КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 13 560
  • 310
  •   1
Отговори
# 60
Ами нали наскоро говорихме, ще се случат нещата. Simple Smile

# 61
Ще се справя ли на новата работа? Как тълкувате картите?

# 62
Здравейте , някой дали би се съгласил да сподели мнението си за тази наредба  ?

Въпросът ми е
Да се подложа ли на аг козметична корекция  ?

Център горе -
Как е сега

Център долу -
Съвет от Таро какво да направя

В ляво на екрана
Какво ще се случи ако се подложа на тази процедура ?
Какво ще се случи след време ?

В дясно на екрана  
Какво ще се случи ако НЕ се подложа ?

Какво ще се случи след време ?

Благодаря предварително на тези , които ще се  отзоват 🙏🍀

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 10:06 от румид

# 63
Пак съм аз.
Е, в крайна сметка се оказа, че среща ще има. Но няма да е по първоначалния начин и този който исках. Вчера хвърлих 1 карти как ще мине тя. И се бяха паднали осмица жезли, седмица чаши и  императрицата.
Днес след малко разменени реплики реших все пак отново да го сторя. Мислейки, че нещо може да се променило в следствие на тях.

Картите са хубаво бъркани и редом с този въпрос съм хвърляла за друго. Вече мисля, че за 3път ми се появяват тези 8 жезли и седмица чаши. На дъното на тестето беше слънцето.
Тоест какво? Няма да има никаква полза от нея, а аз ще остана все така объркана. Или ще си създам илюзии, че нещо може да ни се промени?
Другия въпрос ми беше какви са чувствата му към мен? Четворка мечове, десятка чаши и рицар на пентаклите. На дъното беше кралица на чашите. (Аз съм водна зодия, нз дали има общо, може и да е нещо свързано с другата жена, нз).

Аз го виждам, че седи и си размишлява и най-вероятно самия той не е наясно. Другото вече нямам идея. Вече в неделя като се върна ще споделя... но като гледам нищо обещаващо и положително не виждам.

# 64
Пак съм аз.
Е, в крайна сметка се оказа, че среща ще има. Но няма да е по първоначалния начин и този който исках. Вчера хвърлих 1 карти как ще мине тя. И се бяха паднали осмица жезли, седмица чаши и  императрицата.
Днес след малко разменени реплики реших все пак отново да го сторя. Мислейки, че нещо може да се променило в следствие на тях.

Картите са хубаво бъркани и редом с този въпрос съм хвърляла за друго. Вече мисля, че за 3път ми се появяват тези 8 жезли и седмица чаши. На дъното на тестето беше слънцето.
Тоест какво? Няма да има никаква полза от нея, а аз ще остана все така объркана. Или ще си създам илюзии, че нещо може да ни се промени?
Другия въпрос ми беше какви са чувствата му към мен? Четворка мечове, десятка чаши и рицар на пентаклите. На дъното беше кралица на чашите. (Аз съм водна зодия, нз дали има общо, може и да е нещо свързано с другата жена, нз).

Аз го виждам, че седи и си размишлява и най-вероятно самия той не е наясно. Другото вече нямам идея. Вече в неделя като се върна ще споделя... но като гледам нищо обещаващо и положително не виждам.

Този господин навярно е силно женен

Не си губете времето, концентрирайте се върху себе си, така ще дадете шанс на правилния човек да се появи по-бързо.

Един мъж, когато те иска, мътни ситуации няма. Мъжете винаги ясно и категорично се заявяват.
Всичко друго е женски 7 чаши 🫶🏻

# 65
Не е женен. Дори през живота си е имал 1 връзка от 1г...
Благодаря все пак.

# 66
В тези карти аз виждам хем интертност, хем илюзии. Нещо не е така както е желано да бъде. Явно човекът ви вълнува по някакъв начин, отидете на среща и вижте как ще се развият нещата. Личният опит е безценен - независимо позитивен или не. Успех Simple Smile

# 67
  • София
На мен нищо по тези карти не ми говори за женен или обвързан мъж, по-скоро за човек, който не е наясно с емоциите си. Не, че ги няма, а че не знае как да се справи с тях и ту се оттегля  и се затваря в себе си, ту прави леки крачки към отношения. Всичко това води до объркване и илюзии при Вас (7 чаши).

