Самота без оглед за край

• 5 179
  • 102
  •   1
Отговори
# 75
  • Out of the Mix
А защо си анонимна, покажи се, от какво се срамуваш? Thinking

Не казваш нещо кой знае колко съществено, тайно, любопитно, или каквото.

Или не искаш да се разбира, че търсиш от неправилните хора?

# 76
Понеже неколкократно се изрази предположението, че съм пуснал темата тук с цел търсене на дама от форума, чувствам се длъжен да го опровергая.
И през ум не ми е минавала подобна мисъл, тъй като винаги съм смятал, че огромната част от потребителките на сайта са щастливо омъжени.

# 77
  • Somewhere far away
Така е , ние пустиняците сме по -свестни хора. Wink

# 78
  • Столичанин ама не в повече :D
Абе сега се сетих, че веднъж една колежка от друга фирма ми предложи да ходим на йога, щот веднъж в почивката говорехме за разтоварване от стреса и на нея и помагало, па като чета тука то каква била целта. Thinking

# 79
  • SF
Понеже неколкократно се изрази предположението, че съм пуснал темата тук с цел търсене на дама от форума, чувствам се длъжен да го опровергая.
И през ум не ми е минавала подобна мисъл, тъй като винаги съм смятал, че огромната част от потребителките на сайта са щастливо омъжени.

Никой не те обвинява. Но 1 на 10 мнения винаги е леко изчанчено и търси под вола теле. Те сякаш не са се запознавали тук и не си разменят неща по еконт. Не обръщай внимание на всичко.

Колкото за хората в наши времена - и мъжете, и жените обръщат внимание на парите. Днес се пътува в чужбина, посещават се екзотики, мечтаят си за Бали-Мали и подобни дестинации. Един коктейл е 15 лева, за кино заминават поне 25х2,  уикенд в планината излиза над 100. И няма как - трябва някъде да прекарваш свободното време с приятели и с приятелката си. Когато всички съберат куфарите и натоварят велосипедите по багажниците за 3-дневен тур в Гърция, момичето/момчето също ще иска да се присъедини. А излиза скъпо, доближава месечния наем. Пари някак трябва да се изкарват и харчат. Външен вид, интелект, възпитание, да бъдат дама/джентълмен е хубаво и важно, за да направят добро впечатление. Но след това започваме да си харесваме и начина, стандарта на живот. За какво ми е момче, което не може да отдели от средствата си за едно СПА или подходящ спортен екип, а за какво съм аз на някой, който купува билети за мачовете на Григор Димитров и обикаля турнирите му, или е прави същото с Формула 1, Бионсе и т.н.

jerami, ти както винаги, си прочел и си схванал правилно темата. И си измисляш за колежката.
Както винаги.

# 80
Да, това с клинчетата, хормоните и капките пот го има само по филмите - едни конкретни филми по-точно.

Нищо лично, но сигурно и свалките и секса с колеги/колежки е само по филмите. Такова нещо не се случва на живо, всеки си гледа работата само и никакви мръсни помисли към другите. Що се отнася за фитнеса и йогата, аз съм чувал точно обратното мнение и то от жени.

# 81
Ако някой си представя капки пот и секси клинчета на йогата, определено не е ходил на йога, а ако е ходил и е имало секси сценки, не е ходил на йога. Привличане, разбира се, може да се зароди, но ако то е базирано на клинчета и пот - смехът е голям. Интересно, само мъже си представят йогата като съвкупност от запотени горещи мацки по топове, клинчета и сластни погледи, няма да спекулирам от какви филми идва представата.

# 82

А, недей така, зависи от възрастовата група. Много от "по-големите" потребителки са щастливо разведени.

