Термин Декември 2025 👶

• 37 040
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Аз също съм вече с учестен пулс - 100/106 днес видях , Попринцип съм с ниско кръвно 90/60 днес бях 125/75 . Но доста близки до мен мамита казаха че е напълно нормално пулс до 110

Днес бях на преглед, както ми беше лошо и вече се бях отчаяла с това гадене, така като го видях това фъстъче всичко ми мина. Докторката успя да го хване как мърда, рита с крачета, повдига дупе, направо ми разтопи сърцето. А пък мъжът ми за първи път присъства на преглед, че с каката беше Ковидно време и не пуснаха, беше супер вълнуващо и емоционално. Сега вече чакам феталната морфология с нетърпение. Междувременно ще трябва да мина  за всеки случай и през кардиолог, че напоследък се появи сърцебиене и доста учестен пулс, та сега още една тревога....
Дано всичко при всички е наред и да си гушкаме здрави, пухкави бебчета през декември.
Да, нормално е уж, но за всеки случай моята АГ иска да отхвърли по-сериозни неща. При мен стига и до 120 и то в покой, после се нормализира след 3-4 мин., но е доста неприятно.

# 121
Малко да побутна темата. Как се чувствате?
Аз откакто влязох в 8-ма седмица съм учудващо добре. Имам апетит основно за плодове и тестени неща, но пък си хапвам. 6-та и 7-ма седмица ми бяха доста неприятни заради рефлукс, който се появи и гадене, но почти ги няма вече. Нямам представа дали симптомите ще се върнат, но засега се чувствам добре.
Другата седмица съм на втория си преглед и много се вълнувам. Опитвам се и да си запиша час за биохимичния скрининг при д-р Чавеева в Щерев, но явно още не са й излязли часовете. Вие успяхте ли вече да си запишете час някъде?

# 122
Малко да побутна темата. Как се чувствате?
Аз откакто влязох в 8-ма седмица съм учудващо добре. Имам апетит основно за плодове и тестени неща, но пък си хапвам. 6-та и 7-ма седмица ми бяха доста неприятни заради рефлукс, който се появи и гадене, но почти ги няма вече. Нямам представа дали симптомите ще се върнат, но засега се чувствам добре.
Другата седмица съм на втория си преглед и много се вълнувам. Опитвам се и да си запиша час за биохимичния скрининг при д-р Чавеева в Щерев, но явно още не са й излязли часовете. Вие успяхте ли вече да си запишете час някъде?

И аз се чувствам добре, откакто влязох в 8г.с, вмомента съм в 9 и ми се гади само от конкретни миризми. Единственото,което си се задържа е умората.

# 123
Аз сега съм в седмица 10 и имам някои много хубави дни, и други неприятни. Вчера например се събудих с гадене и главоболие, след солени айряни и какво ли не, накрая стигнах до парацетамола. Кръвното ми беше 101 на 54.
Онзи ден се събудих кисела и с болка в гърдите.
Днес съм супер. Пу пу.

# 124
Аз съм 7ма и няколко дни,на мен ми е лошо един ден/нощ на следващия съм добре и аз наблягам на таратор без чесън и плодове, имам апетит днес доста.
А и забелязвам ,че доста ми е студено и настръхвам ,когато ми стане зле..

# 125
И аз съм така като вас на приливи и отливи и също забелязвам, че ми става студено, когато ми прилошее. Гадене и повръщане имам отвреме на време един ден така, един ден иначе. Но страхът е постоянен и само се засилва имам чувството, всеки нов симптом ме изправя на нокти. От началото на 8 седмица усещан опъване и като нускулна треска на корема, засега р нормално

# 126
Усещането на мускулна треска ниско в корема и аз го имам на периоди от 6г.с. ,няколко дена има после няма и така и до сега .
Тъкмо бяха поизчезнали симптомите ,днес съм като парцал едва си измислих какво мога да хапна ,без да ми се гади ,филийки с топено сирене .

