Отговори
# 15
Еве,благодаря, че пак ни приюти! Kissing Heart Heart

Първата ни тема след финала.Как я изчислихме,не знам! Sunglasses

Дано имаме още много,изпълнени с хубави новини,закачки, спомени и споделени вълнения. Аз не мърдам оттук.
Това трябваше да гледаме след събирането на Сейфер.

# 16
Благодаря за новата тема! 🌷

# 17
Хората изтрещяха. Циала писа току що, че на 25.04. сериала се връща. Боже!

Циала май е време да си пие хапчетата, цял 3 сезон говореше за кома и накрая нищо такова нямаше

# 18
  • Ямбол
Еве благодаря ти за темата 🌷.
Дано си я изпишем с интересни новини за Афра и Мерт.

# 19
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

# 20
Финала ми хареса, не ми се искаше да свършва, но поне последния епизод го бяха направили с някаква мисъл. Да голям пълнеж имаше през по - голямата част - Суната пак се бута дето не й е мястото, раждането на Сейран хич не ми се и коментира, толкова ли Корхан пари за акушерка поне нямаха Smile  Според мен е абсолютно умишлена липсата на Ферит на масата за "последната" вечеря на Корханите. Тотална липса на уважение, мисля, че явно е имало някакъв проблем в екипа и Мерт е "наказан", както се видя и на прощалното парти не присъства. Иначе доста от ретроспекциите бяха хубаво подбрани.
Самият финал с думите на Халис и 20 години по - късно ми хареса, добре са го измислили, да не повярва човек. Показването на всяка стая от имението и спомените от там, детайлите, който снимаха, наистина много красиво. Навън се сбогуваха всички, Ферит и Сейран като спомени от самото начало на любовта си сложиха край на една ера.

# 21
Еве, благодаря за новата тема.
 Ще продължим да споделяме и коментираме всичко, което сме пропуснали.

# 22
Искам да благодаря на няколко човека тук,които положиха много труд да стигнем до тема 87 и да продължаваме в бъдеще. Това са Евето,MysteryG и Reni 🤍. На Рени и  Евето благодаря ,че от както е създадена Тема1, се занимават се преводите. Еве,благодаря ти за създадените теми и от теб. MisteryG,благодарности и на нея, че в последната една година създава и тя темите и ги развива ,дано четеш. Аз знам ,че пак ще си продължават темите ,но мисля ,че много Труд се вложи ,може да се види в първа страница и в другите теми. Три години ,ще останат един хубав спомен. Сега продължаваме напред с новите проекти на АфРам и много любов ☘
Еве,благодаря за темата 🤍☘

Присъединявам се към благодарностите към дамите!🌹👏

Мистери, липсваш!😘

# 23
  • Ямбол
Ерата на Сейфер свърши,но завинаги ще остане в нашите сърца.Сега е време да проследим ерата на Афрам ✌️. ❤️🧿

# 24
Охааа 🤍

# 25

Белче, нерден чиктъ бу Heart Eyes

# 26
Много благодаря за темата. Прекрасна е.
Дойде края на една приказка, надявам се и след края на сериала темата за Афра и Мерт да се запази, винаги ще има какво да се коментира за тях, а и освен това нали дават повторение от 1 сезон по БТВ Стори, така, че има поле за приказки.
Жалко че сериала свърши, тайно се надявах да продължи поне с още един сезон, но уви.
Зад кадър

Вижте този красавец

# 27

Еве,Емре публикува снимки в профила си.

# 28
От Емрето в инстаграм!

# 29
Мерт не бе уважен тази година за рожденния му ден. На партито присъства за няколко минути, като говори (ако не бъркам) с Онур и Афи. Дойде с яхта, говориха и си тръгна с яхтата. Имаше снимка.
Снимаха толкова много, като се стараха Афи и Мерт да не се срещат на площадката, а на края 2-3 кадъра с Мерт.
Нещо стана, но какво? Важното е, че вече Афи и Мерт са свободни. Жалко, че Мерт е в казармата, но май месец скоро ще дойде и ще разберем има ли наистина АфРам (за мен 99% - да, 1% - не).

Общи условия

Активация на акаунт