За балконските съндъчета

• 54 455
  • 372
  •   1
Отговори
# 195
  • София
предполагам навсякъде ги има
в Дружбето ги има и по цветарските магазини и в 3 оранжерии

# 196
Голяяяяяяяяямо благодаря!   Hug   bouquet  Довечера се втурвам да търся! Бе какво ще чакам, още сега отивам!  Grinning

# 197
момините сълзи цъфтят чак на 3 или 4 година

може да е изключение или да съм късметлийка, но моите цъфнаха http://www.snimka.bg/album.php?album_id=102411&photo=26

# 198
  • София
супер
обожавам Момини сълзи
и миризмата и вида
но в момента не гледам на балкона
имам обаче една празна огромна саксия, ще взема да я запълня

# 199
  • Банкя

Латинките ми харесват най-много.Жълтото е любимия ми цвят.

# 200
  • Банкя
Бенджамина изнасяте ли го навън и къде?

# 201
супер
обожавам Момини сълзи
и миризмата и вида
но в момента не гледам на балкона
имам обаче една празна огромна саксия, ще взема да я запълня

и аз много им се радвам  Hug ! и се ядосвам, че не ми е хрумнало по-рано да си засея в саксия! а знаеш ли дали трябва нещо да ги правя след като прецъфтят или просто да ги поливам? от майка ми знам, че те сами се размножават (но в градината)  Rolling Eyes

# 202
моите лалета сега цъфнаха  Mr. Green вярно,че ги насях преди месец и половина,но не очаквах
ще чакам хубаво да се разлистят и ще ги снимам

# 203
  • До хладилника, който обичам
Извинете за ламерския въпрос, ама не ми се звъни на маман да питам... кой край на ранункулусовата луковица е надолу и кой - нагоре?

# 204
  • софия
с острите `работи` на долу....около 5см дълбочина  newsm10

# 205
  • До хладилника, който обичам
Благодаря, Жени К Simple Smile

# 206
Бенджамина изнасяте ли го навън и къде?

ако имаш двор може да го изнесеш по полусенчесто място(ако е южно) или на източно изложение

# 207
моите лалета сега цъфнаха  Mr. Green вярно,че ги насях преди месец и половина,но не очаквах
ще чакам хубаво да се разлистят и ще ги снимам

lamita, какви лалета си си насяла? че аз си купих едни уж холандски с по няколко цвята на стебло, но първото порастна много бързо и цветът му изсъхна без да се разлисти  #Crazy, второто е наболо отдавна, но расте мнооого бавно, а останлите две още неса се показали  Cry а толкова обичам лалета  Blush

# 208
lamita, какви лалета си си насяла? че аз си купих едни уж холандски с по няколко цвята на стебло, но първото порастна много бързо и цветът му изсъхна без да се разлисти  #Crazy, второто е наболо отдавна, но расте мнооого бавно, а останлите две още неса се показали  Cry а толкова обичам лалета  Blush

и моите са холандски.едно май е черно,а другото червено с черно по крайщата,а те трябва да са назъбени.майка ми ги е купувала.аз като разбрах за черното и се скарах.веднага ме побиха тръпки.бяхме ги забутали в найлон в един шкаф.случайно се разровихме и ги видяхме.тя бяха прокарали около 10см.засадихме ги преди около мессец и малко и сега са напъпили
ето няколко снимки.като се разтворят хубаво пак ще ги снимам
http://snimka.bg/album.php?album_id=122263&photo=14
http://snimka.bg/album.php?album_id=122263&photo=15

вижда се колко са малки.около 5пръста високи,но растяха на самотек

# 209
Ламита,
много са ти красиви лалетата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт