Отговори
# 75
Разкошен филм, напълни ми душата просто.

# 76
Мен ме стисна за гърлото и съвсем ми докривя в какъв свят живеем и сред колко безкритично мислещи хора.

# 77
  • София
Таман щях да питам, защо е такава тишина в темата, никой ли не е гледал Милен по БНТ Simple Smile

Страхотен филм, дано да сте успели повече хора да го изгледате.

# 78
Вече го има и в ютуб. И аз ще го гледам.
А Безветрие и Сватба дали ги има някъде?

# 79
Ще го видя утре . Видях че го има в YouTube вече качен .

# 80
  • София
Сватба го няма никъде, аз също го нямам.

Безветрие си го имам в колекцията. Който иска да ми изпрати имейл адрес на лично съобщение и ще му изпратя файла, че линк за сваляне.

# 81
Много ми хареса Милен. Определено се нуждаех от филма, за да си отговоря на някои въпроси относно неговия тип журналистика.
Разплаках се на първите кадри със сина му. А Лора е била страхотна.
Изгледах и Те, вълните. Краят му подсказва, че ще има следващ сезон. Сега рекламират, че започва нов сериал (забравих по коя телевизия). Дали е минал първия епизод, или предстои тази седмица?

# 82
Да не е някое повторение? Съмнява ме тепърва да започва нов сериал, всички се ориентират към ваканция.

# 83
  • София
Може би повторението на "Алея на славата".

# 84
Мисля че е Алея на славата . На мен изобщо не ми хареса , гледах няколко епизода когато започнаха да го дават и сега не бих му дала шанс . Радина Буршош не ми е любимата актриса въпреки че съм я гледала и на театралната сцена, статична и безизразна ми е . Но ако някой иска да го гледа да го направи .

# 85
  • Враца
Кога са давали "Милен" по БНТ?

# 86
  • Тополовград
24 май 17 часа.

# 87
Да, Алея на славата. Заслужава ли си?

# 88
  • София
Средна работа, но в сравнение с "Те, вълните", например, направо си беше шедьовър за мен. 😂

# 89
За мен " Те вълните " не е най добрият сериал , но е за предпочитане пред " Алея на славата " щом не успя да ме задържи пред екран , докато " Те вълните " успя . Освен Радина Боршош не мога и да понасям  Деян Донков ! Добър актьор е не мога да отрека , но като човек ми е крайно неприятен.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 14:00 от Жасмина 94

Общи условия

Активация на акаунт