Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 29 432
  • 497
  •   2
Отговори
# 300
  • Галифрей
Които иска да се записва 😁❤

# 301
Ще бъде интересно кой  ще запише за кастинг . Не съм фен на Стойчков , но това не ми пречи да гледам филмът  , и евентуално актьорът който ще го изиграе .

# 302
Които иска да се записва 😁❤

Отивам да пратя линк на Бачорски Trollface

# 303
Може и Джулияна Гани . Те се състезават с Бачорски кой да участва повече в предавания филми и сериали . 😆😆 Ама  то е за мъжка роля така че Джулката не става.  😅😅

# 304
  • Дивата природа
"ЕМА и ШОКОЛАНДИЯ" - ТРЕЙЛЪР

INFINITY FILMS представя "ЕМА и ШОКОЛАНДИЯ"

Семейна комедия за Ема и нейното шантаво семейство.
Филм на Николай Павлов.
По мотиви от книгата "ШОКОЛАНДИЯ" на Аделина Павлова.

В главните роли: ДАРИЯ АНГЕЛОВА и ДАРИН АНГЕЛОВ.

С участието на: СТЕФАНИЯ КОЛЕВА • КРЪСТЮ ЛАФАЗАНОВ • АЛБЕНА МИХОВА • НИКИ СТАНОЕВ • МАРГАРИТА ХЛЕБАРОВА • ВЕНЦИ КУЦАРОВ • ЯРОСЛАВА ПАВЛОВА • СТОЯН ЦВЕТКОВ • КАЛИНА ИВАНОВА • НИКОЛАЙ ДОГРАМАДЖИЕВ • ВИКТОР ДИМИТРОВ • НИКО ПАВЛОВ • РАДОСЛАВА КОЛЕВА • ГЕОРГИ ВАНГЕЛОВ •

Филмът разказва историята на малката Ема и нейната любима книга "Шоколандия".  Ще видите щурите ситуации в които попадат Ема и нейното семейство. Около тях винаги е лудница - животът им е поредица от безумни ситуации - било то с дядото и истинския слон в зоопарка или братовчеда в битка с изкуствен хипопотам. Очакват ви срещи със змии, папагали, котки, кучета, фалшивата Червена Шапчица, приказни герои и един ужасен сок от гъби.
Но преди всичко ще има мнооого смях и много шоколад!

Оператор: Иван Иванов
Музика: Светлин Къслев

Сценарист и Режисьор: Николай Павлов

В кината от 31 ОКТОМВРИ 2025 г.

# 305
  • София
Ники Илиев ще снима сериала "Ахимса" по романа на Иван Комита (очакват се 6 серии). Поканен е Волкер Брух ("Берлински Вавилон", "Момичето в паяжината").
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21474059

# 306
Хора не знам защо но започвам да си мисля че наистина ни подготвят за трети сезон на " Вина " . Доста често започнаха да качват публикации във социалните мрежи. Преди една или две седмици някъде се бяха събрали една част от екипа на сериала на една от локациите на сериала , сега и хора започнаха да канят и то пак част от екипа заснел сериала ще бъде там . Лично отново казвам че ще се радвам да има трети сезон. За мен втори сезон  завърши прекалено клиширано и леко банално със едни натрапени ни морални семейни  ценности и някак си на мен ми остави лек горчив вкус . Според мен трети сезон ако евентуално има такъв  ще бъде в духа "Някъде във  друго време и друго място" . Може би ще има шанс за щастлив финал за Елина и Филип кой да знае . Сериалът е топ но втори сезон и най вече финала както казах леко ме разочарова и защо да не се поправят с още един сезон.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 22:06 от Жасмина 94

# 307
Има ли хора в темата ?? За тези който чакаха "Клетката " втори сезон имам добра новина .

# 308
# 309
След брилянтното изпълнение на Бахаров в моноспектакъла, ще ми е трудно да приема друг бай Славе.

# 310
Хора гледам " Татковци " от време на време , но тази Кристина Верославова наистина има доста неприятен навик да си обръща очите нагоре което е доста дразнещо. Прави го във " Вина " и във " Татковци " също . Даже се чудя кое ми е по дразнещо в нея . Това че си мънка под носа , или че обръща очи като пълно куку . За да не изляза пълен хейтър . Ето ви и малко снимки от " Под прикритие " . Радина не знам от къде го вади това самочувствие на красива жена ( преди беше ) , но на малкият пръст не може да стъпи на Йоанна Темелкова която е разкошна в този кадър .

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 18:42 от Жасмина 94

# 311
Здравейте
Искам да попитам кой има войо,Българските сериали в 1080п ли са или СД?

# 312
  • София
България Amore Mio (2025)
https://www.facebook.com/bulgaria.amore.mio

Гледах го на кино.
Копродукция на България и Италия със съдействието на НФЦ.
Приятна криминална комедия, която ни връща в годините след падането на Стената...
Действието се развива основно в България, но и в Италия, а годината е 1991 г.
Захари Бахаров пак играе мутра. 🙄
-
6.5

# 313
  • Бургас
"Мамник" в началото на януари - 12 епизода!
Най-после бъдещото гледане е обозримо!!!
"Лехуса" вече може да се купи на хартия, а след около 8 месеца очакваме и третата част- " Аждер". Змей ще има там Heart Eyes Действието ще бъде главно в Странджа. Ох, размечтах се и двете продължения да бъдат филмирани... В. Божинов е зает с "Чамкория", нооо нищо не се знае. Понякога мечтите се сбъдват!

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 06:38 от lady Koup

# 314
Нов филм се задава през 2026 година. Не съм най голямата фенка на филмите на Зорница София . Единственият филм нейн който ми допадна беше " Майка " . Както не съм и най голямата фенка на Дария Симеонова но бих гледала филма заради Владо Зомбори който пък страшно много харесам и мисля че няма нужда да повтарям защо .

Общи условия

Активация на акаунт