Отговори
# 105
  • Галифрей
Ол а са знаете колко неща са всели от тук от там за Под прикритие, не са открили топлата водата. Аз сигурно съм единствения човек който не го харесва. Преди години съм гледала малко от него и не ми хареса никак, моите бегли спомени бяха,че беше гаден и  брутален. Но пък добри мемета излязоха от него Марто дървото 😁  Не ме нападайте моля, нямам психика да гледам такива неща.

# 106
Така е но до колкото си спомням за Под Прикритие е взета идеята от филм а не от сериал . Ако говорим за еднакви теми за мен се доближават като такива С Река на сърцето и Вина само че вторият е много по добре реализиран и много по вълнуващ . Макариев само два филма ми харесват негови и това са в Сърцето на машината  и Игра на доверие . С Река на сърцето не му се получи слаб сериал .

# 107
Не го гледах и аз. Всеки ден излизат всякакви филми и сериали. На моменти съм на вълна американско, после турско, после латино.
Няма край.😀
Те, вълните пак беше имитация на други сериали и не ми хареса.
Иска ми се да снимат бг The Affair, беше много хубав сериал, без последния сезон.😍

# 108
На мен ми се иска да направят нещо като Зловеща семейна история но едва ли . Иначе за сега чакам Мамник . За Под Прикритие никой на никого не се сърди , на моменти си беше доста брутален наистина но все пак това си е и криминален сериал за мафията в България  . Освен Мартин за мен имаше и много добри актьори като Михайл Билалов и Захари Бахаров и още много .

# 109
Харесвах Под прикритие, когато излезе, но като засичах повторения по бТВ преди време, се чудех с кой акъл (с детски, с кой) съм издържала цял епизод. Ако има нещо хубаво от цялата работа, това е превръщането на Михаил Билалов, Захари Бахаров и Бойко Кръстанов в слабост, която продължава и днес.

През годините съм давала шанс на повечето продукции и с изключение на Мен не ме мислете (при това не всички сезони), нищо не можа да ми задържи вниманието. Получавала съм препоръки за първия сезон на Дяволското гърло, но след 1-2 изгледани епизода от втори сезон нямам особена мотивация. И до ден-днешен, като видя гюдерия, ме избива на смях от читалищната самодейност, която би трябвало да минава за сценарий.

Според мен, големият проблем е опитът за адаптация на чуждестранни продукции, което води до дрънчащ на кухо резултат. Няма автентичност. Може и да шокирам някого с халтура за пример, но в едни Столичани в повече има повече автентичност от много други сериали. Убедена съм, че всеки познава поне един от типажите в живия живот, много точно огледало беше в първите си сезони. Друг е въпросът, че изкуството изпълнява различни функции. Допускам, че проблемът е в моя телевизор, защото неточности, недомислици и откровени измишльотини ме дразнят, а не ми предлагат бягство от реалността.

# 110
Оо, Столичаните ги забравихме. Супер си бяха! 😀👍
Не съм ги следяла редовно, на моменти ми беше досадно, но като хванех серия след време много се смеех.🤣

# 111
  • Враца
Столичаните си ги гледам и до ден днешен. Много ме забавляват.

# 112
  • София
За всички, които са изтървали да гледат филма за Милен Цветков, ето го в Ютюб напълно безплатно и на перфектно качество. 😊

# 113
Златният век по БНТ 2. възхода на българската държава

# 114
Колко серии бяха Те, вълните? Нещо ми се губят последните епизоди, поне да видя как е свършил

# 115
  • София
6 епизода само.

# 116
  • Дивата природа

* Златната ябълка + френски партньори — промени на дизайн и идеи...
Благодарности за новинkата от БГ почитател => *U/short/9JqZ67M4KQ0
н@ офиц. стр. вж. пълния «ШирокоЕкранен» откъс ~40 сек.
с концептуални рисунки и подробности, на английски:
https://dandelooo.com/en/portfolio/veethe-golden-apple/
https://ooolala.fr/en/project/vee-the-golden-apple/
…а се разработва и др. проект „Мила и Марко

# 117
БНТ1:

14 юни - 22.00: Добрият шофьор - копродукция, 2022, с Малин Кръстев, Геро, Слава Дойчева, Китодар Тодоров...

15 юни, 21.00  "Денят на бащата", 6 сериен тв филм, 2018, еп.1, със Захари Бахаров, Весела Бабинова, Глория Петкова, Явор Гърдев, Александър Сано...

# 118
Радвам се за "Денят на бащата". Скоро се чудих къде да го търся, че мъжът ми не го е гледал.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт