Отговори
# 285
Здравейте,
И аз започнах да гледам първи сезон. Споделям мнението ви, че логиката изобщо я няма.
Ферит учил в Америка, но иначе честват три години любов с рибата. По късно се разбра, че те се познавали
още от детска възраст, тъй като семействата им били близки. Съответствия и последователност въобще я няма.
И още и още недомислици и незавършени неща в сериала. Лишиха ни от толкова важни неща в семейството на "АФРАМОВИ", както ги нарече Лилия, а ни занимаваха с измислени мафиотски екшън сцени.
Много на глед дребни неща не се доглеждаха в епизодите. Например скъсаната рокля под мишниците на Сейран и големите  и сандали на годежа на Суна, обувките и облеклото на Ферит. Дразнеше ме дивана в стаята на Сейфер на който се въргаляха Ферит и каката, но иначе бяха го преустроили в детския кът, сякаш беше ценна реликва. Не видяхме в голямото имение една детска стая на внуците та малката Дуру спеше в леглото на родителите си.
Всичко това прощавахме до определен момент, докато СЦ не започнаха да прекаляват и отвратиха много хора от сериала. Нас, които останахме до края ни задържаха единствено Афра и Мерт с прекрасната им игра, но остана чувството, че създателите на това творение не постъпиха добре нито към ГГ, нито към публиката, която обичаше и беше пристрастена към този сериал.
Въпреки това, филма ще остави трайни спомени на доста от нас, защото играта на златната двойка е явление във филмовата индустрия на Турция. Завладяващата и изпепеляващата любов на тази харизматична двойка се изигра подобаващо от талантливите млади и артистични Афра и Мерт. Неповторими....Gift HeartHeartpulseSparkling Heart

# 286
Хелоу! 🫶 Нищо ново о днес! 🥹

Какво може да се очаква от противната и завистлива Суна, чиято мечта е да стане снаха

# 287
Здравейте, момичета
И аз сега гледайки първи сезон по бТВ стори ми направиха впечатление някои разминавания. Същите, които и вие коментирате.
Как така Ферит е учил в Америка,а междувременно три години е във връзка с Пелин. Като не е бил постоянно с нея как тогава я е контролирал и й е забранявал да върши разни неща. Бодигард ли й е сложил или някой я е следил? Странно.
Друго, после чак в сезон 2 видиш ли разбрахме, че били се познавали от малки.
Семействата били близки. Е как ще са близки? Нали майката и бащата на Пелин живееха във Великобритания. А тя сама тука в Турция. Кога да са си станали пък близки.
Обаче някак си в сезон 1 може би не ми направиха толкова голямо впечатление тези разминавания и не ми пречеха. Фокуса беше върху голямата любов на Сейфер, сблъсъкът на техните характери и това беше важното. Но и тези разминавания в сезон 1 са най-малко и в сравнение със след това са и най-не толкова големи. След това все едно не се помнеше какво се е писало. Съгласна съм с вас, че и фокусът се промени и това също оказа влияние да започнем да виждаме тези разминавания, недоизяснени и недообяснени неща. Трудни теми захванаха и то в сфера, която не всеки разбира - психология и психика. Редно беше да я поднесът по разбираем за зрителя начин. В сезон 1 се справиха,но след това беше тотален провал. Трябва да си мълчат,че са имали психолог консултант и че даже сериала е по негови записки. Пълен резил за професионализма на всички. Видя се накрая докъде стигнаха нещата Simple Smile

# 288
Една единствена любов! ❤️❤️❤️Страхотни СейФер! 🥰🥰🥰

# 289
Здравейте, прекрасни момичета! Финал!  Най-накрая събрах сили да изгледам цялата серия, защото знаех, че ще плача много (с глас).  Една бутилка си отиде (по принцип пия една чаша, не пия много). Всички играха малко изкуствено, вижда се, че нямаха особено желание....НО...аз помня всички от самото начало и това ми беше достатъчно...Първо да спомена, че момчето прилича много на истинския им син. Боже...колко много чакахме тяхното детенце, а тя ангел...как я намериха толкова еднаква със  Сейран... удоволствие да ги гледаш. Не беше силна серия, но когато знаеш, че свършва....гледаш и си спомняш най-хубавото. Такава двойка...такава любов не съм виждала в турски сериал, може би само  Хюрем и Сулейман... затова съм благодарна на шнура, че ги откри заедно., че ги направи най- популярната двойка в цял свят, която няма да се забрави скоро.   Сред толкова много актьори, той избра най-добрите.  После....егото му попречи и реши да ги накаже, но не успя и това го подлуди още повече, фандома го наказа, но не наказа нашите любимци. Да са живи и здрави! Милите, естествени, красиви, талантливи, никой не може да им отнеме това!!!
Мистерии, благодаря ти за невероятните теми, за истинските реакции и чувства, благодаря ти за всичко!
Рени,  благодаря ти за невероятните преводи, знам колко е трудно, защото го правя на три езика и сега, аз знам и малко турски и когато кажа нещо на турски, хората срещу мен ме гледат удивени, защото знаят, че не говоря езика и това е заради теб...благодаря ти, затова че ни научи на истинското значение (защото превеждаше със сърцето си, не по обичайния начин).
Еванджелин, мила Еванджелин....от самото начало до край стоеше зад Сейран, както и аз....най-добрата...
Кирилова, никога няма да забравя колко много обичаше Ферит, даже искахме да те изпратим на среща с него... най-голямата му фенка....
Съжалявам, че стана дълго, аз не обичам дълги постове.
Бъдете живи и здрави, това е най-важното и дано скоро се радваме на нови проекти

