Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 28 527
  • 489
  •   1
Отговори
# 480
  • Другата България
Благодаря.
Ще ги погледна.

# 481
  • Галифрей
От медицинските аз харесвам l'allieva италиански. Крими,медицински, романтичен и смешен. Много хубав направен. Иска ми се да го пускат у нас дублаж, заслужава си. Аз много харесвам Лино Гуанчале, страхотен ❤

Съжалявам за спама. Иска ми се  да направят такъв и у нас.

# 482
  • София
Писах в общата тема, но ще спомена и тук. The Pitt с Ноа Уайли е ТОП. По-добър медицински сериал не съм гледал. Сега започна сезон 2. Simple Smile

# 483
  • Враца
На мен много ми хареса The Pitt с Ноа Уайли.

# 484
  • София
Като се сетя за Откраднат живот веднага се сещам за темите в Бг мама, които за мен имаха култов статут. Simple Smile
Хора не знам дали го осъзнавате, но се изписаха над 100 теми?! Абсолютен феномен. И ТВ рейтингите бяха високи. Като се има предвид жанра и плеядата актьори + факта, че се излъчваше в ефира на най-гледаната Бг телевизия си мисля, че този сериал беше по-популярен и гледан дори и от Под прикритие. Толкова много актьори и герои, толкова много войни и спорове имаше, хаха. Само като си спомня за манията по Диана и нейната Зорница Огнянова и сагата с Банков и Ковачев. Малеее, що страници се изписаха... Grinning
Колко сезона беше това чудо? 11 сезона?
Чакайте да проверя.
Мхм, дам. 11 сезона, 506 епизода.
108 теми в Бг мама (?!)
Ето я последната ни тема, умряла на 37 стр.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1330436

Имаше един период в който си изградихме цяло едно мини общество в тези теми, много култови никове имаше там и изобщо беше голям купон за мен.
Само темите за Игра на тронове бяха по яки. 😋

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 06:40 от Diavolo

# 485
Дааа, Откраднат живот беше цяла епоха. Не съм писала май в темите тогава, но не съм пропуснала нито един епизод, че даже на прожекция и фен среща с актьорите ходих два пъти в Мола, то беше еуфория, вълнение, чудо! Да, накрая малко се поразводни (което не е необичайно), но въпреки това представляваше тотален хит.
Не знам дали скоро ще се повтори тази емоция с друг сериал. Simple Smile

# 486
https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/vjara-nadezhda-ljubov-novij … -tazi-prolet.html

ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ – новият български сериал на bTV стартира тази пролет.

Историята пренася зрителите в противоречивите времена от края на 90-те

О, тук ме изгубиха. Аман от втръснали до болка мутренски сюжети и истории от прехода.

# 487
  • София
Всъщност (извън анкетата на Дяволо в друга тема), ще пробвам да видя поне откриващата серия. Именно заради времената, които съм ги живял. И - ако е пре-драматизиран или типично БГ-патетично преразказващ - ще е дотам.

# 488
Ето репортажа за новия български филм "Студ", във видеото е от 9.19 мин. нататък

Скрит текст:

# 489
  • Галифрей
https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/vjara-nadezhda-ljubov-novij … -tazi-prolet.html

ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ – новият български сериал на bTV стартира тази пролет.

Историята пренася зрителите в противоречивите времена от края на 90-те

О, тук ме изгубиха. Аман от втръснали до болка мутренски сюжети и истории от прехода.

И аз не бих го гледала само като видях ужасните напудрени постери,знам,че ще е боза. С нищо не ме привлича.

Общи условия

Активация на акаунт