Отговори
# 285
  • Галифрей
Всички чакаме  Мамника и Под Прикритие сезон 6 (особено аз 😂) те са същата продукция и режисьор и сценаристи. И мисля,че са справили супер. Тази зима и пролет няма скучаем за съдържание.
Аз ще гледам Под прикритие за първи път, не ме съдете.

# 286
  • Бургас
До сега ,,Поп прикритие,, съм го гледала над 100 пъти! И пак бих го гледала! Но тръпна в очакване на новият сезон! Нямам търпение!

,,Чума,, не успях да го хвана от началото, което гледах на пресекулки и реших да го оставя за друг път, когато ще мога да си го изгледам на спокойствие ,, от-до,,.

# 287
Телевизия Он Еър пуска филмите за Емил Боев. Yum Всуе...

# 288
  • София
Е, легендарният шпионин/ченге на Погодил Номерайнов са си класика, ама днес драгия по-млад теле зрител едва ли ще гледа такова нещо.
А за новите на "Под прикритие" - предполагам най-рано догодина напролет.

# 289
Е, легендарният шпионин/ченге на Погодил Номерайнов са си класика, ама днес драгия по-млад теле зрител едва ли ще гледа такова нещо.
А за новите на "Под прикритие" - предполагам най-рано догодина напролет.
Защо Погодил Номерайнов? За първи път го чувам...

Сега пък пак по същата ТВ – "Фалшификаторът от Черния кос". Обаче е интересен. За разлика от скучните до смърт за Емил Боев...

# 290
  • София
@deaf - някога на някои от култур-трегерните величия в БГ интелектуални среди им прикачаха прякори, уж заради промъкнали се скандали или боричкания в разните Съюзи на... (писателите, артистите, композиторите). Сори, но вече не помня заради какво/кого - но на Б.Райнов тъй му викаха.

Влизам обаче, с друго инфо:

"България аморе мио" (първи - 2020) има продължение. Участват Бахаров и Лашкова.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21417670

# 291
Хора преглеждам " Вина " преглеждам и " Татковци " и Кристина Верославова ми е еднотипна и в двата сериала . Една мрънкаща са под носа и едвам рецитираща . Слагам я на нивото на Ивайло Захариев и Наум Шопов .. Никаква емоция все едно е рецитиращ робот. Припомням си сега и " Под прикритие " докато започне шести сезон . Страно че Бойко Кръстанов го няма , искаше ми се да видя още от неговият герой .

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 16:41 от Жасмина 94

# 292
Под прикритие нали ще бъде тип прикуъл? За събитията преди оригиналния Под прикритие?
Няма как Бойко да участва.

# 293
Под прикритие нали ще бъде тип прикуъл? За събитията преди оригиналния Под прикритие?
Няма как Бойко да участва.
До колкото разбрах май няма да бъде само в миналото но ще видим . Но ми е интересно Павел Иванов как ще се справи . Искам да го видя в различна роля освен в тази на добродушният сладур , искам да го видя и в по мрачен образ . Обаче няма отърване от Радина Карджилова . И тук се е домогнала за роля . Йоанна Темелкова също се завръща . Нямам търпение да я видя отново в образа на Ния .

# 294
  • Галифрей
В миналото ли ще е? Интересно. Според мен ще е бъдеще и минало. Владо Пенев ще е там как ще го направят по млад?
Аз сега започнах да го гледам.
Павел ще се с правил отлично в ролята си на лошо момче. Убедена съм ❤

# 295
Павел вече е бил "лошо момче" - мрачен и подъл в "Цветът на дълбоките води" в Народния. И беше много добър. Препоръчвам постановката между другото за феновете на исторически драми. Simple Smile

# 296
Ще гледам пиесата . В списъка ми е . Но като не съм я гледала няма как да знам че е влязъл в такъв образ . Ще чакам и сезона на " Под прикритие " интересно ми е да го видя в ролята на мутра , а защо и да не е ченгето под прикритие.

# 297
  • Галифрей
Точно така Алиса,  той там колеше. Страхотен образ направи на злодей и  аз препоръчвам тази пиеса. Гледай я Жас ще ти хареса. Сега хората ще го видят и на екрана как играе лошото момче  😏❤

# 298
  • Sofia
Приключили са снимките на сериал/12еп./по роман на Юлияна Дончева”От Ком до Емине”.
Ще се излъчва по БНТ.

# 299
Е да, разбира се. БНТ правят филма по принцип, самата Юлиана Дончева го анонсира в студиото на Жоро Любенов  (БНТ1) още през пролетта. И в тази тема писахме.  Да видим как ще го направят. Вече нищо не хваля предварително Grinning

Общи условия

Активация на акаунт