КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 7 888
  • 202
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Благодаря много и на теб, Silky Hug

# 151
Момичета много ще съм благодарна ако някой ми помогне с тълкуването на тази подредба. Тъй като съм още начинаеща с картите Таро.Въпросът ми свързан дали ще започна работа ?

# 152
Здравейте! Много съм притеснена дали ще се случи едно дълго желано заминаване на дъщеря ми в чужбина, така ми е свито, понеже има много фактори за изясняване ? Питах:какво ще е развитието по въпросът със заминаването й в близкият месец и изтеглих 6 мечове, обесеният, колелото . Много ми е притеснено,много неща има за уреждане, дали ще стане…Ще напиша аз какво изтълкувах-по 6 мечове пътуване ще има, но ще има и забавяне по обесеният и трябва да се изчака , колелото показва внезапен обрат или развитие . Изтеглих карта за съвет в ситуацията  и се падна Кралица жезли. Кажете моля на прав път ли съм с тълкуването 🙏
Моля ви се, не давайте напразни надежди на жената!
Досега не съм видяла с Колелото на последна позиция, да има някакво развитие. Напротив, то дава стопиране на всякакво движение. Още повече е предшествано от Обесения! Кое ще задвижи нещата? Желанието и намерението по 6 мечове ли?
В близкия месец не очаквайте развитие по този въпрос. Хубавото в случая е, че не сте задали по-голям период от време.

Хем си мисля, че с колелото, нещата действително ще се завъртят, хем може би си права, че няма карти на “движение, размърдване” (примерно Колесницата или 8ца жезли, че даже и Светът, който може да се интерпретира като пътуване). Може би щеше да е по-добре да се тегли още една уточняваща карта, за да се види накъде върти колелото?

# 153
  • Варна
Благодаря за включването! Като уточняваща карта накъде се върти колелото изтеглих Справедливостта.

# 154
Благодаря за включването! Като уточняваща карта накъде се върти колелото изтеглих Справедливостта.

Да Ви кажа честно, и аз не виждам движение следващия месец. Справедливостта ме навежда на мисълта, че може да има забавяне с документи, законови процедури и т.н. и таймингът да не е точно този, който очаквате. Все пак стискам палци всичко да мине по вода!

# 155
  • Варна
Благодаря, определено има връзка и забавянето ще е именно поради такива документални и законови истории. Да видим. Наистина ще е чудо да има развитие за месец, но ще видим, ще пиша и после ще питаме пак.

# 156
  • на последния етаж
Вчера изтеглих карти с въпроса "Как ще се развият за мен нещата след промените във фирмата?"

Според мен Луната показва колебанията, страховете, несигурността ми, но крайният резултат е спокойствие и стабилност. Вие как смятате? Как бихте разтълкували картите?

# 157
Вчера изтеглих карти с въпроса "Как ще се развият за мен нещата след промените във фирмата?"

Според мен Луната показва колебанията, страховете, несигурността ми, но крайният резултат е спокойствие и стабилност. Вие как смятате? Как бихте разтълкували картите?

Не виждам карти за стабилност и спокойствие.

# 158

Не виждам карти за стабилност и спокойствие.
Илюзии, неясноти, напразни мечти, а след това обединяване на противоположности. Много избори и жонглиране за да запазим баланса. Накрая с това асо жезли, нови идеи!

# 159
Dani25 Ако виждате това не мога да Ви отговоря, защото кутията Ви е пълна 🫶🏻

# 160
В Асо жезли като трета карта и аз не виждам стабилност и спокойствие. След двойка пентакли по-скоро ми изглежда като някаква нова възможност, която ще излезе. Но за да се получи нещо реално, ще си трябват конкретни стъпки, няма нищо наготово поднесено.

# 161
  • на последния етаж
Много ви благодаря!

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 12:54 от Лита

# 162
Dani25 Ако виждате това не мога да Ви отговоря, защото кутията Ви е пълна 🫶🏻
трябва да е ок вече

# 163
Здравейте, на професионален кръстопът съм и онлайн изтеглих следните 3 карти:

Императрицата - за това дали да пробвам да търся работа в сферата на образованието

Петица жезли - за да продължа в досегашната аутсорсинг/административна сфера

Паж Пентакли - за ИТ сферата

Правилно ли тълкувам, че не трябва да оставам в сегашната ми сфера на работа? От другите два варианта кой е по-добър за вас? Аз вече пробвах обучения по програмиране, отдава ми се като се напъна, но просто ми е супер скучно. Иска ми се да пробвам преквалификация към преподавател, но малко ме е страх дали ще се справя. Още повече, че се целя във висшето образование. От друга страна само като си помисля за работа в частния сектор и ми става неприятно.

Благодаря предвартително!

# 164
Здравейте. Имам едни карти, с които от години не съм се занимавала, но сега реших да започна по - сериозно. Въпросът ми е можем ли да влияем на тегленето на картите според личните ни надежди какво да се падне? Тоест според вас рационално ли е да се опитвам да питам въпроси за себе си?
В тълкуването знам, че човек може да е субективен, но ще се допитвам до книжката поне в началото, за да го избегна. Но самото теглене ме интересува.

Общи условия

Активация на акаунт