Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 29 463
  • 497
  •   1
Отговори
# 150
"Под игото" сега е по БНТ2. харесва ми, че по този канал дават стари български филми вечер

# 151
Споделям мнението на Жасмина 94 ,точно така мисля и аз. В Игра на доверие , когато играеше образа на насилник ,чак настъхнах . Нищо общо с благия  образ във Вина.
Това , ако не е добър актьор, не знам кое е. Жалко ,че е чакал 10 г да го забележат в сянката на жена си.
Наум Шопов за мен е пример за актьор дърво. Който и филм да гледаш ,играе по един и същ начин във всяка роля. Репликите винаги са му кратки. Камерата все в лицето му ,за да подсили  ефект. С две думи "актьор" по наследство.

# 152
  • София
Въобще не съм съгласна, че е бил в сянката на жена си. Първо те не са заедно от 10 г., второ той се появи на екран за пръв път преди 15 г.  в Х фактор, но нямаше късмета да пробие след там, въпреки че завършва НАТФИЗ и почва да играе в МГТ, където също съм го гледала преди много години и трето не мисля, че Весела някога е била чак толкова известна, колкото е той в момента.
Между другото днес има р.д той- да е жив и здрав. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 09:27 от sea.sea

# 153
  • Другата България
Много харесвам Владо Зомбори, за мен е един от добрите наши актьори, и също не смятам, че Весела го е засенчила някъде в нещо или с нещо.
Представянето му в Капките също беше едно от най-добрите в историята на формата.

# 154
Съгласна съм със всички ви . И аз не смятам че двамата се засенчват . И двамата са достатъчно харизматични и талантливи . Владо е прекрасен, във всяка роля която му дадат без значение дали ще играе положителен или отрицателен образ . Много малко артисти го правят да влезеш в един образ във друг без да изглежда не добре или преиграно . Във Капките дори мога да кажа че беше и един от любимите ми победители, и образите който направи като Майкъл Джексън и Фреди Меркюри бяха най добрите в историятя на предаването . Но това си е за отделна тема . Препоръчвам както казах да отидете на театър да видите този човек какво прави, и тогава да се коментира дали е  талантлив или не . Съгласна съм със Елена 6 . Най накрая някой да каже за Наум Шопов че за актьор е доста дървен , и че е в тази среда само и благодарение на баща си и дядо си които вече са страхотни , но той за съжаление не е . Честит рожден ден му пожелавам на Владо  . Все така да ни радва на големият и малкият екран , както и на театралната сцена .

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 15:01 от Жасмина 94

# 155
  • Галифрей
Честит рожден ден на Владо Зомбори. Всичко най-хубово му пожелавам ❤🎂
Аз Владо го отрих в един уеб сериал случайно в Следвай ме. Споделям вашето мнение, той никога не е бил в сянката на жена си. Тя не го е направила известен. Двамата много пъти са сподели в интервюта,че се уважават и обожават да работят заедно. Те така се срещнаха на сцената на МГТ.
Освен това на сцената като играят  заедно си личи тихната силна любов и химия. Въобще се като едно цяло. По начина по които я гледа очите му греят. Много са сладки ❤😘

# 156
  • София
И аз го гледах в "Следвай ме", там май игра гей или бисексуален по-скоро. 😃 Че май накрая се залюбиха с Лорина Камбурова.

# 157
  • Другата България
За Фреди в “Капките“ не съм съгласна, най-добрия Фреди беше на другия Владо, Михайлов. Heart

# 158
И аз го гледах в "Следвай ме", там май игра гей или бисексуален по-скоро. 😃 Че май накрая се залюбиха с Лорина Камбурова.
Не беше гей или би . Аз също го гледах сериала, и мога да кажа че доста повече ми хареса от " Не така брат " . Бяха двойка с Лорина да . Лека и пръст на жената, за съжаление си отиде доста рано, и беше доста млада но и много талантлива,  имаше шанс да бъде много голяма звезда в българскато кино . Но като екранна двойка аз много ги харесах с Елена Телбис. Прекрасно пресъздадена любовна и за съжаление невъзможна история .

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 10:01 от Жасмина 94

# 159
  • България
Зомбори в Капките се представи над средното ниво, но му липсва енергия и харизма. От време на време докарваше гласа, но някак си е дървен и не влиза в образ. Беше ми скучен и не доглеждах докрай изявите му.
И на вид ми бледнее, бозав ми е.
Като цяло силно пробутван актьор без талант.

# 160
  • Галифрей
Не беше гей. Гей беше Чефо 😁 Владо играеше вдъхновяввщият  даскъл  ( на 20+ годишни😂)  искаше да наподобава нещо като Робин Уилямс. Да и накрая се залюби с Лорина.
Преди ми се искаше  да направят бг версия на Скам но знам, че никога няма да го направят 😔  Хърватия имат и е успешен хора от чужбина го гледат.

# 161
Не беше гей. Гей беше Чефо 😁 Владо играеше вдъхновяввщият  даскъл  ( на 20+ годишни😂)  искаше да наподобава нещо като Робин Уилямс. Да и накрая се залюби с Лорина.
Преди ми се искаше  да направят бг версия на Скам но знам, че никога няма да го направят 😔  Хърватия имат и е успешен хора от чужбина го гледат.
На мен ми се иска да направят нещо като " Еуфория " но ми се струва че ще доста невъзможно . Много искам да виждам повече млади актьори , но и да бъдат доста талантливи.  Тинейджърите от " Майките " са такива . Колкото и да беше тежък сериала , актьорската игра точно на тях беше доста добра . Все още превъртам някой епизод и ми се иска да направят втори сезон.

# 162
  • Галифрей
То почти същото засягат същите теми. За семействата, менталното здраве,любовта,тийн проблемите, хомофобията и тн. Но ако ще тръгват да правят такива  подобни сериали,ще са на Антилопата и утайката на бг юту. Ще бъде криджово от всякъде. Още една тъпа продукция от тия а не мерси.
За да направят такъв сериал  у нас какъвто искаш ще трябва много пари, голям екип. Ще е доста трудно а и никакъв шанс да го излъчват по нашата телевизията.

# 163
То почти същото засягат същите теми. За семействата, менталното здраве,любовта,тийн проблемите, хомофобията и тн. Но ако ще тръгват да правят такива  подобни сериали,ще са на Антилопата и утайката на бг юту. Ще бъде криджово от всякъде. Още една тъпа продукция от тия а не мерси.
За да направят такъв сериал  у нас какъвто искаш ще трябва много пари, голям екип. Ще е доста трудно а и никакъв шанс да го излъчват по нашата телевизията.
Точно никакъв защото нямаме толкова пари . Иначе много талантливи артисти имаме . " Диада " този филм  показва тази част от обществото, при тинейджърите най вече . Но поне да беше заснет и изигран като хората.

# 164
  • България
Цуро разказа как се заснема български сериал:
"Отделя се по 15 минути на сцена, както стане и ако има звук - има. Никой няма да го гледа и слуша после."

Общи условия

Активация на акаунт