкувам като запалване на искра и желание за знание. И сега в компанията на тези две карти, не знам как да тълкувам третата - като даване на силата в ръцете на детето, подпомагайки го да намери талантите си и да ги манифестира в материалния свят ило може да има и негативно значение - като измама - имитиране на даване на добро образовние. Вие как ги виждате нещата?

# 196
Доста подходящо с тенденция към развитие с течение на времето. Този паж жезли се развива в Маг. Жреца си отговаря на темата за училище и преподаване на знания. Прекрасни карти.
Третата карта не я разглеждам в негативно значение, защото няма съседни около нея негативни такива. Тук Мага го виждам като личност овладяла всичките 4 стихии. Добър оратор и вещ в занаята си.

# 197
Доста подходящо с тенденция към развитие с течение на времето. Този паж жезли се развива в Маг. Жреца си отговаря на темата за училище и преподаване на знания. Прекрасни карти.
Третата карта не я разглеждам в негативно значение, защото няма съседни около нея негативни такива. Тук Мага го виждам като личност овладяла всичките 4 стихии. Добър оратор и вещ в занаята си.

Благодаря, Силфида Heart

# 198
Здравейте! Някоя от вас дали би искала да ми хвърли карти по един въпрос?

# 199
Здравейте,

От 2 години се занимавам с таро чисто любителски. Искам да обогатя знанията си, мислех да карам курс при една тароложка, но видях, че е 1000лв и ми се струват много, не че подценявам по никакъв начин професията и уменията, знанията и труда, които са необходими.
Та всякакви насоки ще са ми полезни, може някои книги или как да развия интуицията си, когато гледам, как да тълкувам картите не само по основните им значения. Да тегля дневни карти с въпрос- Какво ще се случи днес?- например би ли обогатило знанията ми?
Благодаря!

# 200
Аз се занимавам професионално и до ден днешен си тегля дневна карта 😀

# 201
Здравейте,

От 2 години се занимавам с таро чисто любителски. Искам да обогатя знанията си, мислех да карам курс при една тароложка, но видях, че е 1000лв и ми се струват много, не че подценявам по никакъв начин професията и уменията, знанията и труда, които са необходими.
Та всякакви насоки ще са ми полезни, може някои книги или как да развия интуицията си, когато гледам, как да тълкувам картите не само по основните им значения. Да тегля дневни карти с въпрос- Какво ще се случи днес?- например би ли обогатило знанията ми?
Благодаря!
Занимавам се от 7 години и съм твърдо против всякакви курсове, но пък и не съм намерила такъв, който да отговоря на това, което търся. Всякаква духовна литература ще ви помогне много при четенето на таро. Зависи какви са вашите интереси.

Общи условия

Активация на акаунт