Препоръка за добър ортодонт в гр. София – изправяне на зъби и захапка

• 332
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,
търся препоръка за доказано добър ортодонт в София, който обръща внимание на пациента и постига реални резултати. Става въпрос за сина ми (на 24 г.), който вече мина през ортодонтско лечение, но за съжаление без успех – имаше много обещания, бавене и в крайна сметка нямаше реален напредък или резултат.

Захапката му е обратна (споменато от предишният ортодонт), а зъбите имат нужда от изправяне с брекети. Видях, че вече има няколко теми по въпроса, но вътре са изброени по много имена наведнъж – на мен ми е важно да чуя конкретни мнения, опит и резултати от хора, минали по пътя. Не търся просто „ок ортодонт“, а някой наистина добър, на когото спокойно мога да се доверя.

Ще съм благодарна за лични впечатления и препоръки.

# 1
  • SF
С тази тема ще се получи същото. Ще видите много имена и в нея. Все пак не сме ходили при един и същи ортодонт.
Многото имена също са конкретни. Ще ви напиша две на лично съобщение, за да не се бъркате.

# 2
Здравейте,
търся препоръка за доказано добър ортодонт в София, който обръща внимание на пациента и постига реални резултати. Става въпрос за сина ми (на 24 г.), който вече мина през ортодонтско лечение, но за съжаление без успех – имаше много обещания, бавене и в крайна сметка нямаше реален напредък или резултат.

Захапката му е обратна (споменато от предишният ортодонт), а зъбите имат нужда от изправяне с брекети. Видях, че вече има няколко теми по въпроса, но вътре са изброени по много имена наведнъж – на мен ми е важно да чуя конкретни мнения, опит и резултати от хора, минали по пътя. Не търся просто „ок ортодонт“, а някой наистина добър, на когото спокойно мога да се доверя.

Ще съм благодарна за лични впечатления и препоръки.

Здравейте,

https://herodental.com/%d1%83%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b3%d0%b8/
клиниката на д-р Иван Иванов

оборудването и целият екип са на мног високо ниво и предлагат решение за всякакви казуси.

Общи условия

Активация на акаунт