Термин Декември 2025 👶

• 31 231
  • 700
  •   1
Отговори
# 45
А сакче видяха ли? Да не е биохимична бременност 😔

# 46
Аз ходих на второ мнение по същата причина, болки имах леки не зная как да ги обясня, нещо като както когато ми идва МЦ. От миналата сряда до сега съм така, болките са по- скоро изключение, зацапването също като че ли намаля. Но аз съм на 33 години, с два спонтанни аборта, лекувала съм кисти и възпаления по Бертолинова жлеза и какво ли не, и някак си просто тоя път си реших просто да вярвам в хубавото развитие на нещата и за 3-4 дни ЧХГ ми скочи от 750 на близо 4200. Стискам палци да прескочите и вие този трап Heart

# 47

Има сак, отхвърлиха биохимична.

# 48
Тази смотла, която ме прегледа в Спешно, директно ме застреля с биохимична, въпреки че и казах, че идвам след поне 6 положителни теста (с таткото много се вълнуваме и притесняваме и направих сигурно милион уринарни теста в рамките на няколко дни), и ми каза “Направи си утре сутринта още един, да видиш че ще е отрицателен вече и вероятно МЦ ще ти дойде.”
Аз някак си се заинатих и попитах ако е положителен, какво следва, все пак предния положителен ми е от преди няколко часа, а тя отговори” Ще видиш, че няма да е.”
 Заинатих се, пуснах кръвни, днес и вторите и се поуспокоих като че ли а и резултата ми изглежда обнадеждаващ. Мисълта ми е, имайте малко вяра, върши чудеса Heart

Има сак, отхвърлиха биохимична.

# 49
По спешните  кабинети е ужас, никога не се доверявайте напълно и търсете и второ и трето мнение.
Аз с тази бременност съм ужасно емоционална, постоянно ми се реве и имам страшни притеснения дали всичко е наред.
През голяма част от времето се чувствам доста зле, с постоянна умора и гадене и изобщо само броя дните до следващия преглед и се моля всичко да е наред.

# 50
Имам леко зацапване днес и ходих и аз по спешност. Бебето е там, дори ми казаха че мърда, но има леко разлепване 🙁
Изключително много искам това бебе и просто ще лежа тези дни, ще пия прогестерона и ще си пея молитвите.
Не знам какъв е шанса до пометна и даже ме е страх да попитам.

# 51
Казват ли от какво се получава това разлепване?
Стискам палци всичко да е наред! Почивай!:))))

# 52
Казват ли от какво се получава това разлепване?
Стискам палци всичко да е наред! Почивай!:))))

Не са ми казали защо. Утре ще си отида при моята гинеколожка и ще я разпитам.
Иначе на видеозона го видях и от друг ъгъл. В 8+4 седмица съм, но вече има ръчички и краченца мънички. Опитвам се да си успокоя емоциите малко също и така.

# 53
Момичета, стискам палци на всички, които тези дни ще разберат дали нещата се развиват добре Flowers Four Leaf Clover

Ние пък ново 20. МЖ е болна. В 8+2 г.с. Вчера я надуха студен вятър, докато разхождахме бебето, и сега нищо не може да пие. Взела съм някакви хомеопатии, чайове пие, инхалации прави и това е. Дано има ефект. Ходи с маска покрай детето, аз тука пия чайове и Биозин, дано не прихвана. Утре сме на педиатър с малката, дано не вземе да се зарази сега, че направо не знам. Тази нощ МЖ ще спи в хола.

Запазих час за пренатален тест в 10-та седмица. Някой друг ще прави ли?

# 54
Аз със сигурност ще направя , но все още никаква идея нямам къде и какъв. Гледах тестовете на Геника и предвид, че ги харесвам като лаборатория - може би ще е там.
Вие къде? Кога трябва да запазя всъщност? Почти в 7 седмица съм.. С предишната бременност не съм правила, ама сега съм на 35 и ми се иска да направя един..

Предвид, че може и да продължа да се следя в Надежда, да не ме накарат там да си го правя?😳

# 55
Момичета, може ли да ме светнете за тези тестове? Кога се правят? Аз съм на 32 г, първа бременност. Мъжа ми е на 35г.

# 56
Различни са сроковете и пакетите, но общо след 9-10 г.с. Аз лично ще изчакам първата фетална морфология и БХС и тогава ще реша дали да правя, такъв беше и съветът на следящия ме АГ.

# 57
Здравейте, и аз много се притеснявам, а прегледът ми е чак след две седмици. Нямам никакви зацапвания, но от време на време изпитвам лека болка, надявам се да е в рамките на нормалното. Първа бременност ми е и много желана, но никога не съм си представяла, че вместо да се зарадвам, единственото, което ще изпитвам е тревоги дали всичко се развива нормално.

# 58
Здравейте, и аз тихичко се записвам с термин 24.12. Трябва да чуем пулс на 7ми май. Избрахте ли при кой ще се следите?

# 59
Момичета, може ли да ме светнете за тези тестове? Кога се правят? Аз съм на 32 г, първа бременност. Мъжа ми е на 35г.
Да, тестовете проверяват за синдром на Даун, Патау, Едуард, и пола на бебето. Има по-подробни пакети, които освен тези, проверяват за още много други болести и аномалии, но по-редки. С предишната бременност пуснахме среден пакет в Cell Genetics. Прави се в 10-та седмица. Сега пак ще пуснем среден, но имат някакъв нов, който проверява още много неща, даже повече от теста, който е 2000 лв (а е 1350 лв като предишния тест).

Luellis, от Надежда няма да те накарат, все пак това струва доста пари. Нас дори ни разубеждаваха, но ние си бяхме решили. Все пак правим ин витро, толкова усилия, време, пари, хормонални терапии, и остава накрая да се роди дете с Даун.

Общи условия

Активация на акаунт