Отговори
# 270
# 271
https://www.instagram.com/reel/DIOpR3NtGPV/?igsh=MW90eXlxaHI4NWd5cA==

Добро утро Coffee
На това видео уж бил Мерт с очила,марширува Grinning
Аз не го видях а и той нали е моряк,но не им знам униформите.
Кажете виждате ли го или рускините,пак им се привижда?

# 272
Добро утро Kissing Heart

Аз не мога да видя, не виждам Мерт Stuck Out Tongue Winking Eye

Голяма скука, никакви новини няма. Иначе си карам яваш Чапкъна, 5-та серия заФащам. Много хубав сериал, препоръчвам го Sunglasses

# 273
Добро утро! На това видое и майка му няма да може да го познае, ако изобщо е Мерт Simple Smile
А, бе тоя сериал Чапкъна, да взема да го пробвам и аз, много хубави неща чувам. Мисля да го гледам и аз Simple Smile
Между другото, аз започнах да го гледам точно от там някъде 3 серия, бяхме в Мармарис на почивка и го гледах първо там по старт.тв, без превод, серия 3. Драмите на Суна бяха, но сякаш беше по-поносима и разбираема драмата й. Както и много епизоди след това, от мерак ги гледах без превод в петък, а после чаках да излязат субтитрите. Много по-късно разбрах за Сабина, и групата намерих Simple Smile Мисля че в резултат на това се оправям добре на турски в обикновен разговор Simple Smile

# 274
Нинка, точно съм на момента, когато Суна изпрати Юсуф в ялъто, да държи сметка на Сейран, защото и двамата били измамени Grinning Отвратителна пача 🤣 А само малко преди това ми стана толкова мило, като се прегърнаха двете сестри в резиданса на Шанлъ (когато Ферит я заведе да види майка си Heart)

# 275
Ева, Сейран голямо сърце има, а тая Суна миша душа. Уф, почнах пак да се ядосвам.

# 276
Привет, момичета! Simple Smile
Аз няма да гледам втори път, може само отделни моменти. Но моментите със Суна са се забили в съзнанието ми като поредица от противоречиви действия. А това с "дивангейт" в трети сезон ме караше да мисля, че във финала ще си тръгне барабар с Абидин от конака. Нямаше място в последните епизоди. Тцъ! Ей тук ми разбиха всякакви опити да ги разбера. А се опитвах. Smirk

# 277
Здравейте, момичета!

Във вестник Поста имало инфо, че лятото Афра ще учи нещо в Америка или Европа. АфРамови дали няма заедно да учат в Лондон?😃

# 278
"Афрамови" много ми харесва Simple Smile

# 279
Привет, момичета, много несправедливости има в тоя сериал. Но най ме е яд, че Ифакат и тя изопачи истината, за да е в нейна полза. Каза на Суна, че тя била първия избор, а не бе така. Сейран бе първия избор на Ифакат в банята. Но сводницата и каза, че е по-добре Суна, и като характер, и като по-голяма. Ферит просто поправи съдбата, възстанови избора на Ифакат. Ферит направи правилния избор, със Суна щеше да е нещастен. Тя ни се води, ни се кара. Иска имоти, пари и власт, като баща си. Сейран само е избухлива като баща си, но само в началото, защото не се примеряваше с несправедливостта.

Еванджелин ми припомни серията с оплакванията на Суна, че Ферит и Сейран са се познавали. Че това ако е познанство, как ли се възприема, ако от учтивост влезеш някъде и поздравиш, за всички присъстващи в помещението ли трябва да се ожениш, защото вече се познавате?

# 280
Аз пък се замислих  защо наглед абсолютно нелогични неща се случваха в първи сезон, а ние вярвахме, че са възможни и не се насищахме да гледаме, а след това логиката започна да куца и вече стана извратена меко казано. Тоест ние вече не вярвахме, че това може и трябва да се случва. За мен обяснението е, че в първи сезон цялата логика се базираше на нелогиката на любовта. Защото логичното тогава беше оженените насила Ферит и Сейран да бъдат нещастни. А то какво стана - точно обратното! Развеждаха се, но се обичаха, вместо да се примирят с нещастието си в наложения им брак и така да си живуркат без формално да се разделят. Защото в любовта няма логика и ни го показаха нагледно, по един блестящ начин как любовта може да се зароди и оцелее и при най-абсурдните условия. После обаче минаха на съвсем друга "логика", която ги провали. Като върха беше 89 епизод. Решиха, че обработената през първи сезон публика ще приеме всяка "логика" и жестоко се излъгаха.

# 281
Има информация, че Афра е получила 35 милиона лири от договора с Дефакто.

https://x.com/yalicapkinieng/status/1910286272452583542?t=ev1ZrT … H_n9Iz8o07bw&s=19

# 282
Ани зайче, една арабка си припомня същите неща

Сейран беше първият избор на Ифакат, Ферит само поправи грешката.

# 283
Здравейте,
накой да е загледъл "Турчинът"?
Мъчно ми е за Сейферови
Афрамови все ще се покажат отнякъде след има-няма месец

# 284
Здравейте,
накой да е загледъл "Турчинът"?
Мъчно ми е за Сейферови
Афрамови все ще се покажат отнякъде след има-няма месец
Аз го гледам...гледай го,нооооо идея си нямаш,хммм,само ще кажа,че" 50 нюанса сиво"...ряпа да яде Grinning
Турски сериал,на Ай Япим....във 2 серия,бях със зяпнала уста...

Общи условия

Активация на акаунт