Отговори
# 360
Бел , сега е сезона за продажби на сериали 3 сезон не е продаден навсякъде Може за това да му правят ПР Четох , че за Латинска Америка,  за да се купи 3 сезон трябва самият сериал да има 100 серии и затова Шнура засне 101 такива
Колко е вярно , нз
Онур А чете много акаунти в Х . Само преди дни  се изпокараха с инфото , че Афрам решили да си останат приятели ( което за мен означава , че са решили да не са заедно Grinning) и сега е решил да блесне с тази  "новина "
Не съм чела статията  А за отиването на екипът в Искендерум не вярвам

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 19:50 от KrasiAnna

# 361
Нещо много симпатично от соц.мрежи, което надали е вярно, но пък звучи страхотно. Като няма сериал, да си го съчиним...
https://www.youtube.com/watch?v=N0hS0OQ2giU

# 362
KrasiAnna, не съм наясно кога се продават сезоните, но например в България обявиха, че сезон три е закупен преди няколко месеца, т.е докато все още се снимаше в Турция! Също така в някои страни епизодите от сезон 3 се излъчват седмица след заснемането им. Аз също следя доста акаунти в Х и в инста, но това за приятелите сега го чувам. Липсата на Афра и Мерт създава доста теории за тяхните отношения, от тъпи, че по-тъпи!

# 363
  • Яко в Матрицата...
Като гледам пак сме на темата кой с кого е 😆 Понеже те досега в крив текст си казваха всичко, сега някои искат в прав текст да им се каже. 🤦 Никой на никого не е длъжен да се обяснява за личния си живот. Ако ви е по-лесно, приемете, че не са заедно, и продължете напред. Онур Акай да си смени хапчетата, ракъто или стоката, която пуши, че взе много да се излага.

# 364
Бел  ,  ето този акаунт внесе смута Говорили  са  в групи ли , стаи ли нз Тя е получавала през сезоните информация/спойлери от снимачната площадка
https://x.com/qizemk_
 За Бг и аз четох , но не вярвам някоя БГ телевизия да плаща 600К $ за епизод. Не знаем бизнеса на ОГМ  При всички положения е свързано с пари

# 365
Наистина странно е мълчанието на АфРам за края на сериала. Още от рожденния ден на Мерт започнаха тези странни събития. Той не бе поздравен както другите. Имаше само снимка, на която изглеждаше самотен. В последните серии Ферит рядко го виждахме. СейФер пък липсваше. Никъде не ги хващаха заедно, дори пред ничий дом не ги засичаха. На площадката идваха поотделно. Пред феновете не разговаряха. Преместиха партито с една седмица напред уж заради него, а той не се весели на него. Дойде с яхта, говори (май) с Онур и Афи и пак се качи и чао. И вие знаете - няма прощални снимки, нито сам, нито с Афи, нито на Афи. За думи да не говорим...

# 366
  • София
Краси, Гизем получаваше спойлери директно от Гюнгер. Няма инфо от снимачната. Тя самата отрече да е казала такова нещо в стаята, въпреки че аз имам особено мнение по въпроса. Не ми се търси конкретният туит, може и да е изтрит. Както и да е, стигна се дотам, че дори Ураз я оплю и то не за първи път. Вече, ако някой смята Гизем за по-достоверен източник си е друг въпрос.

Аз не разбирам също защо Афра и Мерт да са длъжни на хората да кажат заедно ли са или не. Според мен, както Рени писа, приемете, че не са, чиста работа.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 21:46 от MysteryG

# 367
Краси, Гизем получаваше спойлери директно от Гюнгер. Няма инфо от снимачната. Тя самата отрече да е казала такова нещо в саята, въпреки че аз имам особено мнение по въпроса. Не ми се търси конкретният туит, може и да е изтрит. Както и да е, стигна се дотам, че дори Ураз я оплю и то не за първи път. Вече, ако някой смята Гизем за по-достоверен източник си е друг въпрос.

Аз не разбирам също защо Афра и Мерт да са длъжни на хората да кажат заедно ли са или не. Според мен, както Рени писа, приемете, че не са, чиста работа.

На Сема за мен информацията е много по-вярна, и вярвам че това което каза онзи ден че след снимките в хладилника са били в Сараиер, разбира се отново има хора които не и вярват защото очевидно се страхуват че може Афра и Мерт да са се сдобрили

# 368
Мистери , и аз така смятам Казах го за Онур А.  от къде си ги измисля врели некипели постоянно Grinning
От акаунтите в Х

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 21:38 от KrasiAnna

# 369
Краси, Гизем получаваше спойлери директно от Гюнгер. Няма инфо от снимачната. Тя самата отрече да е казала такова нещо в саята, въпреки че аз имам особено мнение по въпроса. Не ми се търси конкретният туит, може и да е изтрит. Както и да е, стигна се дотам, че дори Ураз я оплю и то не за първи път. Вече, ако някой смята Гизем за по-достоверен източник си е друг въпрос.

+1

# 370
Дами, ако не друго поне ни се получи приятна дискусия Simple Smile Че нямаше много движение в темата. Иначе само Афрам си знаят какво има между тях.
Пожелавам ви лека вечер и от утре лека и успешна седмица!

# 371
  • София
Мистери , и аз така смятам Казах го за Онур А.  от къде си ги измисля врели некипели постоянно Grinning
От акаунтите в Х

Той пак бил писал преди малко, не съм го чела още.
Сема, Гюл и Ураз са акаунти, на които и аз вярвам. Има още няколко, но тези със сигурност имаха инфо от снимачната.

ПС Ето го Онур Акай, не било статия, а туит

# 372
Сема нарочно пусна оня туит, заради така наречените ВИП фенове на Афрам Smirk

# 373
От акаунтите в Х

Той пак бил писал преди малко, не съм го чела още.
Сема, Гюл и Ураз са акаунти, на които и аз вярвам. Има още няколко, но тези със сигурност имаха инфо от снимачната.

ПС Ето го Онур Акай, не било статия, а туит

Добре, че е уточнил какво има предвид, че бяха пощурели в коментарите под статията. 🤪

# 374

Общи условия

Активация на акаунт