Отговори
# 60
Нагласила съм си аларма и го чакам с нетърпение.

# 61
И аз го чакам😀🫶

# 62
Гледах "Без криле" през уикенда. Ужасно отегчителен и по мое мнение слаб филм. Единственото, което ми хареса, беше играта на момчето, в ролята на Мишо Христов като малък.

# 63
Аз харесах сериалът ' Татковци" .
Лек, забавен, но правилно фокусиращ съвременната ни заобикаляща действителност!
Засегнати са важни злободневни теми, които с мн хумор са представени от готините ни млади актьори!

# 64
  • Галифрей
Аз харесах сериалът ' Татковци" .
Лек, забавен, но правилно фокусиращ съвременната ни заобикаляща действителност!
Засегнати са важни злободневни теми, които с мн хумор са представени от готините ни млади актьори!

Да на мен ми харесаше ❤ Хем имаш честа да срещна двамата младежи ☺

# 65
Как не направиха една платформа за тези, които нямат възможност за кино, срещу заплащане да гледат филмите, след като се извъртят по кината.
Нищо не пишете за Триумф с Бакалова. Търсих го на кино, вече не го дават ..освен да чакам по някой тв канал да го излъчат след години. Има ли някъде качени?

# 66
От приповдигнатото настроение заради предстоящото лято, се настроих на “морска” вълна и реших да гледам филми, в които главно действащо лице е… морето.
Старите класики сме ги гледали хиляди пъти и е ясно, че филми като “С деца на море” са ненадминати, но сега реших да се обърна към съвременното БГ кино и да проверя какво има да каже то по темата.
Изгледах “Потъването на Созопол” и “Рибена кост”.
Към първият подходих с голямо недоверие заради доста негативни коментари, които четох. Но дали заради ниските ми очаквания, дали заради това, че много харесвам Созопол по принцип, филмът ми допадна. Мрачната носталгично-дъждовна атмосфера, тишината, самотата и дори депресията, показаха града в много по-различна светлина от това, което познаваме от летния сезон.
Хареса ми и успях да се абстрахирам от посредствената актьорска игра и от ненужното присъствие на Стефан Вълдобрев и Васил Гюров.
При “Рибена кост” пък точно обратния ефект - имах положителни очаквания и тотално не се оправдаха. Първата половина биваше, имаше залитания към старото БГ кино с типичния хумор, които дори се получаваха на моменти. Към края обаче, вече ме изгуби тотално.
Типично за съвременното ни кино - лъха голяма претенциозност, уж някакви фестивални успехи, а не те грабва с нищо.

Ако може да ми препоръчате нещо друго на “морска” тематика ще се радвам? Например “Кецове” или “Миграцията на паламуда”? Стават ли? Или пък може би нещо друго?

# 67
  • Галифрей
Ами сещам се Комбина (1982)  Васко да Гама от село Рупча мини сериала и двата са на морска тематика.

Защото обичам лошото време (2024)

# 68
  • София
Елена 6,
Много сме зле, така е. Много хора искат да гледат нови български филми, но няма къде, освен на кино. Ама не всеки може или има време за кино.
То какво нормално нещо функционира в тази държава та това ли...
Филмите отдавна не правят пари на големия екран, а има такива, които изобщо не печелят и въпреки това ги няма по легалните стрийминг платформи. Не визирам безплатните торенти. Няма ги и по телевизиите.

Специално за Триумф ако се появи някъде ще пиша. Аз отдавна го гледах и не ми хареса, но на други им хареса, няма значение. Важното е хората да могат да го гледат.

Това което бих препоръчал сега е да гледате Безветрие и Без крила. От новите Бг филми те се въртат в момента по торентите. Без крила го има и в платфмормата Макс.

# 69
  • София
Пусната е нова анкета! Simple Smile
Оценете сериала, Те, вълните.

И чакаме Мамник. Simple Smile

# 70
  • София
Хареса ми Те, вълните, бих искала втори сезон с различна история.
Майките ми въздейства много повече, но и той беше по- драматичен.

# 71
  • Бургас
За морска тематика може да погледнете "Острова на сините птици", макар и да е малко детски.

# 72
  • Бургас
Оооо, аз и момчетата сме големи фенове на ,,Острова на сините птици,, Гледали сме го поне 50  пъти. Само малко да се затопли още времето и пак ще си го пуснем с малкия ми син. Много приятно, сериалче! Чудесна игра на децата и родителите!

# 73
  • Другата България
Някой гледал ли е “Прасето“?
Тежък ли е, че му се чудя.

# 74
  • София
Тъкмо изгледах "Милен", поревах си... Sad

Общи условия

Активация на акаунт