КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 13 702
  • 310
  •   2
Отговори
# 105
Не използвам сигнификатор, те сами си излизат ако искат.

# 106
Здравейте , тароложки 💖

Имам колода Таро , но не мога да ги интерпретирам .
Някой би ли ме упътил дали
Могат да дават отговори ДА и НЕ ?
Как да се ориентирам ?

# 107
Здравейте , тароложки 💖

Как да се ориентирам ?
https://bg-mam.ma/p/1617791/47851356

Потърси назад в темите има и други такива постове както и цялостно сме коментирали интересни и полезни теми.

Ако има нещо, което конкретно те интересува и не е коментирано, питай

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 07:30 от Ir0ny

# 108
Здравейте , тароложки 💖

Как да се ориентирам ?
Таро трудно отговаря на въпроси с да и не. Служи за напътствия, съвет, прогноза за период, ако се следва път на развитие. За да работите с Таро изучете мантическото значенията на картите в дълбочина и ползвайте тях в началото. Правете подредби с позиции, а не просто да вадите карти. Съобразявайте се и с нумерологията на цифрата. Бърз начин за изучаване е курс по Уейт. Това дава база за надграждане и самостоятелна практика. Има си и правила, но най-важното е човек да е неутрален, има ли емоции таро хваща нашите мисли!😀

# 109
може ли лични мнения как и за какво ви излиза 4ка чаши
стандартното тълкуване го знам
Привет Simple Smile
Освен стандартното значение, 4 чаши може да показва едно-единствено желание. Например: имаме човек до себе си и никой друг не ни интересува. Искаме само него и той ни е достатъчен. Освен това, понеже е 4-ка, сме напълно сериозни и стабилни в мисли и чувства и искаме това положение да остане вечно.

# 110
На въпрос дали двама души са създадени един за друг, изтеглих следните карти:

Импетатора и императрицата съм срещала като тълкуване, когато се появят заедно в подредба като сродни души. Но Страшният съд не знам как да го тълкувам - лично аз го виждам като кармична карта, но не знам дали е писано им е да са заедно или по-скоро писано им е да не са заедно, или ако са заедно - да си платят за греховете от да кажем предишни животи. Като положотелна или отрицателна карта виждате Страшния съд вие?

# 111
Всичко по-долу е спрямо моето разбиране и философия.
За мен още въпросът по същество е грешен. Едно на ръка, че е въпрос с да и не. Този въпрос изключва тотално свободната воля.
За мен много по-информативно и полезно би било ако да се пита нещо спрямо ситуацията - В какви отношения са - любовни, свалка, приятели? Има ли конфликт между тях? Някакви колебания от едната страна?
Като цяло първо трябва да се изясни какво искаш да разбереш и така да формираш въпроса. Ако приемем, че става дума за двама души, които има любовна връзка и всичко е наред то един келтски кръст или въпрос от типа "Какво ще е развитието на връзката им през следващите три месеца?" биха били подходящи.

# 112
Разбирам. Просто идеята беше да разберем дали си заслужават усилията. По-философски въпрос зададохме. Иначе няма някакъв по-сериозен конфликт. Нормалните неразбирателства от време на време.

# 113
Разбирам. Просто идеята беше да разберем дали си заслужават усилията. По-философски въпрос зададохме. Иначе няма някакъв по-сериозен конфликт. Нормалните неразбирателства от време на време.
Един келтски кръст или специфична подредба за развитие на отношенията (в Гугъл и по книгите има много) ще даде много информация

# 114
Всички срещи в живота ни са кармични, няма други, чистачката в службата, с която се поздравяваме сутрин също не е случайна.

Не знам защо хората изпитват някакъв вътрешен гъдел, когато искат да им се каже аууу да това е кармично - ами кармично означава, че ще си повториш сценария от миналия път докато не узрееш, че трябва да действаш различно.
Например жена е в любовна връзка с женен мъж, от който не може да се отърве, просто е като обсебена, отива на регресолог и става ясно, че същия този мъж я е удушил от ревност през 18ти век и сега тя го търси отново, за да разбере душата ѝ защо е постъпил така и да се освободи. Ходи ги разбери карми и дхарми Simple Smile

# 115
Да, същото мисля и аз. Идеята тук е да разберем как трябва да се постъпи в този конкретен случай - дали правилното този път е да са заедно или не. Т.е. урока е да се въздържат и да не позволяват на чувствата да ги заслепят или урока е да бъдат заедно въпреки трудностите. Не знам дали се изразявам правилно. Може би това няма как да се знае, а се решава от двамата души.

# 116
Да, същото мисля и аз. Идеята тук е да разберем как трябва да се постъпи в този конкретен случай - дали правилното този път е да са заедно или не. Т.е. урока е да се въздържат и да не позволяват на чувствата да ги заслепят или урока е да бъдат заедно въпреки трудностите. Не знам дали се изразявам правилно. Може би това няма как да се знае, а се решава от двамата души.

Картите никога не могат да пристъпят закона на свободната воля - много е важно да им се задават правилните въпроси, за да получиш правилни отговори. С три карти няма как да се отговори на 56 въпроса . Тук може бавно да се влезе в диалог с една карта на един въпрос - какъв е урокът от тези отношения за Х за У , какъв е потенциалът за Х за У и така и така бавно и напоително

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 11:17 от Twinklestar

# 117
Подкрепям горните мнения и малко встрани - въпросът дали си заслужава тази връзка не е правилен. Хората в живота ни са наше огледало и учител - не само щастливите и безгрижни връзки са важни, останалите също.

Иначе щом задавате въпрос, свързан с карма, значи се интересувате от темата. Щом вярвате в предопределеността по този начин, знаете, че човек не може да избяга от уроците, които трябва да научи - karma phalam.

# 118
Здравейте , тароложки 💖

Как да се ориентирам ?

Да, могат, макар и да не са много точни, използвани по този начин (особено ако човек не е запознат със значенията на картите). Честно казано, в този случай предполагам най-лесно би ти било да изтеглиш 3 карти, задавайки въпроса си, а след това да напишеш всяка карта, която ти се е паднала в google и да добавиш "yes or no" след нея - мисля, че google ще ти каже дали съответната карта се смята за "да" или "не". Например: падат ти се Ace of Swords, Ace of Cups, Four of Wands и пишеш "Ace of Swords yes or no" и т.н. В случая тази комбинация е "да".

# 119
Здравейте! Някой би ли имал време и желание да ми направи таро подредба за следните въпроси:

- Защо момчето, с което се запознах наскоро, се отдръпна внезапно и спря да общува с мен?

- Има ли потенциал за бъдеще между нас? Продължил ли е напред и ме е отписал напълно?

Нямам таро карти в момента и не мога да направя подредбата сама до началото на следващата седмица Sad. Освен това не съм напълно сигурна, че ще ги интерпретирам правилно. Ще съм много благодарна за помощ.

Общи условия

Активация на акаунт