Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 27 910
  • 462
  •   1
Отговори
# 345
  • София
В по горен пост гледах, че ,,Стадото", както и ,,Не затваряй очи" са във Замунда. Но аз там не ги намирам. Някой може ли да помогне. Синът ми много иска да гледа филма за Христо Проданов.

Не са ли в зелката ?

# 346
Аз си припомних " Изпепеляване " и бях забравила за този филм . Страхотна Параскева Джукелова както и Цветана Манева . Тук не мога да кажа лоша дума и за Деян Донков който не харесвам като човек , но не мога да не призная че е страхотен актьор . Параскева обаче че не е мръднала имам чувството няма разлика от преди 20 че и повече години от Изпепеляване до Вина и Гунди няма разлика красива жена и прекрасна актриса .

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 11:17 от Жасмина 94

# 347
  • Галифрей
Аз съм го гледала в “Уют” филм на Камен Донев. Там играеше негов син беше толкова смешен 😁.
Да, уникална роля прави там. 😂
“ Сабине! Извинявай,че те прекъсвам искам да те попитам каква литература четеш?
Шекспир.
От кого?
От библиотеката.
Кой е авторът? Кой е написал книгата с химикалка?
Шекспир.
Да.., Сабине кой е авторът те питам?!!
Шекспир е авторът. Той я написал.
Защо не ми казваш,че той е авторът?!! Аз да не съм някой ясновидец  вундеркинг чекреджия,че да знам кой какъв е в тази държава!! “ 😂🤣

# 348
Хора както вече споменах гледах Изпепеляване,  забелязах че една актриса от младото поколение доста ми напомня на Цветана Манева, и това е Елена Телбис ,която освен че визуално и леко прилича е също толкова добра и като актриса . Още хвърлям поглед към Вина и жалко за финала . Дано има трети сезон на Вина колкото и повечето да не искат , на мен ще ми бъде хубаво да гледам още един сезон . Слагам Влади Зомбори и Елена Телбис до любими екрани двойки, дано отново да ги видя да си партнират в нов филм или сериал , или направо да ги съберат във трети сезон . Така и така съм споменала екрани двойки кажете и вие вашите любими че ми стана любопитно ??

# 349
  • Галифрей
Ако говорим за актьори с хубава химия на екрана и са добри приятели в реала, техните персонажи имат хубава връзка не е токсична е само една двойка за мен. Весела и Руши като Мартин и Яна от Мен не мислете, другите в сериалите са 🤨😑😒
Надявам се до тях да се класират Божана и Лазар от Мамник, да видим скоро как са ги направи! Само да не ги прецакат!

# 350
За мен са няколко . Много харесвам и Владо Михайлов и Йоанна Темелкова то това е всеизвестен факт . Елена Телбис и Владо Зомбори както споменах също доста ми харесаха . Давам си сега сметка че си падам по екрани двойки със невъзможна любов , някак си ми е по интересно да гледам по сложни взаимоотношения . Елена Петрова и Калин Врачански също доста ми харесаха от Стъклен дом , както и Владо Карамазов и Теодора Духавникова , някак си при тези всичките двойки който изброих химията я има без да изглежда че не е истинска а напротив . Щях да забравя и Павел Иванов и Александра Свиленова .

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 12:52 от Жасмина 94

# 351
  • Галифрей
Крум и Ани от Порталът, бяха сладки. Ама говоря за такова двойки които са end game и не са токсични и като гледам в бг ефира е май само една. Те другите си я имат де, ама сценарият е 😑 не остават заедно на накрая. Сега за Откраднат компот и Пъклен дом не знам. Единия не съм го гледала а другият съм го гледала като бях хлапе не целият и помня само охранителя и жена му ( заради тях гледах) останалите нищо 😂

# 352
Крум и Ани от Порталът, бяха сладки. Ама говоря за такова двойки които са end game и не са токсични и като гледам в бг ефира е май само една. Те другите си я имат де, ама сценарият е 😑 не остават заедно на накрая. Сега за Откраднат компот и Пъклен дом не знам. Единия не съм го гледала а другият съм го гледала като бях хлапе не целият и помня само охранителя и жена му ( заради тях гледах) останалите нищо 😂
Ами май не са само те токсични . Аз по токсичност разбирам да има и насилие било то физическо или психическо.  При Лита и Гунди нямаше токсичност , както и при Елина и Филип въпреки невъзможната любов която имаха . Имаше токсичност при Влади Зомбори и Луиза Григорова във Игра на доверие . Също мога да кажа че доста си отиваха със Влади Зомбори на екран . Но със Елена Телбис бяха топ . Неда Спасова и Владо Карамазов също доста си отиваха на екран в " Откраднат живот " като се замисля , както и тя със Филип Буков.

# 353
  • София
"Стадото" е (и) на зелевия щанд и дори е в Топ10 по интерес (днес при проверката).

Но пък да ви осигуря и малко смях. Като гледах (в Зелката) днес за съфорумката, дето не открива някои, намерих новокачен филм с Башар Рахал - само не знам (от описанието) дали той е "представител на коренното население, който работи като горски пазач"... Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 11:56 от EmBrother

# 354
Търся един филм. Български е.
Сюжета е горе долу следния.
Младо момиче се запознава край басейн на черноморското с по възрастен мъж.
Има леко спречкване между него и компанията и.
След това той ги кани на яхтата си.
Учи я да пилотира.
Имат и разходка в планината.
Заминават в чужбина на екскурзия и там спят заедно.
Малко е сладникав но когато го гледах ми беше интересен и ми се иска пак да го гледам.
За съжаление не си спомням името му нито пък имена на актьори

# 355
  • София
"Опърничавите" се казва. От 2019 г. със Симеон Лютаков.

# 356
Задава се нов сериал по Нова . Дано е по добър от Клетката че втори сезон не става за гледане. 

# 357
  • Галифрей
Поредното депресивно сапунджи по Нова 😑

# 358
Поредното депресивно сапунджи по Нова 😑
Не се знае . Имаше си и успешни сериали по Нова.

# 359
  • Галифрей
Да така си но те са само три. Искам и аз да има успешни сериали ама като ги гледам какво са повечето ооох.

Общи условия

Активация на акаунт