КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 13 435
  • 309
  •   1
Отговори
# 30
Момичета , ако някоя има желание и възможност може ли да ми изтегли карти за въпрос? Моите не са е мен в момента .
Благдоаря предварително

# 31
Здравейте,

Въпрос: жив ли е?
8 жезли, 10 пентакли и Справедливостта

Само забележете Справедливостта в тази колода - на едната везна сърце на другата череп!

# 32
Момичета , ако някоя има желание и възможност може ли да ми изтегли карти за въпрос? Моите не са е мен в момента .
Благдоаря предварително

Изтеглих ти - Луната, Шестица жезли, Императорът

# 33
Здравейте отново.
И ето почти дойде момента до срещата с въпросния човек отново. Изтеглих карти и се паднаха

Според мен са повече от супер. Само осмицата жезли малко ме обърква и не знам. Малко ми е трудно да го повярвам, защото сме скарани... и въобще не очаквам срещата да мине добре.
По-любопитно ми беше, че когато ви питах предния път, за срещата ни на 15март се бяха паднали почти същите карти! Тогава бяха шестица жезли, двойка чаши, десятка чаши. Тогава срещата мина добре, но както някой ми беше казал, после не стана нищо.
И просто сега снощи като изтеглих и катп видях, че 2 месеца по-късно ми се паднаха почти същите карти направо онемях. През тези 2 месеца са ползвани, ползвани, бъркани... сигурно е някакво лудо съвпадение и едва ли ще мине добре, но ей така реших да споделя.
И искам да попитам как е правилно да задам и формулирам въпрос да разбера дали има друга жена? Дали има 3ти човек в тези отношения (не са сериозни такива между нас).

# 34
Здравейте отново.
И ето почти дойде момента до срещата с въпросния човек отново. Изтеглих карти и се паднаха

Според мен са повече от супер. Само осмицата жезли малко ме обърква и не знам. Малко ми е трудно да го повярвам, защото сме скарани... и въобще не очаквам срещата да мине добре.
По-любопитно ми беше, че когато ви питах предния път, за срещата ни на 15март се бяха паднали почти същите карти! Тогава бяха шестица жезли, двойка чаши, десятка чаши. Тогава срещата мина добре, но както някой ми беше казал, после не стана нищо.
И просто сега снощи като изтеглих и катп видях, че 2 месеца по-късно ми се паднаха почти същите карти направо онемях. През тези 2 месеца са ползвани, ползвани, бъркани... сигурно е някакво лудо съвпадение и едва ли ще мине добре, но ей така реших да споделя.
И искам да попитам как е правилно да задам и формулирам въпрос да разбера дали има друга жена? Дали има 3ти човек в тези отношения (не са сериозни такива между нас).

Трябваше да изтеглите какво развитие ще има по 8 жезли, картата сама по себе си не казва дали ще е положително или отрицателно, а просто бързо развитие

# 35
Здравейте отново.

Предполагам въпросът е как ще протече срещата.
Ще започна отзад напред. Според моите разбирания не е уместно да се задава въпрос към картите дали има трети човек. Ако имаше - то той би излезнал с подредбата.
За тези карти - хмм... Не се обвързвам с някакви конкретни определения положителни и отрицателни. За мен показват срещата, надежда по 10чаши. Тази 6ца пентакли мога да я тълкувам по два начина. Единият е, че може да се прибереш щастлива и като победител един вид от срещата. Другият е следния - нали сте скарани, съответно единият ще се прояви като победител в ситуацията. 8мицата жезли показва бързо развитие, динамика (Twinklestar ме изпревари).
Едни карти как ще се чувстваш след срещата биха хвърлили повече светлина.

# 36
Здравейте отново.

По 10 Чаши ще се чувствате добре, спокойни, изпълнени с приятни емоции. По 6 Жезли единият от Вас ще бъде победител в ситуацията, другият ще трябва да се съобрази. Същият този човек ще определи и посоката на разговора ви по 8 Жезли. Възможно е да бъдат изречени думи без много премисляне, със спонтанна реакция. По същата карта се вижда активно общуване и обмен на информация. Мисля, че може спонтанно да решите да тръгнете на разходка.
Когато търсиш отговор на даден въпрос, тръгваш именно от въпроса, без да влагаш при тълкуването други аспекти. За трети човек е добре да се зададат отделни въпроси: има ли той романтични/сексуални отношения с друга жена, има ли романтичен интерес към друга жена и т.н.?
P.S. Ще се радвам да споделиш как е минала срещата ви.

# 37
Благодаря много на всички за отговорите. ☺️ Надявам се да мине добре, но предвид ситуацията ме съмнява. Другата седмица ще дам обратна връзка.
Иначе преди 5дни след наш спор и постоянна ревност от моя страна и задаване на въпрос дали се държи така заради друга ми каза да. Че излизали няколко пъти. Обаче преди година така беше казал пак да ми гледа моята реакция (която си беше доста грозна). И се чудя просто дали ме лъже отново или наистина има такава.  Отново благодаря и др седмица ще кажа.

# 38
PlvsZmb, ако срещата е в края на седмицата и/или ако имате комуникация преди нея е възможно нещата да се променят и тези карти вече да не са актуални.
Аз си мисля, че една по-голяма подредба с конкретни позиции ще даде повече информация и може би ще те накара да видиш отношенията от друга перспектива.

Rainbow VT, това за тълкуването на специфично при всеки гледаш. Някой може с една карта да ти разкаже целия живот, а друг с 10 да говори само по конкретен въпрос. И аз като теб харесвам тълкуването спрямо контекста на въпроса, с разликата, че в моите разбирания картите ни казват това, което трябва да знаем, а не това, което искаме да знаем.