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 21:17 от Zvezdichka 77

# 290
# 291
  • София
Звездичка, HeartHeartHeart

Разплака ме SobSobSob

# 292
Здравейте,
накой да е загледъл "Турчинът"?
Мъчно ми е за Сейферови
Афрамови все ще се покажат отнякъде след има-няма месец
Аз го гледам...гледай го,нооооо идея си нямаш,хммм,само ще кажа,че" 50 нюанса сиво"...ряпа да яде Grinning
Турски сериал,на Ай Япим....във 2 серия,бях със зяпнала уста...
Ами колежката е италианка,какво се очаква.Разбира се нещо такова.Ама и Джан Яман не и се дава.

# 293
Колко хубави думи се изляха  в темите и то провокирани от връзката ни с феноменалната игра на Афра и Мерт в любимия сериал. Кой е предполагал, че тази любов, на двама съвсем непознати млади хора, ще ни подлуди до неузнаваемост и същевременно ще ни обедини в едно голямо семейство, споделящи дори истини от действителността ни.
Емоцията, която на моменти ни завладяваше  стигаше дори до спорове кой как виждаше дадените моменти в излъчените епизоди, но винаги с разумност и толерантност към различното мнение на другия.
Самата аз съм благодарна на всички вас за богата информация която имате и запознавате другите във форума за персонажите не само от нашия сериал. Радвам се, че попаднах на знаеща и интелигентна компания. Тук имаше от всичко - преводачи, поети, философи и да не изрежда всички, а навременното пускане и красивото оформяне на поредната тема, беше истинско удоволствие да се чете и пише. За това се грижеха и Евето, и Мистери и Албена, а Рени с преводите също свърши огромната работа. Впрочем Звездичка каза преди мен всичко, да не се повтарям. Благодаря ви момичета. Чувствам се  богата и щастлива с вас.
Хубава и спокойна вечер.

# 294
Страхотни сте момичета!
Благодаря ви за всичко!
Все още агитирам за фен среща на живо Simple Smile

# 295
Уникални СейФер! 🤍

# 296
Добър вечер  Heart
Ай момичета какви хубави и мили мисли сте споделили днес в темичката ни  Heart  Heart  Heart
Тъжно е че любимия ни сериал приключи ,но да се надавам ,че от есента Афра и Мерт или поне единия от двамата  ще започнат нещо новичко което пак така да ни провокира за толкова много размисли  и да ни накара да се привържем към него.  Hands Pray  Hands Pray   Hands Pray   Е няма да бъде както с Чапкънчето и СейФер защото те са неповторими ,но все пак ще бъде нещо ново и да се надяваме интересно,добре направено и красиво.  Simple Smile
Аз сега гледам сериите по БТВ Стори и вече сме почти на финала на 1-ви сезон .Ах колко са влюбени  Сейран и Ферит и колко много страдат миличките ми те.  Cry Всички са срещу тях ,всеки има лични интересни и си плете собствената интрига и на никой не му пука за чувствата ,интересните и желанията на тия млади хора.  Cry За съжаление ще има още да пострадат защото не могат все още сами да управляват съдбата си докато на Ферит не му писне от всичките им глупости и след 61 епизод просто сам си се еманципира ,взе си жената и им каза на всичките си мили роднини просто да си гледат работата и да ги оставят със Сейран на мира. Heart  Heart  Heart
 Heart  Heart  Heart  СейФер   Heart  Heart  Heart

https://x.com/cisperoancora_/status/1910217364353794500

# 297
Хелоу, дружки Kissing Heart Да мръдна малко Sunglasses

Сема го е пуснала ачик в Х, да го дотътря и тук Stuck Out Tongue Winking Eye

# 298
Здравейте, момичета
Първият ни петък без Чапкънчето.
Някаква тишина е настанала, няма новини, всичко живо мълчи.

# 299
Здравейте,момичета 🌺🍀
Честит Чапкънов ден 🥂
Какво ще дават по Стар тази вечер?
Три години вече петък-а е специален ден за мен и въпреки,че не исках да гледам последните епизоди,защото ги напълниха с глупости магията на Афра и Мерт ме държеше нащрек за моменти между тях…..превъртах и гледах,за да взема емоция от тяхната харизма❤
И днес пак търся тази емоция и я споделям с вас,защото знам,че всяка една от вас също се вълнува🤗
Пожелавам ви Светли Празници и Чудесно настроение!🍀

Общи условия

Активация на акаунт