Отговори
# 270
  • Другата България
Време е да спрете със спама.
Гунди можете да го обсъждате на ЛС.
Страници наред едно и също от двама човека.

# 271
  • Галифрей
Още един нов бг филм започва да се  снима след месец известната   “Чамкория” по романа на Милен Русков. Проектът е на Божинов.

Чамъ-кория. ❤

# 272
Да не забравите ,, Чума " довечера от 21.00 по БНТ.

# 273
Аз го загледах по Макс, ужасен е. Спрях го и не мисля да го доглеждам.

# 274
Току що го изгледах " Чума " на мен ми хареса . Особено играта на Свежен Младенов и Велислав Павлов . Но най съм изненадана от играта на Евелина Бибова , най накрая едно свежо и ново лице за българското кино . Малко останах скандализирана от секс сцената , не беше графична слава богу , но ми дойде от нищото . Давам на филма 9 /10 .

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 22:47 от Жасмина 94

# 275

Гледах го.Много хубав филм!Поплаках си ... 9/10

# 276

Гледах го.Много хубав филм!Поплаках си ... 9/10
Аз не си поплаках но ми стана гадно накрая за героя на Свежен . Най бях потресена от това колко са неблагодарни хората , и до ден днешен сме така за съжаление . Велислав Павлов също ме изненада за първи път да го видя в отрицателна роля , влезе доста добре в образа . Точно както Владо Зомбори го направи  в " Игра на доверие " все очакваш да ги виждаш в положителни роли , и да не очакваш да ги видиш в  отрицателни . Днес смятам да търся " Сватба " дали го има качен вече някъде онлайн ?

# 277
  • Бургас
И аз изгледах "Чума" по тв- то. Малко се боях, че впечатленията ми от гледането му в киното за първи път, няма да се потвърдят днес... Но.... Направо ме задуши от съпреживяването на толкова много и различни чувства. Много силен филм е за мен. И многопластов, и актуален за жалост, относно човешката природа. Темите за вътрешната свобода и страха, за широките мъже и за тесногръдите човечета, за жалост са вечни. Broken Heart

# 278
  • Галифрей
И аз това се замислих колко е актуален, хората реагира почти същият начин както с ковида преди  5 години. Персонажа на Свежен беше доста силен и смел човек и както казваше той “ Не болестта а човешката омраза в душите ни ще ни погуби по бързо”  Човешката глупост и страхът водещи фактори. Филмът обхваща тези теми за който Йовков е писал в разказа си.

# 279
И аз изгледах "Чума" по тв- то. Малко се боях, че впечатленията ми от гледането му в киното за първи път, няма да се потвърдят днес... Но.... Направо ме задуши от съпреживяването на толкова много и различни чувства. Много силен филм е за мен. И многопластов, и актуален за жалост, относно човешката природа. Темите за вътрешната свобода и страха, за широките мъже и за тесногръдите човечета, за жалост са вечни. Broken Heart
Темата и до ден днешен е актуална . За жалост хората са тесногръди и злобни . Хубав филм , наистина чисто човешки те хваща за сърцето . Случи ми се на " Дългата разходка " и сега тук пак ми се случи.   Извън темата за " Чума " видях това във страницата на " Вина " и честно казано след като гледах сериала се влюбих във винарната и локациите който снимаха в сериала . Надявам се отново да ги видим и да се решат да направят трети сезон.  След като решиха да правят " Под прикритие " защо и да няма още един сезон на " Вина " .

# 280
Аз понеже направих напомняне, така и не го гледах. Тази вечер се опитах, но ми се видя филм, който ми изисква напълно вниманието. Ще го гледам, когато децата не са около мен.

# 281
  • Галифрей
Нов сезон 6 на “ Под Прикритие” скоро по БНТ. Има малки трийзерчета в социалните мрежи.

# 282
Нов сезон 6 на “ Под Прикритие” скоро по БНТ. Има малки трийзерчета в социалните мрежи.
Аз го чакам вече . Както чакам и Мамник .

# 283
  • Другата България
Нещо за “Клетката“ чува ли се?
Май беше партенка това за втори сезон....

# 284
Не знам за " Клетката " но вчера гледах Асен Блатечки в едно представление и трябваше да го попитам. На мен този сериал честно казано не ми е най интересният и мисля че мога да пропусна втори сезон. Чакам обаче " Мамник " както казах с голям интерес , обаче и за там няма дата.

Общи условия

Активация на акаунт