Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 27 877
  • 462
  •   2
Отговори
# 360
Да, екранизиран роман. И тамън си рекох: "Брей, това може и да го загледам" и изведнъж... като ударен с мръсен парцал:  ГЕРО в главната роля! Не, благодаря!  Аман от този...

# 361
По БТВ синема

# 362
В "Преди обед"  Гергана Стаменова (от Еренът) и Матего казаха, че в момента снимат в Берковица втория сезон на  "Тайните на селото" и  малко преди Коледа е бъде пуснат вече в тубата.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 21:14 от diziler

# 363
В "Преди обед"  Гергана Стаменова (от Еренът) и Матего казаха, че в момента снимат в Берковица втория сезон на  "Тайните на селото" и  малко преди Коледа е бъде пуснат вече в тубата.
Някой изобщо гледа ли ги тези онлайн сериали ? Няколко пъти се мъчих да гледам след " Следвай ме " но нито един не ми допадна.  Тиктокърчетата не стават за актьори . Нито Лиляна и Иван , нито сульо и пульо след тях . Та те не стават нито за youtube пък камо ли за голям екран. То не бяха " Русалки - Друсалки " и " Скандални " при положение че може да се финансират истински филми с истински актьори . Във " Следвай ме " поне имаше и актьорско присъствие в лицето на Владо Зомбори и Здрава Каменова както и Лорина Камбурова . След това гледаме пародий .

# 364
Ами т.нар. "комедийни" на мен не ми допадат. Но 3 поредни коледи пускаха  мини уеб сериали на коледна тематика, снимани в планината и  на мен ми харесваха.

РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА ДВАМА
Скрит текст:

3 ДНИ ДО КОЛЕДА
Скрит текст:

ПОВЯРВАЙ В МЕН
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 21:32 от diziler

# 365
Български филм постави безпрецедентен рекорд в родното кино https://share.google/YM9j8s46ed5lSun3w Интересно ми е да го видя , щом пък толкова пълни салоните . Но когато видя кой участва доста се чудя . Ивайло Захариев не мога да го приема за добър актьор !! Дърво с една дума така го определям .

# 366
Според мен това е платена публикация и няма нищо безпрецедентно. Като гледам в IMDB са гласували 10 души, така че и колко е шедьовър е съмнително Simple Smile

# 367
Според мен това е платена публикация и няма нищо безпрецедентно. Като гледам в IMDB са гласували 10 души, така че и колко е шедьовър е съмнително Simple Smile
И на мен ми е доста съмнително. Сигурно наистина е платена публикация.

# 368
  • София
Само информирам, че в "плод-зеленчука" (конкретната ми проверка беше на зелевия щанд) са се появили следните нови продукти:
Скрит текст:

Няма коментари още за нито един от трите.

# 369
Български филм постави безпрецедентен рекорд в родното кино https://share.google/YM9j8s46ed5lSun3w Интересно ми е да го видя , щом пък толкова пълни салоните . Но когато видя кой участва доста се чудя . Ивайло Захариев не мога да го приема за добър актьор !! Дърво с една дума така го определям .

При нас имаше няколко безплатни прожекции. Предполагам, че и в други градове също.

# 370
Хайде честито ! Имаме дата вече кога ще започва Мамник. 

# 371
И защо в четвъртък? Луда работа... По-добре през уикенда.

# 372
Мен не ме бърка кой ден е . Важното е че вече най накрая че ще го пуснат. Пък и вече ми писна от реалити формати в които има долна лъжа и манипулация .

# 373
Не знам дали е рекордьор Един грам живот, но аз за пръв път виждам пълна зала и пълна тишина. Адмирации за създателите

# 374
  • Sofia
Преди дни в парка на съседна пейка момченца /5-6кл./коментираха филма”Един грам живот”,че много им е харесал.

Общи условия

Активация на акаунт