Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 4)

• 31 114
  • 527
  •   3
Отговори
# 510
  • София
Здравейте Hug
Съжалявам ако въпросът е зададен, но къде може да се гледа сериала "Мамник", за хората, които са пропуснали сериите по БНТ?

# 511
Или в тубата:
Скрит текст:

# 512
Аз да кажа че гледах филма за Гунди, и съм впечатлен, много добре е направен и с внимание, не е само за фенове на Левски, и изобщо само за футболни фенове. Всичко е пресъздадено прекрасно, и като атмосфера, и като визия, и като история, и като нрави.

# 513
  • sofia
И на мен много ми хареса, въпреки критиките тук.

# 514
  • Галифрей
Супер! 💙 Гунди за мен най-добрият бг филм правен някога ❤

# 515
Не искам да повтарям колко го харесвам и аз този филм . 💙💙

# 516
В момента по БНТ1 върви български  филм. 

"Сцени от живота на една актриса" - 2019.
 https://bnt.bg/news/sceni-ot-zhivota-na-edna-aktrisa-300554news.html
c Радина Кърджилова, Йордан Ръсин, Мимоза Базова, Мариана Крумова, Боряна Пенева, Стефка Янорова, Стефан Денолюбов,Йосиф Шамли, Цветан Алексиев, Иван Тонев и др.

Какви са тези с*ксуални сцени по телевизията-майка?

# 517
След Евровизия го загледах малко този филм. Гледах една минута как една жена пуши цигара. После две минути как друга(може би) как крачи към паркинга на мола. После инцидентът и накрая Ръсин. Е, отказах се, нямам време за губене с глупави филми.

# 518
# 519
  • София
3.0 килограма щастие (2025)
https://www.facebook.com/3.kilograms.of.happiness/

Режисьор: Зорница София
В ролите: Герасим Георгиев - Геро, Владимир Зомбори, Стефка Янорова, Дария Симеонова и др.

Гледах го на кино.
В началото на филма пише, че е вдъхновен от истински случай. Нямам идея доколко е вярно.
Разказва се за забраненото сурогатно майчинство у нас, но акцентът е много странен и кринджав.
Героинята на Дария не може да забременее, шансът е под 10%. Не става и не става.
Майка и (Янорова) е на 55 г., но с отлично запазена матка и решава да износи детето на дъщеря си (?!). Зомбори е зетят. Геро е мъжът на Янорова. Той е пастор и рибар.
Филмът не е лош, но ми стоеше нелепо. Зомбори обаче е страхотен актьор. За пореден път се убеждавам.
Големият проблем на филма е, че не знае какъв иска да бъде. Драма ли е, комедия ли е, така и не стана ясно. Лута се режисьорката и не знае какво иска да ни разкаже. С редки изключения, това е и големият проблем на родното кино.
-
5.5 / 5.0

# 520
Зомбори е страхотен, но дори и той не може да ме примами в киното за този филм.  Иначе Дария Симеонова миналата седмица в Преди обед каза, че историята била дочута в гинекологичен кабинет, но самоличността на героите се пази в тайна. Simple Smile

# 521
Зомбори е страхотен, но дори и той не може да ме примами в киното за този филм.  Иначе Дария Симеонова миналата седмица в Преди обед каза, че историята била дочута в гинекологичен кабинет, но самоличността на героите се пази в тайна. Simple Smile
Мерси хора за ревюто , доста се чудех дали да го гледам , по скоро ще го чакам онлайн . За Владо Зомбори съм казала или само хубаво или нищо . Великолепен е , преди няма и месец го гледах на театралната сцена, и този човек за мен няма роля която да му се опре . Но Дария Симеонова може би заради нея се спирам да гледам филма , не ми допада . Имах друго очакване за филма , темата е доста интересна , очаквах нещо по драматично .

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 13:20 от Жасмина 94

# 522
Гледах новия филм "Брънч за начинаещи". Невероятна тъпотия.  Не излязох от киното (в Mall of Sofia), само защото не бях сам.  Адско преиграване и лигавщини. Може би идеята не е лоша, като сценарий - става. Но изпълнението е тотал щета. Оставям че постоянно имаше продуктово позициониране във филма. Но хайде.. спонсори. Заснет е в затворения комплекс "Резиденшъл парк" в София.  Явно българската представа за "комедия" е да се прави с маймунджалъци и зверско преиграване. То чак е неестествено. Никой човек в реалния си живот не се държи така, не говори така, не прави подобни жестове и физиономии. При американските комедии поне виждам, че се правят с добър сценарий, смешни реплики, криндж ситуации. Тука още не сме дорасли. Яна Титова не знам какъв "режисьор" е, но... не става. Поне с този филм - греда. Мое мнение. Иначе в екипа освен нея са мъжът й Алек Алексиев и щерката, която играе една от главните роли. Семейно кино.

# 523
Точно днес Александра Сърчаджиева беше в На кафе да рекламира филма, големи суперлативи колко е красив, цветен, забавен. И само по малкото кадри си казах - ето още един български филм, който няма да гледам на кино. Grinning Благодаря за потвърждението сега.

# 524
За Брънча разбрах че ще бозичка само като го видях , но за Три килограма щастие имах други очаквания може би. Дори и Влади Зомбори някак си не може да ме накара да гледам филма , поне за сега може би ще го изчакам онлайн . Не очаквам да се прави комедия на такава сериозна тема като репродоктивните проблеми , и сургогатното майчинство . Както казах очаквах нещо по смислено и по драматично.

Общи условия

Активация на акаунт