Препоръка за репродуктивен специалист София

• 1 279
  • 21
  •   1
Отговори
  • София
Моля за препоръка на репродуктивен специалист в София, от който сте доволни. Време е и аз да се консултирам с такъв, тъй като съм на 40 и опитите ни за бебе за неуспешни, макар да имам добър яйчников резерв все още.

Ще съм много благодарна за вашите съвети от първа ръка. Наистина не зная откъде да започна, мислех за Болница Щерев - д-р Даниела Савова и д-р Ганка Ганева, но откривам противоречиви мнения.

# 1
  • София/Севлиево
За всички ще откриете и добри,и лоши мнения.И всеки ще ви препоръча този,при който е успял.Моят съвет е да си набележите няколко и да ги посетите.Вашият лекар би трябвало да го усетите от раз.А ето моята препоръка -доктор Станулов, който в момента е в Доверие(малкият ми син е негово бебе).

# 2
Препоръчвам д-р Димитър Цветков- болница Вита. Много добър специалист и преди всичко човек!

# 3
Моля за препоръка на репродуктивен специалист в София, от който сте доволни. Време е и аз да се консултирам с такъв, тъй като съм на 40 и опитите ни за бебе за неуспешни, макар да имам добър яйчников резерв все още.

Ще съм много благодарна за вашите съвети от първа ръка. Наистина не зная откъде да започна, мислех за Болница Щерев - д-р Даниела Савова и д-р Ганка Ганева, но откривам противоречиви мнения.

Ние успяхме от първия път при д-р Георги Станулов. Чакаме бебчето Юни месец ❤️ за него мога да кажа само хубави неща. Много е позитивен, изслушва, дава много добри съвети и си разбира от работата! Няма втори като него! Обича си много работата. ❤️ Успех ви желая ❤️

# 4
Аз също съм пациентка на д-р Станулов, благодарение на него имам две деца, на 2 години и на 4 месеца.

# 5
  • София
Много ви благодаря за препоръката за д-р Станулов и д-р Димитър Цветков. При всички вас ли е станало чрез инвитро? Аз се надявам да се получи по естествен път, може би имаме някакъв проблем, който с помощта на лекаря ще се идентифицира. Ние опитваме от половин година само, но поради възрастта ми вече няма време за губене.

Много ме е страх да не попадна на лекари, които от алчност назначават ненужни изследвания и процедури, може би затова отлагах…

# 6
При мен стана с инвитро, но доктора ми каза, че може да стане естествено, просто може да отнеме 1-2 години. Аз не исках да чакам.

По принцип Станулов не натиска за инвитро, ако смята, че може да стане по естествен път.

# 7
Много ви благодаря за препоръката за д-р Станулов и д-р Димитър Цветков. При всички вас ли е станало чрез инвитро? Аз се надявам да се получи по естествен път, може би имаме някакъв проблем, който с помощта на лекаря ще се идентифицира. Ние опитваме от половин година само, но поради възрастта ми вече няма време за губене.

Много ме е страх да не попадна на лекари, които от алчност назначават ненужни изследвания и процедури, може би затова отлагах…

Може да посетите д-р Станулов в МЦ Доверие в Овча Купел 2 , за да видите той какво ще ви предложи и естествено дали бихте го усетили като ваш лекар което и това е важно! Не отлагайте, времето и годините летят и става все по трудно..

# 8
Това с парите и изследванията е неизбежно, подготовете се финансово и психически. Все пак тези лекари и болници печелят от тази дейност, то и затова се въдят масово. И се нагласете, че никой няма финансов интерес да се случи от първия път - колкото повече опити, толкова повече пари. Станулов специално в моя случай не пожела да се заеме, но пък не пропусна някакъв секрет да ми пусне ей така на общо основание за изследване за към 300 лева, още беше в Селена. Напълно ненужно както се разбра в последствие. Аз съм била пациент, пардон то си е клиент, на Надежда и Щерев, успех не съм имала в нито една от двете. В момента чакам момиченце...

# 9
Това с парите и изследванията е неизбежно, подготовете се финансово и психически. Все пак тези лекари и болници печелят от тази дейност, то и затова се въдят масово. И се нагласете, че никой няма финансов интерес да се случи от първия път - колкото повече опити, толкова повече пари. Станулов специално в моя случай не пожела да се заеме, но пък не пропусна някакъв секрет да ми пусне ей така на общо основание за изследване за към 300 лева, още беше в Селена. Напълно ненужно както се разбра в последствие. Аз съм била пациент, пардон то си е клиент, на Надежда и Щерев, успех не съм имала в нито една от двете. В момента чакам момиченце...
Къде имате успех?

# 10

Здравейте,
Нямам личен опит, но 3 мои много близки двойки вече са родители благодарение на д-р Стаменов, МБАЛ Надежда.

# 11
  • София
Благодаря на всички за включването, продължавам да следя темата и специалистите, които препоръчвате.

# 12

Къде имате успех?
[/quote]

Украйна

# 13
Д-р Тихомирова в МБАЛ “Надежда”. Дясна ръка е на д-р Стаменов и всичко, което трябва да се извърши преминава през него. Много приятна, директна и няма лошо мнение за нея. Доста хора се разочароват от Щерев, лично моя ситуация е грубото държание на някои доктори.

# 14
Здравейте, бих искала да препоръчам др. Георги Станулов, който към настоящия момент работи в МБАЛ Доверие в гр. София. Нямам думи, с които да опиша благодарността си към него. Мога да кажа, че проследява бременността до 12 гестационна седмица и след това насочва към други колеги акушер-гинеколози. Въпреки това през цялата бременност се интересува как се чувствам и как протича бременността ми. Не просто професионалист, а преди всичко човек.

Общи условия

Активация на акаунт