# 39
PlvsZmb проявята на ревност означава ниска самооценка и мъж никога не се пита има ли друга.
Чисто като приятелски съвет бих предложила да си направиш рийдинг какво излъчваш като енергия и какво привличаш, някакси въпроси свързани с теб самата и как може да промениш това, което не е ок, за да имаш ти самата по-добри резултати на любовния фронт.

Не съм съгласна Ir0ny, че не можеш да питаш дали има друга жена, просто трябва да си е в отделно гледане.

От опит, който съм споделяла и тук, 10 чаши често показва и край на отношенията - достигнат е техния максимум , като това го споделям за самата карта, не го обвързвам с теглените карти.

# 40
...
От опит, който съм споделяла и тук, 10 чаши често показва и край на отношенията - достигнат е техния максимум , като това го споделям за самата карта, не го обвързвам с теглените карти.

Да, точно така е - отношенията няма накъде повече да се развиват, когато говорим за диагностика на ситуацията. В прогностичен план по-скоро ми се струва, че показват енергията им в смисъл на "емоционално изпълване и чувство на близост", но наистина без перспектива за надграждане.

# 41
...

Да, точно така е - отношенията няма накъде повече да се развиват, когато говорим за диагностика на ситуацията. В прогностичен план по-скоро ми се струва, че показват енергията им в смисъл на "емоционално изпълване и чувство на близост", но наистина без перспектива за надграждане.

Даже се сещам как тук бях питала за едни отношения, които буквално бяха на няколко дни и излезнаха 10 чаши и 10 пентакли и всичко приключи 😀

# 42
Twinklestar , хвърли ме в размисли с това тълкуване на 10ка чаши.
На база него и последвалата го шестица жезли, може картите да се разтълкуват като - приключване на отношенията, достигане до техния край от негова страна, той се вижда като победител и това ще се случи рязко, да се разменят бързи реплики. Ако последната карта беше пояснена можеше да и да видим какъв би бил резултата. Това би бил интересен развой на събитията.

Пускам и едно мои карти.
Как ще протече срещата?

Какъв ще е резултатът от срещата?

И в двете подредби последната карти ми се видяха много неясни и за това имат по две пояснителни.

Контекст: Днес ще се срещнем с хазяйката на съседния апартамент, защото наемателите и от година вече ни варят душата. За тях не съществува такова нещо като часове за почивка. Според тинейджърката до 10 (макар че продължават и по до късно) може да крещи колкото си иска и не може да проумее, че някои хора ходят на работа и може да са уморени и по рано. Забележки и разговори имат ефект за час два, най-много за три дни. За това решихме да се обърнем директно към собствениците.

По първите карти съм обнадеждена - тройка чаши показва, че ще бъде приятна срещата. Умереността я приемам като съвет за самата мен понеже си падам малко по-емоционална.
Последните три карти са любопитни. Предполагам пажа показва жената, а краля мъж и, защото той трябва да вземе решението как да се действа. Тази петица ми е доста неясна как ще се прояви.

За втората подредба също съм оптимистично настроена заради двойката чаши накрая. Обаче тази осмица чаши... Аз ли ще си ходя или комшиите.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 16:29 от Ir0ny

# 43
6 жезли за лични отношения не е благоприятна карта, особено за мъж- показва някой, който има голямо его и търси трофея - дойдох, победих и си тръгвам.

# 44
  • София

Пускам и едно мои карти.
Как ще протече срещата?

Какъв ще е резултатът от срещата?

И в двете подредби последната карти ми се видяха много неясни и за това имат по две пояснителни.

Контекст: Днес ще се срещнем с хазяйката на съседния апартамент, защото наемателите и от година вече ни варят душата. За тях не съществува такова нещо като часове за почивка. Според тинейджърката до 10 (макар че продължават и по до късно) може да крещи колкото си иска и не може да проумее, че някои хора ходят на работа и може да са уморени и по рано. Забележки и разговори имат ефект за час два, най-много за три дни. За това решихме да се обърнем директно към собствениците.

По първите карти съм обнадеждена - тройка чаши показва, че ще бъде приятна срещата. Умереността я приемам като съвет за самата мен понеже си падам малко по-емоционална.
Последните три карти са любопитни. Предполагам пажа показва жената, а краля мъж и, защото той трябва да вземе решението как да се действа. Тази петица ми е доста неясна как ще се прояви.

За втората подредба също съм оптимистично настроена заради двойката чаши накрая. Обаче тази осмица чаши... Аз ли ще си ходя или комшиите.
По първите карти пажа и 5-цата малко ме смущават. Подозирам, че някой ще е по-остро, конфликтно ностроен и по 5-цата може би няма да останеш удовлетворена от срещата, точно обратното. Може ли да напишеш 5-цата коя карта пояснява (ако правилно разбирам позицията й).

За втория въпрос - мисля, че показват настройката ти по време на срещата - ще си по-емоционална, но ще видиш нещата под друг ъгъл, залагам, че собствениците ще поемат отговорност и това ще прэмени нагласата ти. По 8-цата и асото по-скоро бих заложила, че съседите ще си ходят или поне ще има разговор с тях, а ти ще си получиш "наградата". 2 чаши може да показва и самата среща, съюз между теб/вас и собствениците.  В момента малко първосигнално и отгоре, отгоре пиша, понеже съм в движение, но картите ми станаха любопитни. Ще ми е интересно да дадеш ОВ как са се проявили.

Общи условия

Активация на акаунт