От известно време имам известна слабост и бърза умора която е само в ръцете.Например когато нося детето след две минути трябва да го пусна защото изведнъж ми се уморяват ръцете нещо като схващане ако мога така да го опиша или когато нося нещо тежко ,това се случва само при силно натоварване при ежедневни дейности нямам проблем.Имам и от почти два години болка във врата постоянно е схванат едвам се обръщам на страни общо взето движението ми там е доста трудно като на ляво мога да си завъртя главата много малко. Ходила съм на невролог за врата,каза да си сменя възглавницата и до там не ми обърна особено внимание. Това може би започна когато сменихме жилището и съответно матрака и възглавниците вече си мисля ,че от там е проблема ,но незнам иначе нямам други проблеми с движенията .Наистина взех да се притеснявам аз съм млад човек и до колко тези болки са нормални ? Като чета из интернет стигам до доста страшни диагнози а аз съм много притеснителна затова ако някой има идея накъде да се насоча .Разбира се ще се консултирам с личния лекар за пореден път .Ще съм благодарна да споделите ако някой е имал подобен проблем и как се е справил.