Термин Декември 2025 👶

• 37 101
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Уф от вчера започна розово зацапване леко и сутринта изтече доста и от тогава нищо.
Аз разбира се си записах час за преглед ,обаче тук прегледите са доста скъпи и се чудя дали не трябваше да полежа и изчакам до обяд преди да пиша ,да го откажа ли да ходя ли .
Явно мозъка ми изпушва напоследък .

Отидете да ви видят със сигурност. Не се притеснявайте, аз съм със зацапвания вече 3 седмици и засега всичко е наред, но се следя стриктно всяка седмица, така че най-добре да ви погледнат за ваше успокоение. Успех и стискам палци!

# 136
Здравейте, дами!
Следя ви от няколко седмици, ама все ме е страх да се запиша. Въпреки това, да имаш малко общество, което те разбира е безценно Simple Smile
Много ме зарадва, че споделяте колко сте изплашени всички. Аз също постоянно се притеснявам, все си казвам да не чета нищо ама от време на време желанието надделява.
Аз съм в 8гс, вчера ми беше вторият преглед и съм бременна с близнаци. Абсолютно спонтанни, еднояйчни. Вече имам детенце, което още няма 2 години.
Първите дни като разбрахме, че чакаме 2 бебета беше голям шок. Вече сме много щастливи и си ги чакаме с нетърпение. Ще е голямо приключение вкъщи. Grinning

На мен все ми е лошо, ако не си легна на обед не мога да изкарам деня. Имам леки болежки в корема, но ги намирам за нормални. С предната бременност също имах. Корема ми вече определено личи, повечето ми дънки не ми стават.

Ще правя пренатален тест в 10гс и имам записана фетална морфология за 11гс.
С близнаци се иска много следене и прегледи.

Относно съобщаване в работа и болнични. Аз с първото казах в 4ти месец и излязах болничен в края на 7ми.
Сега съм в майчинство. Възнамерявам да им кажа след 20та г.с., защото искам да се уверя че всичко върви е както трябва и имам тази възможност да поизчакам повече.

Следя се в МБАЛ Надежда. Много съм доволна от лекари, отношение, апаратура. Раждането ми там също беше свързано само с позитиви. Имат добра неонатология, което за мен е важно.

# 137
Момичета,мислите ли, че 12г.с+3 дни ще е достатъчно, за да се види всичко нужно на ФМ?

# 138
Момичета,мислите ли, че 12г.с+3 дни ще е достатъчно, за да се види всичко нужно на ФМ?
Да, би трябвало. Това си е съвсем нормален срок.
Аз от днес официално съм в 10 г.с. и все още ми е лошо почти постоянно. В работата казах на шефа ми само, защото нямаше как просто. То се вижда, че ми е лошо, имах и 1 болничен за 3 дни. По принцип бих изчакала ФМ, но нямаше такъв вариант този път. Другото е, че аз съм на позиция, за която намирането на заместник може да отнеме време, така че е хубаво да си знаят. С дъщеря ми работих до последно, а този път не искам да си го причинявам и живот и здраве към края на септември мисля да приключвам, ако всичко е наред.

# 139
Ох , Ами най-вероятно е от полов контакт в Неделя (един път да се излъжем и то какво стана хахаха ).
Всичко е наред ,иначе сега вече видях Бебенце с ръчички крачета ,мърдаше Heart .
Поне ми е спокойно и направо след 3 седмици на Феталната се надявам да се видим с доктора .

# 140

След 12 г.с. би трябвало да е ОК, аз съм се записала за 12 г.с. + 4 дни. Надявам се правилно да ги е преброил календара 😅 Че още ми е лека мъгла с тия седмици.

# 141
Моите симптоми са всякакви, някои дни съм добре, други дни изобщо не издържам.
Почти 5 дена бях супер, даже се притесних, че нищо ми няма и днес хайдее да си припомня, че все пак съм бременна и за първи път повърнах. Мислех, че мен ме е подминало, защото утре влизам в 9-та седмица, но явно симптомите много варират.

# 142
И при мен точно преди 9 седмица ми се случи да повърна. Оттогава не е имало повторение и се надявам само това да е.

# 143
Аз пък имам друго притеснение за сега имам неразположения-разбираемо,но ме е страх да не се засилят по-натам...

# 144
Аз пък имам друго притеснение за сега имам неразположения-разбираемо,но ме е страх да не се засилят по-натам...
Това, което знам е, че се очаква вече в края на първия триместър и началото на втория да се подобрят симптомите и доста от тях да изчезнат.

# 145
Здравейте!
Нова съм,сега се регистрирах и съм малко притеснена.ПРМ беше на 01.04.25г.Цикълът ми е на 34-35 дни.Бях в овулация на 20.04/правох си тест/.В дните преди ову и след това правихме опити за бебе.Трябваше да ми дойде на 04.05.25г.На 07.05 правих тест и той беше + с две ясни черти.Запусах си час за 13.05,след 9 дни закъснение,точно в 6+0седмица.Видя се само сак,без ембрион.Викат ме на преглед отново на 22.05,за да се види дали има ембрион.Според вас рано ли е в 6 седмица да не се ви да ембрион?Благодаря ви предварително ❤️

# 146
Здравейте!
Нова съм,сега се регистрирах и съм малко притеснена.ПРМ беше на 01.04.25г.Цикълът ми е на 34-35 дни.Бях в овулация на 20.04/правох си тест/.В дните преди ову и след това правихме опити за бебе.Трябваше да ми дойде на 04.05.25г.На 07.05 правих тест и той беше + с две ясни черти.Запусах си час за 13.05,след 9 дни закъснение,точно в 6+0седмица.Видя се само сак,без ембрион.Викат ме на преглед отново на 22.05,за да се види дали има ембрион.Според вас рано ли е в 6 седмица да не се ви да ембрион?Благодаря ви предварително ❤️

Здравей, доколкото разбирам, ти си с късна овулация, така че според мен с оглед на това е нормално все още да не се вижда ембрионче. Видя ли се поне жълтъчно мехурче в плодния сак? В толкова ранен етап е трудно да се каже каквото и да било, имай търпение до 22ри и дано тогава вече видите ембрионче с пулсации. Успех! ❤️

# 147
Нищо не ми каза за жълтъчно мехурче, а и аз не се сетих да питам,доста се притесних тогава.Каза ми,че плодния сак е разположен ниско,а трябва да е по-високо.В крайна сметка само потвърди бременността и ще видим следващия път.Благодаря много и аз се надявам всички да е наред.

# 148
Здравейте!

Аз отидох на първи преглед в 5+4 и едва откриха сака в матката, пък камо ли ембрион. В 7+4 се видя и ембрион и сърдечна дейност. Търпение и успех!

# 149
И при мен в 5+2 се видя само сакче, в 6+2 г.с. имаше ембрион точица, но аз съм с къс 26 дневен цикъл. Имайте търпение! 🤍

Момичета, пускахте ли вече изследвания и в коя седмица?
Аз май ще се записвам на ЖК чак в 13-та и нищо не съм пускала още, чудя се дали ще е късно. Иначе сега съм 9г.с. + 4 дни, но имам преглед на фетална на 12+4 и после на 13 при моето АГ.

Общи условия

Активация на акаунт