# 83
...
Ps2 ....Ако се случи нещо лошо, пиеш, за да забравиш; ако се случи нещо хубаво, пиеш, за да го отпразнуваш; а ако нищо не се случва, пиеш, за да се случи нещо................надявам се можеш да го разбереш
Тъй, тъй, ако искаш да отблъснеш жените, вземи се пропий. Simple Smile

Жоао, мисля си, че за да намериш любовта, първо трябва да се срещаш с жени, а за да срещаш жени, първо трябва да започнеш да се срещаш с всякакви хора. Трябва ти приятелска среда, независимо мъже или жени. Може да са колеги, съседи, роднини - няма значение. Просто да си седиш у вас и да чакаш някоя да звънне на вратата - няма да стане. Излизаш примерно с приятел / прятели някъде. Друг път пак.Примерно ти сега какво правиш през уикенда? Ами вземи иди на някоя планина, или на някаква малка екскурзия с приятел / приятели. И така постепенно се поочупваш малко, спираш да се държиш като прясно гипсиран, поотпускаш се и... ще се случи. Не е нужно да си душата на компанията, просто бъди сред хора.

# 84
Най-безобидно ми изглежда да намериш във фейсбук група за походи и да тръгваш всяка събота и неделя някъде с тях. В тези групи се зараждат добри запознанства, ако имаш кола, ще предложиш превоз и т.н., на самия поход ще предложиш солети на някого, ще подадеш ръка на жените, които не могат да прескочат нещо, да речем. Не само на тези, които харесваш, на всички. Такива мъже правят впечатление. И се заговаряй с мъже също, не се дръж като отчаян девственик и не гравитирай само около мацките.

# 85
  • Пловдив
...
Ps2 ....Ако се случи нещо лошо, пиеш, за да забравиш; ако се случи нещо хубаво, пиеш, за да го отпразнуваш; а ако нищо не се случва, пиеш, за да се случи нещо................надявам се можеш да го разбереш
Тъй, тъй, ако искаш да отблъснеш жените, вземи се пропий. Simple Smile

Жоао, мисля си, че за да намериш любовта, първо трябва да се срещаш с жени, а за да срещаш жени, първо трябва да започнеш да се срещаш с всякакви хора. Трябва ти приятелска среда, независимо мъже или жени. Може да са колеги, съседи, роднини - няма значение. Просто да си седиш у вас и да чакаш някоя да звънне на вратата - няма да стане. Излизаш примерно с приятел / прятели някъде. Друг път пак.Примерно ти сега какво правиш през уикенда? Ами вземи иди на някоя планина, или на някаква малка екскурзия с приятел / приятели. И така постепенно се поочупваш малко, спираш да се държиш като прясно гипсиран, поотпускаш се и... ще се случи. Не е нужно да си душата на компанията, просто бъди сред хора.

Не съм и споменавал да се пропие.............но само от него си зависи да се случи нещо. Със стоене няма да станат нещата

PS. На дегустациите на вино ходят доста мацки .............така съм чувал

# 86
  • Out of the Mix
Никой не те обвинява. Но 1 на 10 мнения винаги е леко изчанчено и търси под вола теле. Те сякаш не са се запознавали тук и не си разменят неща по еконт. Не обръщай внимание на всичко.

Колкото за хората в наши времена - и мъжете, и жените обръщат внимание на парите. Днес се пътува в чужбина, посещават се екзотики, мечтаят си за Бали-Мали и подобни дестинации. Един коктейл е 15 лева, за кино заминават поне 25х2,  уикенд в планината излиза над 100. И няма как - трябва някъде да прекарваш свободното време с приятели и с приятелката си. Когато всички съберат куфарите и натоварят велосипедите по багажниците за 3-дневен тур в Гърция, момичето/момчето също ще иска да се присъедини. А излиза скъпо, доближава месечния наем. Пари някак трябва да се изкарват и харчат. Външен вид, интелект, възпитание, да бъдат дама/джентълмен е хубаво и важно, за да направят добро впечатление. Но след това започваме да си харесваме и начина, стандарта на живот. За какво ми е момче, което не може да отдели от средствата си за едно СПА или подходящ спортен екип, а за какво съм аз на някой, който купува билети за мачовете на Григор Димитров и обикаля турнирите му, или е прави същото с Формула 1, Бионсе и т.н.
Точен ти е коментарът.
По болднатото - какво пречи да те покани и да плати втория билет и самолетните разходи? Смятам нищо. Ти можеш да участваш на място с един обяд, от теб да мине, примерно, а може и с нищо, джентълменът да е джентълмен. Simple Smile

Но съм убеден, че ако се е стигнало дотам, изобщо не биха се коментирали пари и разходи. Ако пък отношенията ви потръгнат, ти по твой си начин и възможности би допринасяла, което би било съвсем нормално.

