Хора не знам защо но започвам да си мисля че наистина ни подготвят за трети сезон на " Вина " . Доста често започнаха да качват публикации във социалните мрежи. Преди една или две седмици някъде се бяха събрали една част от екипа на сериала на една от локациите на сериала , сега и хора започнаха да канят и то пак част от екипа заснел сериала ще бъде там . Лично отново казвам че ще се радвам да има трети сезон. За мен втори сезон завърши прекалено клиширано и леко банално със едни натрапени ни морални семейни ценности и някак си на мен ми остави лек горчив вкус . Според мен трети сезон ако евентуално има такъв ще бъде в духа "Някъде във друго време и друго място" . Може би ще има шанс за щастлив финал за Елина и Филип кой да знае . Сериалът е топ но втори сезон и най вече финала както казах леко ме разочарова и защо да не се поправят с още един сезон.
За да не изляза пълен хейтър . Ето ви и малко снимки от " Под прикритие " . Радина не знам от къде го вади това самочувствие на красива жена ( преди беше ) , но на малкият пръст не може да стъпи на Йоанна Темелкова която е разкошна в този кадър .
Действието ще бъде главно в Странджа. Ох, размечтах се и двете продължения да бъдат филмирани... В. Божинов е зает с "Чамкория", нооо нищо не се знае. Понякога мечтите се сбъдват!
Препоръчани теми