Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 29 383
  • 497
  •   1
Отговори
# 315
Чак се очудих че ще пускат прожекция . Няма ли да го пуснат и вече по телевизията ? Вече мина цяла година и уж Иван а Андрей бяха казали че ще го пуснат и в ефира на Нова живот и здраве до година , ами тя вече почти мина. Сега ми е интересно и за филма на Стойчков кой актьори ще се пробват . Режисьорът ще бъде Макариев , харесвам филмите му , но повечето му са пълни с насилие .

# 316
  • Галифрей
До колкото си спомням казаха,че ще го пуснат по Нова в края на година има време де ще видим. Това зависи от нова сигурно ще го пуснат след реалитата им.  Все пак филмът го има онлайн.

# 317
До колкото си спомням казаха,че ще го пуснат по Нова в края на година има време де ще видим. Това зависи от нова сигурно ще го пуснат след реалитата им.  Все пак филмът го има онлайн.
То добре че го има онлайн , но повечето хора предполагам си чакат да го пуснат по някой канал не само по Нова. " Без Крила " , " Диада " и " Доза щастие " както и доста други вече ги даваха по телевизията.

# 318
  • София
Филмът на Къци Вапцаров (не е за "момичетата на късмета" Simple Smile)

https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/21653331

# 319
Само да не се появява той в някоя роля, иначе нямам проблем да е зад кадър и да е режисьор, хахаха

# 320
Къци мисля че го гледах в епизодична роля в " Ягодова Луна " и мисля че там пак играеше режисьор. Не ми е симпатичен като човек , но може би филмът му да не е лош, кой да знае, а и Лина Златева  е доста разпознаваем глас в дублажа . Ще ми е интересно да я видя и как се справя извън дублирането.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 15:10 от Жасмина 94

# 321
Да не е Лина Златева?  Тя озвучава много реклами, също и в дублажа на научнопопулярните канали. Но най-вече е разпознаваема със сигналите на Радио 1 от вече 25 години Grinning

Беше водеща и на някаква игра по Нова ТВ след полунощ, с кръстословици. Постоянно я даваха в Господарите.

# 322
Да не е Лина Златева?  Тя озвучава много реклами, също и в дублажа на научнопопулярните канали. Но най-вече е разпознаваема със сигналите на Радио 1 от вече 25 години Grinning

Беше водеща и на някаква игра по Нова ТВ след полунощ, с кръстословици. Постоянно я даваха в Господарите.
Тя е да де . 😅 Объркала съм фамилията без да искам.  😊

# 323
https://impressio.dir.bg/kino/zornitsa-sofiya-se-zavrashta-s-nov … ilograma-shtastie Статия свързана с предстоящият филм " 3 кила щастие " . Явно ще бъде продължение на филма " Майка " , но нямам нищо против защото харесах филма и ще чакам с нетърпение и този .

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 22:56 от Жасмина 94

# 324
Скрит текст:
Само да знаете, че модераторите изтриват подобни коментари. Когато се изсипва някакъв линк, трябва да опишете с 2 думи какво има на този линк, за да не го отварят хората насляпо.  Против правилата на форума е да се пуска линк без никакъв текст.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 22:59 от diziler

# 325
Вече го направих . Бързах да изпратя линка и забравих след това да напиша няколко думи .

# 326
  • Пловдив
Неделя мина, но едва вчера видях пост за излъчване на филма по ППТВ.

На 9 ноември (неделя) от 20:00 часа Пловдивската православна телевизия ще излъчи първия български православен филм "Не затваряй очи".

Това е ППТВ http://www.plovdivskamitropolia.bg/televiziya/programa.html

Който е на Виваком/ЕОН може  да я намери на 612 канал .

# 327
Аз съм на Виваком/ЕОН и този канал съм го скипнал. Изобщо няма и да си направя труда да гледам този филм.

# 328
Аз съм на Виваком/ЕОН и този канал съм го скипнал. Изобщо няма и да си направя труда да гледам този филм.

Абсолютно подкрепям това мнение, по- депресарски филм май не бях гледала.

# 329
На някой все пак може да му е харесал . Аз не съм го гледала , но съм чула от доста хора и не само от  тук че филмът не е никак лош .

Общи условия

Активация на акаунт