КАРТИ ТАРО - ТЕМА 34

• 14 683
  • 340
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте! Бих искала да попитам, как вие интерпретирате следните карти: Дяволът, Висшата жрица, Рицар Жезли и Рицар Мечове. при въпрос:  Какви чувства изпитва въпросният човек към мен?

# 331
Здравейте! Бих искала да попитам, как вие интерпретирате следните карти: Дяволът, Висшата жрица, Рицар Жезли и Рицар Мечове. при въпрос:  Какви чувства изпитва въпросният човек към мен?
Според мен тия карти показват смесица от силно привличане(Дяволът),подтиснати емоций( Висшата жрица), желание да действа( Рицар жезли) и колебание (Рицар меч).
Тук виждаме повече желание и напрежение, отколкото осъзнати и емоционално зрели чувства.  Деректния отговор е ДА , има чувства. Правилният въпрос е , дали може да  се разчита на тях?  - не, не може.
По тия карти може и друга интерпретация да има. Висшата жрица, като тайната жена ( любовницата) и пажовете като незряла, инфантилна енергия, но за това ка нужни още въпросчета и подчертаване на големите аркани с други карти.

# 332
На теглене на въпрос "Това ли е краят на отношенията ми с Л." се паднаха картите десет меча, кралица мечове и дяволът. Използвано е Таро на Уейт. Тук става дума за приятелски отношения и подкрепа в обща задача. Обърква ме последователността от кралица мечове и дяволът.
Рязкото прекъсване на комуникацията ни предизвиква в мене объркване и облекчение, защото подозирах някакви другия намерения в Л.
Понеже съм пристрастна, ще съм благодарна някой да се включи със своето виждане.
Здравей, аз мисля, че 10меча е крайният резултат. Не , като курата - изведнъж а , като последктвие.
Кралица меч + Дяволът тук е ключа. Ти си видяла някакви скрити мотиви по Дявола и в момента си в енергията на Кралица меч. Самата ти казваш , че чувстваш облекчение. Подозирала си.
Да, това е края на тези отношения по този начин, но ти като една Кралица меч може да се опиташ да проведеш разговор. "Право куме в очи"🙂
Сложи картите на масата и питай.
Това е моят прочит.
Укпех!

Благодаря за прочита и отделеното време Simple Smile . Изненадахте ме с това, че трябва да проведа разговор, защото същите намерения имах по-рано, но от страх да не бъда разбрана погрешно оставих нещата както са.
А, не не. Това с разговора е мое лично мнение . Може би , как аз бих поктъпила Не , че съм го видяла в картите, то въпроса ти не е такъв. Това, дали ще има разговор е твой личен избор и свободна воля. Ако чувстваш , че няма смисъл, не го прави.🙃

# 333
Благодаря за бързия отговор.
Друга жена със сигурност няма, човекът трудно влиза в отношения.
На въпрос от моя страна, какво ще е състоянието на връзката ни след 6 месеца излезнаха картите: Кулата, Силата, 6 чаши и 8 меча.
Това вече много ме обърква.

Според мен тия карти показват смесица от силно привличане(Дяволът),подтиснати емоций( Висшата жрица), желание да действа( Рицар жезли) и колебание (Рицар меч).
Тук виждаме повече желание и напрежение, отколкото осъзнати и емоционално зрели чувства.  Деректния отговор е ДА , има чувства. Правилният въпрос е , дали може да  се разчита на тях?  - не, не може.
По тия карти може и друга интерпретация да има. Висшата жрица, като тайната жена ( любовницата) и пажовете като незряла, инфантилна енергия, но за това ка нужни още въпросчета и подчертаване на големите аркани с други карти.
[/quote]

# 334
Дяволът го свързвам с обсесивни чувства, от които човек трудно може да се откъсне. Дълбоки, но обсесивни. Висшата жрица е мистериозна, дълбока, не повърхностна. Има чувства, но може би се опитва да ги контролира. В комбинация рицарите са раздвояване между разум и чувства, което също ми говори , че иска да подтисне и контролира емоциите си.

# 335
Благодаря за бързия отговор.
Друга жена със сигурност няма, човекът трудно влиза в отношения.
На въпрос от моя страна, какво ще е състоянието на връзката ни след 6 месеца излезнаха картите: Кулата, Силата, 6 чаши и 8 меча.
Това вече много ме обърква.

Виж, това са хвърлени откъслечни карти , с неправилни въпроси. Тук има много момичета, които могат да направят разбор карта по карта. Кулата говори за разрив, мигновен.
Не търсиш съвета на картите, не искаш да извървиш пътя, а просто питаш ,,Дали - Или".
С Таро не може така. По повод предишния ти въпрос, по Дяволът има опсесия. Може и да е от твоя страна.
Направи си един по - голям радкрад. Задай си правирните въпроси. Как трябва аз да постъпя?  Искай съвет от картите? Обърни внимание на твоето емоционално състояние. Попитай - Какво го кара да постъпва така( или иначе?)
Къде АЗ ГРЕША?
Таро е пътя на Глупакът(на душата). Не е отговори с да и не. Таро е психотерапия и философия. Направи си подредба , разгледай картите и ги усети. Виж картинките, цветовете, какво виждаш в тях? Има ли растения( живот, растеж), тъмни ли са, светли ли.
Това с назоваването на отделни карти без да ги виждаме е отговор по дефиниция, а не гадание.
И пак се връщам на въпроса ти  - Силата е достойнство и мекота, не натиск и директна сила. Какво ти говори тя, като съвет?
6чаши - шестиците във всички бои са споделяне, постоянство, Красота! ( Това за какво ти говори?)
8 меча  - осмиците във всички бои са КРИЗАТА - бъг в емоцийте, самообвинение, че сме избързали и не сме направири правилния избор.( как виждаш това в твойта ситуация?)
Опитай да ги разтълкуваш по това , което ти казах и търси пътя, а не отговора.
Успех!

Тук виждаме повече желание и напрежение, отколкото осъзнати и емоционално зрели чувства.  Деректния отговор е ДА , има чувства. Правилният въпрос е , дали може да  се разчита на тях?  - не, не може.
[/quote]

# 336
Може ли да препоръчате наистина добър Таролог?

# 337
Здравейте , момичета.
Имам клиент, който иска гадание без конкретни въпроси . Просто иска да види какво го очаква в близко бъдеще. Винаги ми е било трудно да разглеждам енергията просто така, без въпроси и без определена свера от живота. Въпроса ми е , дали някоя от вас знае определена наредба и въпросчета?
Благодаря ви предварително!

# 338
# 339
  • София
Ето тук има различни начини на редене.
https://poznanie.net/na-chesto-izpolzvanite-taro-podredbi/
Едно време, като гледах по-усилено съм правила това с 15те карти на три реда.
Сега чакам да паднат по 3 или 5 карти и толкова.

# 340
Здравейте ,може ли малко помощ как да разчета едни карти.Въпроса е какви са намеренията на човек към мен.Изтеглих тези:

След това питах Ще предприеме ли действие:

Благодаря предварително 🙂

Общи условия

Активация на акаунт