Поантата на размислите ти сякаш е всеки да се хваща с някого от неговата си черга, но не винаги, дори сранително рядко се случва така, защото дори да са колеги, сходни професии, ясни заплати "уж", то не знаеш какво има зад гърба си, я имот/и, ренти, някой пасивен доход отгоре и т.н. Wink

# 87
Страхотно забавление и начин за социализация на хора с разностранни интереси са QUIZ-вечерите. Има десетки заведения в София, които правят тематични вечери на всякакви теми. Sofia Quiz Madness, Quiz Night Show, или на място в самите заведения - всеки месец има по няколко куиза в "Тънка червена линия", Q-ftetaria,  Rock`n`Rolla, Singles, "Бар Петък", и много други. А, и любимият "Абордаж". Въпреки че игрите са отборни, заблуда е, че ходят само компании. Има много отбори, които се формират спонтанно на място, и стига да има желание човек, винаги може лесно да се впише и да създаде приятни и интересни контакти. Порови, потърси, и иди. Сигурна съм, че бързо ще си намериш среда и приятели. Което е правилният път, а не самоцелното и отчаяно търсене на запознанства конкретно с жени.

Темата за парите ще я подмина. Несериозна е. Хората, тънещи в мизерия, които едва изкарват месеца, и тези, които пътуват всеки месец в чужбина и на 25 имат апартамент, купен със собствени средства, са много малък процент. Масата младежи са съвсем нормални хора - нито всички жени са нагласени златотърсачки, нито всички мъже - стиснати смотаняци. Социалните мрежи и интернет клишета много преекспонират и изкривяват нещата, и резултатът е, че хората сами си слагат спирачки. Веднъж като се реши човек, и започне да се среща с истински хора в реална обстановка - картинката е съвсем, съвсем различна. Интелигентен и възпитан млад мъж има всички шансове да срещне приятна млада жена, и да изживеят нещо хубаво заедно, вместо поотделно да затъват в самота, тъга и комплекси.

# 88
Аз не разбрах.

Но пък много ми се ходи на куиз и на мен. Откакто се изнесохме от София, не съм ходила. Това наистина е градът в България, който предлага в най-голяма степен социален живот за млади хора и човек може чудесно да си се забавлява и живее, без да мисли за някаква самота, като съвсем между другото среща и евентуални партньори сред хората, с които се забавлява.

# 89
Страхотно забавление и начин за социализация на хора с разностранни интереси са QUIZ-вечерите. Има десетки заведения в София, които правят тематични вечери на всякакви теми. Sofia Quiz Madness, Quiz Night Show, или на място в самите заведения - всеки месец има по няколко куиза в "Тънка червена линия", Q-ftetaria,  Rock`n`Rolla, Singles, "Бар Петък", и много други. А, и любимият "Абордаж". Въпреки че игрите са отборни, заблуда е, че ходят само компании. Има много отбори, които се формират спонтанно на място, и стига да има желание човек, винаги може лесно да се впише и да създаде приятни и интересни контакти. Порови, потърси, и иди. Сигурна съм, че бързо ще си намериш среда и приятели. Което е правилният път, а не самоцелното и отчаяно търсене на запознанства конкретно с жени.

Темата за парите ще я подмина. Несериозна е. Хората, тънещи в мизерия, които едва изкарват месеца, и тези, които пътуват всеки месец в чужбина и на 25 имат апартамент, купен със собствени средства, са много малък процент. Масата младежи са съвсем нормални хора - нито всички жени са нагласени златотърсачки, нито всички мъже - стиснати смотаняци. Социалните мрежи и интернет клишета много преекспонират и изкривяват нещата, и резултатът е, че хората сами си слагат спирачки. Веднъж като се реши човек, и започне да се среща с истински хора в реална обстановка - картинката е съвсем, съвсем различна. Интелигентен и възпитан млад мъж има всички шансове да срещне приятна млада жена, и да изживеят нещо хубаво заедно, вместо поотделно да затъват в самота, тъга и комплекси.

Ходил съм на куизове, главно на футболна тематика.
Затова се и чудя на куизове с каква тема ходят дами, за да знам как/къде да се ориентирам.

Общи условия

Активация на акаунт