Отговори
# 75
# 76
Легенда Heart

А тийзърът на Сейфер счупи незабравими рекорди в историята на турските сериали. Нито един сериал не успя да надмине този рекорд по харесвания.

# 77
Магията на АфРам е това! 🤍
Легенда Heart

А тийзърът на Сейфер счупи незабравими рекорди в историята на турските сериали. Нито един сериал не успя да надмине този рекорд по харесвания.

# 78
Тук Мерт изглежда много изморен докато снимат и отстрани някой му шепне "Мерто" да се посъбуди. Смляха ги от снимки и накрая Шнура съсипа всичко. 🥴

https://www.instagram.com/reel/DIBupuZt4SD/?igsh=c2xicXlpd3pyNW4w

# 79
https://x.com/raninitv/status/1908429517418299429
Много ми хареса това мнение

# 80
Здравейте!

Еве, благодаря за новата прекрасна тема! Flowers Bouquet Flowers Bouquet
Еве, Рени, Мистери, благодаря за вашето устойчиво участие в темите на сериала! Flowers Bouquet Flowers Bouquet

Да, сериалът ни свърши, желано от всички нас, нали?
Е, ще ми липсват петъците, но ще ми мине.
Не обичам да "влизам" много яко в един сериал и сценарий, но го правя и се чудя на себе си, но пък така намирам приятна компания и обичам да чета различни мнения.
Благодаря ви, скъпи съфорумки, че бяхте неотменно тук с вашите цветни коментарии за сериала и героите.
Една легенда свърши, за жалост с падащ рейтинг, но какво да се прави като светът се управлява от едни знаци, наречени финикийски. Почти във всички сериали, които започват ударно с голям рейтинг се получава такъв спад и такова натискане от продуцентите да продължи сериала, макар и глупаво, само и само да се купуват повече серии. Това е сериалният живот и жаждата за печалби. Но ние всичко това го знаем и въпреки това ни се иска да е различно. Противоречието е, че ние зрителите очакваме примерно приказната история да продължи в логични краски, донякъде розови, но продуцентите не мислят така и противоречието си е налице. Ние нищо не можем да направим, можем само да негодуваме и пак си гледаме, защото в началото така силно са ни зарибили, че няма спиране. Ето, това сме ние зрителите и това са продуцентите, използват ни достатъчно тенденциозно, но и умно и си правят с нас каквото си искат. Това е е техният успех. А нашият е, че губихме свободното си време всеки петък, но пък с голямо желание. SmileSmileSmile
Животът продължава. Сигурна съм, че всяка от нас, спрямо предпочитанията си ще загледа друг сериал.
Надявам се, че ще продължим да се срещаме тук, независимо за кой сериал.
Приятни почивни дни! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

# 81
Димана, според мен, сериалът беше унищожен от едно друго нещо - ЕГО Grinning
Иначе, ако беше насочен само към печалбите, можеше да има дълъг живот с висок рейтинг.

Ферит в последния епизод, след като убиха либидото му за цял сезон като 60-годишно деде Stuck Out Tongue Winking Eye

https://x.com/Rogiiseyfom/status/1908285454870335692

# 82
Здравейте, момичета!
Нещо от вчера ми тръгна с много задачки и само тичам на някъде Simple Smile
Опитвам се да харесам всичко,но нещо ми се прецакаха лайковете.
Мнението ми за финала от снощи си остава същото. Неуважение към главните, които им донесоха славата. Скучен епизод, можеше и без него. Не дадоха на феновете, това, което искахме да видим. Отново ни показаха, че не могат да пишат и грам творческа мисъл не видях. Сезон 3 не беше Златно момче, както и героите не бяха тези, които сме гледали. Сейфер нямаше, тотално им развалиха образите,че и на финала.
Това ли е тази любов, която изгори всичко в сезон 1? Ами не. Какво искаха да ни кажат за финал с това, че Ферит го няма през цялото време? За мен Златно момче ще си остане за винаги в сърцето ми единствено със сезон 1. Другото е пълен провал. И рейтингът днес за пореден път го показа. Хората заявиха на Шнура,че няма да му търпят простотиите.
Аз съм фен на Афрам на първо място, защото без тях нямаше да има Сейфер.
Пожелавам им от тук само хубави неща и да попаднат на хора, които ще ги оценят. Ще продължа да ги следя. Благодаря им за всичко!

# 83
Халис, Хатуч и Есме са починали.

# 84
  • Яко в Матрицата...

Как разбраха от тази картинка?

# 85

До снимките долу на Халис, Хатуч, Есме е и починалия син на Халис. А и ако са живи защо снимките им освен горе на дървото ще ги има и долу?

# 86
  • Яко в Матрицата...
Може, питам само Simple Smile

# 87
Не гарантирам, че е вярно, така прочетох в Х.😃

# 88
  • Яко в Матрицата...
Не гарантирам, че е вярно, така прочетох в Х.😃
Има логика Simple Smile

# 89

До снимките долу на Халис, Хатуч, Есме е и починалия син на Халис. А и ако са живи защо снимките им освен горе на дървото ще ги има и долу?
A Фуат защо е само горе на дървото? Simple Smile Най-вероятно са объркали долу снимката на Фуат с тази на Есме.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 15:10 от teya123

Общи условия

Активация на акаунт