Ту софия 2025 оценки

• 7 433
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
  • Благоевград
Да подбутнем малко темата и да попитаме какви са резултатите и от втората дата на 12 април Simple Smile ?

Вашите какви са, не пишете?
При нас само 5.60.
4.20
Здравейте! След колко време излизат резултатите от изпитите? Синът ми се яви на предварителния изпит в Бургас на 26.04., но не е попитал.
По мои наблюдение от първите дати, около 6 дни след това.

# 16
Моят син е с 5.70. Но няма да кандидатства  за най- вървежните компютърни специалности и смята, че ще му стигне. И мисли да приключи с явяването на изпити.
Здравейте, подготовката по математика от къде ви е? Училище, уроци?

# 17
За да е полезна дискусията и да може да преценим тази година, накъде сме се насочили повечето споделете какво искате да запишете, ако не е проблем за вас!

# 18
Здравейте, подготовката по математика от къде ви е? Училище, уроци?
[/quote]
Подготовката е само училищна. В МГ е, но сме малък град и не мисля че е на кой знае какво ниво. Но класът им е от 5-и клас в МГ и са си умни и мотивирани деца.

Интересно ми е защо в ТУ няма статистика от всеки изпит като в СУ. За да се ориентират как са на фона на другите кандидатстващи.

# 19
Здравейте! Тази година предстои да кандидатствам и съм се насочил към,, Автомобилна електроника", на български. Може ли някой изучаващ или запознат да сподели информация за балове и дали има много хора кандидатстващи това на първо желание?

# 20
За да е полезна дискусията и да може да преценим тази година, накъде сме се насочили повечето споделете какво искате да запишете, ако не е проблем за вас!
И на мен също ми е интересно кой на къде се е насочил, особено хората с по-висок бал. Аз се двоумя между "Електронни информационни системи" и "Киберсигуност". Също се чудя между "Автомобилна електроника" и "Интелигентни системи и изкуствен интелект", но те са ми по-скоро план Б. Ще помоля също ако някой знае нещо за тези специалности да пише за да ми помогне с избора.

# 21
  • Бургас
Вече има резултати от предварителния изпит на 26.04

# 22
  • Благоевград
Вече има резултати от предварителния изпит на 26.04
Да, как е положението при вас, моя е мръднал напред с 0.5 от предния изпит. Има надежда да се придвижим до към петицата Simple Smile

# 23
  • Бургас
4.50, за пръв път се яви

# 24
Здравейте, подготовката за изпита по математика само от училище ли е или са ходили на уроци вашите деца?

# 25
  • Бургас
Само от училище, но е в МГ

# 26
Здравейте.Каква оценка имате на последния предварителен изпит за ТУ София?Питам ,за да се ориентирам ,тъй като до момента бала ми е 24.30 и не знам дали е достатъчен ?

# 27
  • Благоевград
Здравейте.Каква оценка имате на последния предварителен изпит за ТУ София?Питам ,за да се ориентирам ,тъй като до момента бала ми е 24.30 и не знам дали е достатъчен ?
Зависи каква специалност искате да кандидатствате

# 28
Кои специалности са по-перспективни според Вас ?

# 29
  • Благоевград
Кои специалности са по-перспективни според Вас ?
Всякакви инженерни

Общи условия

Активация на акаунт