# 68
Ама това е абсурдно изобщо - мъж който се вижда с жена през два месеца по веднъж ?!?

Няма мъж, който да го е страх malina_smile това са приказки от Дисни.

4 меч и Рицар Пентакли за чувства е просто пълна отврат- легнал да спи човека и от време на време си го премества в другия крачол, още повече че РП е използвач в лични отношения - обикновено има някаква изгода от тях.

Тука жената трябва да се запита какво този мъж отразява в нея и да го преработи.

За същия мъж беше излезнал и 6 жезли нали така? Валидира си егото и после изчезва

# 69
Ще се справя ли на новата работа? Как тълкувате картите?
Ще влезеш в стикован екип с установена йерархия или с възможности за добра финансова сигурност. Възможно е да си леко разочарована в началото заради някякви пропуснати възможности, нещо, на което си се надявала. Важно е да не се фокусираш върху това, а да видиш, че имаш други такива, които в момента не забелязваш. Ще се наложи да си в ролята на ученик или чирак и ще има какво още да научиш. Може да трябва да повишиш квалификацията си. Има вероятност да ти се наложи да търсиш още информация, свързана със задълженията ти или с колектива. Надеждите ти са за бърз напредък и завоюване на нови хоризонти, вижда се амбиция от твоя страна в кариерен план. Дай си време, за да намериш мястото си в колектива.

# 70
  • София
Ама това е абсурдно изобщо - мъж който се вижда с жена през два месеца по веднъж ?!?

Няма мъж, който да го е страх malina_smile това са приказки от Дисни.

4 меч и Рицар Пентакли за чувства е просто пълна отврат- легнал да спи човека и от време на време си го премества в другия крачол, още повече че РП е използвач в лични отношения - обикновено има някаква изгода от тях.

Тука жената трябва да се запита какво този мъж отразява в нея и да го преработи.

За същия мъж беше излезнал и 6 жезли нали така? Валидира си егото и после изчезва
Twinki, никъде не съм написала, че мъжът го е страх, а че е объркан в емоциите си. Това виждам в тези карти и написаното от съфорумката за ситуацията. Нито казвам да остане в тези отношения, нито да си тръгне. Това е лично решение на свободна воля. Просто по тези карти не виждам друга жена, а мъж, който се е обърнал към себе си и прави малки, но много несигурни крачки и това води до илюзии в жената.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 21:00 от malina_smile

# 71
...

Не му се занимава много, не му се общува в момента. Достигнал е лимита на чувствата си към теб, няма накъде повече да се развиват в момента. Има по-скоро приятелски чувства. Усеща, че нещата не се развиват с неговото темпо. Изглежда е тежка гемия, трудно взема решения, предпочита нещата да са такива, каквито са, така му е удобно.

# 72
...

Не му се занимава много, не му се общува в момента. Достигнал е лимита на чувствата си към теб, няма накъде повече да се развиват в момента. Има по-скоро приятелски чувства. Усеща, че нещата не се развиват с неговото темпо. Изглежда е тежка гемия, трудно взема решения, предпочита нещата да са такива, каквито са, така му е удобно.

Тежка гемия е супер точно казано, така ще си я кръстя и аз тази комбинация 😄

# 73
Пак съм аз.
Е, в крайна сметка се оказа, че среща ще има. Но няма да е по първоначалния начин и този който исках. Вчера хвърлих 1 карти как ще мине тя. И се бяха паднали осмица жезли, седмица чаши и  императрицата.

PlvsZmb, както коментирах по предишни твои карти, действия няма да има. Изпросено-измолено може, но не и от истинско желание. Зависнала ситуация. Човекът спи, не му се занимава, така му е добре, абсолютно не му пречи да е сам. Ти си тази, която иска и се натиска. В някаква абсолютна заблуда живееш.
Погледни картите, дори няма нужда да питаш тук - Отшелник, 7 чаши, 4 меч, абсолютно пасивни карти.
Не знам каква ви е ситуацията, но и за мен е странно да се срещате по веднъж месечно, с безкрайни уговорки и молби. Защо си го причиняваш?

# 74
  • там, където ми харесва
Здравейте, имам въпрос. Някои ако иска да коментира , аз просто търся чужд прочит на комбинациите.
Какви са намеренията на М?
Отношенията са лични.
Асо чаши Три пентакли Съдът

Общи условия

Активация на акаунт