# 127
Аз съм в 7г.с и за сега се чувствам все едно не съм бременна,единственото, което ме мъчи са силните болки в гърдите и то най-вече сутрин като стана от леглото,все едно съм имала цяла нощ камъни върху мен

# 128
Добре съм и аз момичета, от днес започвам да лежа, че моето кафяво течение не спира. Взимам болничен и ще съобщавам на работа, много ми е тегаво, но нямам избор. Бебето е добре иначе.
Миналата седмица имах един ден доста тежък с гадене и повръщане иначе е само гадене. Някои дни имам апетит, други никакъв. Не са много постоянни симптомите при мен. Не бих казала, че са тежки също. Постоянно се оригвам , това ми е най-постоянния симптом 😅 Стискайте ми палци да приключи това течение, че вече ме е страх да пишкам, много време продължи.

# 129
Добре съм и аз момичета, от днес започвам да лежа, че моето кафяво течение не спира. Взимам болничен и ще съобщавам на работа, много ми е тегаво, но нямам избор. Бебето е добре иначе.
Миналата седмица имах един ден доста тежък с гадене и повръщане иначе е само гадене. Някои дни имам апетит, други никакъв. Не са много постоянни симптомите при мен. Не бих казала, че са тежки също. Постоянно се оригвам , това ми е най-постоянния симптом 😅 Стискайте ми палци да приключи това течение, че вече ме е страх да пишкам, много време продължи.

Аз съм с много леко зацапване от днес и се надявам да не се засили. Лекарката ми каза, че тъй като имах в 6-та седмица отлепване е възможно от това и да си почивам.
И ти ли си с отлепване? Дано приключи при теб ще стискам палци.

# 130

Аз съм с много леко зацапване от днес и се надявам да не се засили. Лекарката ми каза, че тъй като имах в 6-та седмица отлепване е възможно от това и да си почивам.
И ти ли си с отлепване? Дано приключи при теб ще стискам палци.

Да, с отлепване съм много малко, но последните три седмици имам течение, и моето е слабо, но много се притеснявам вече. Забелязвам, че уикенда, когато съм вкъщи намалява, за това тази седмица ще почивам плътно и дано приключи вече.

# 131
Здравейте и от мен, стискам палци всичко да е наред.

Аз се чувствам доста добре. Не ми се е повдигало, но и предния път бях така. Уморена се чувствам и заспивам още в десет. Гърдите ми са чувствителни и май е това.

Може ли да препоръчате някой в София за ехограф. Края на месеца ще се приберем до България и ми се иска да отидем да видим дали всичко е наред.
Февруари ходих при Елена Бангеева, но останах доста разочарована от отношението й и това на сестрата. Споглеждаха се и се чувствах доста неловко. А отгоре на това един обикновен преглед с цитонамазка ми струва 240лв. Стори ми се доста. После по вайбър няколко пъти трябваше да й пиша да питам за резултатите и само написа ‘ няма нищо притеснително’. Не знам, не останах с добри чувства. Благодаря предварително!

# 132
Аз съм в 8+3 г.с. и имам чувството, че корема вече ми порасна. Втора бременност ми е, при първата изобщо не помня кога ми пролича, но беше доста по-късно. При вас как е?

Иначе се чувствам добре, гади ми се през деня, но не е нещо непоносимо. Спрях кафето и започнах да пия чай с джинджифил и лимон.

# 133
Аз съм в 8+3 г.с. и имам чувството, че корема вече ми порасна. Втора бременност ми е, при първата изобщо не помня кога ми пролича, но беше доста по-късно. При вас как е?

Иначе се чувствам добре, гади ми се през деня, но не е нещо непоносимо. Спрях кафето и започнах да пия чай с джинджифил и лимон.
Същата работа е и при мен,корема върви напред а като кг не съм кой знае какво,крия го с широки панталони ,но не понасям да ми стиска на корема и горе на стомаха..

# 134
Уф от вчера започна розово зацапване леко и сутринта изтече доста и от тогава нищо.
Аз разбира се си записах час за преглед ,обаче тук прегледите са доста скъпи и се чудя дали не трябваше да полежа и изчакам до обяд преди да пиша ,да го откажа ли да ходя ли .
Явно мозъка ми изпушва напоследък .

Общи условия

Активация на акаунт