Декемврийското дете рисува пъстро яйчице

• 21 323
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,черпя вси4ки ви виртуално,по случай РД-то ми Wink

# 76
  • София
Честит рожден ден на Йо!
Със закъснение, честит празник и на всички цветя, тръни, буренчета и прочие цветни!

Понеделник е изключително гаден ден! Едва се събудих сутринта....Направо не знам как ще се вкарам в работен порядък.

Вчера се разхождахме цял ден. Хубавият празник започна със скандал с рогата ни баба, която трябваше да се занимава с Ванеса докато аз поспя. Ставам към 12, навън слънце, хубаво време, а Ванеса - инсталирана пред телевизора. Направо побеснях, грабнах я и вършахме до 14 часа, после реших, че няма да спи и си бихме камшиците към Южния парк, където висяхме до 18 часа с Марк и Ралица. Станахме диви калинки покрай тях. Най-големият хит беше като минахме покрай улични музиканти и Марк реши да се присъедини. Внимателно отмести паничката за дарения и с много усърдие се направи на пианист. Направи голямо шоу - радва му се целият парк, а музикантите си умряха от кеф. Ванеса реши да се включи като танцьорка и шоуто продължи - музикантите надуват, Марк на пианото, а Ванеса танцува наоколо. Накрая като си затръгвахме Марк реши да си вземе хонорара, бръкна в паничката и си взе полагаемото  Joy Joy Joy После още 100 метра виртуално свири на пиано, а Ванеса танцува около него. Даже музикантите ги изпратиха с "Чао, колега"  Joy Joy

После поиграхме в кварталното кафе с Емката, и завършихме вечерта на имен ден в комшийката, където моето дете ме изуми, хапвайки здраво агнешко - месо, което иначе плюе като камила и не ще да хапне. Горката, едва издържа да я изкъпя, сложих я в леглото колкото да оправя стаята, и докато се завъртя 2 пъти, изнасяйки мокрите хавлии, тя вече спеше дълбоко.  Mr. Green

# 77
Честит рожден ден, Йоана! Да си жива и здрава и дано всички здравословни проблеми са зад гърба ти!   bouquet
Много благодаря за поздравленията за Цветница вчера  Hug Цял ден бяхме навън, така омаломощихме Диана, че спи още от снощи  Crazy Целувки от мен и на Магс, Неви и Рали!   bouquet
За кърлежите да ракажа това, което ми обясни педиатъра и което прочетох из нета и брошурата. На 3 приема е ваксината, изключително добре поносима. Тick-borne encephalitis, TBE е ужасното наименование на болестта, която могат да предизвикат тия гадини, това трябва да е лаймската болест  newsm78 Със сигурност пръскат из Немция, ама не навсякъде. А като знам при колко безобидна игра й се заби миналата година кърлежа, то какво ли остава като тръгне да се въргаля по поляни и паланки  Laughing Бавария се числи към рисковите области, а из Европа най-зле са отбелязани Чехия, Унгария, Сев. Италия. http://www.zecken.info/php/modules/service/popup.html?lang=de&am … p1rJdsYfsi6q0n+g=
БГ я няма  Mr. Green
Смайли, обичайните книжки за възпитание си чета- Додсън и Мъдрата обич. И получавам месечно едно списание, то ми е много полезно. Иначе съветите на Мони за прекарване на точно определени дни или часове с голямото дете са супер. Навсякъде се акцентира на това, че в началото времето трябва да е изцяло заето с по-голямото. Препоръчват и въвеждане на някакъв ритуал, напр. вечер таткото да подготвя за спане. Също и бебето да донесе подарък за каката  Grinning Това мисля да го изпълним.  Mr. Green И други такива хитринки...За истериите- като че ли не съм била свидетел на истинска такава, поне не на каквато си я представям де- здраво тръшкане, ритане и пищене по средата на магазина например. Сигурно спокойствие и здрави нерви му е цаката, кратко обяснение, че мама мн. те обича и като се успокои да дойде при мен. Ако е на застрашаващо живота й място, бих я преместила на безопасно и в случай, че имам време ще я изчакам да се накрещи. Много дълго стана, но това е само защото Дивчо спи  Sunglasses
Весела и слънчева седмица!   bouquet

# 78
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА!!!Само здраве ти пожелавам!  bouquet
Миленски,от твоя разказ след задълбочен анализ стигнах до извода,че паркирането пред ТВ се отразява МНОГО ДОБРЕ на апетита /нали пишеш,че Ванеска е яла с апетит месо/ и помага за скоростно заспиване и спокоен сън нощем!Браво на вашата баба! Mr. Green
ШОШКА,нали не се чудиш,че БГ не фигурира в тоя списък за кърлежи?То при нас пукнат кърлеж!И то без пръскане! #Cussing outА тази идея за подарът от бебето за по-голямото дете много ми допадна!Дано,живот и здраве,се възползвам от нея!

# 79
Йо ЧРД мила и от мен!!!!!Желая ти най - вече здраве, защото напоследък много ти се събра, желая ти мъдрост, търпение и много нежност, желая ти да бъдеш обичана, ценена и желана жена, желая ти да оценяваш всяка целувка и прегръдка на малкия мишок, желая ти скоро да станете поне 4-ма Hug

# 80
Малко хипопотамски снимки гледат ли ви се?  Mr. Green http://tzveti.multiply.com/photos/album/36
Янче, искам да те видя и теб!
От юнските мами имаме едно бебенце, 1.200кг....дано се пребори...Майката е била с прееклампсия, каквито симптоми имам и аз  Sad

# 81
  • на езерото
   Честит имен ден на патерица на всички отпразнували го  bouquet
  Мони и Йо ЧРД, здрави, щастливи и многооо....... обичани   bouquet
  Цвети коремчето ти е супер и малката много е пораснала.
  Деска и твоите две съкровища са прекрасни.

# 82
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЙО[/size][/color]

Шоши много сте готини. Аз пак не успях да се снимам с голям корем и повече съжалявам, че не се снимах с Габи повече. Имам само една снимка с нарисуван корем от училището на сп. 9 месеца с Габи

# 83
Малко хипопотамски снимки гледат ли ви се?  Mr. Green http://tzveti.multiply.com/photos/album/36
Янче, искам да те видя и теб!
От юнските мами имаме едно бебенце, 1.200кг....дано се пребори...Майката е била с прееклампсия, каквито симптоми имам и аз  Sad
Шош я се стегни, детенцето ще е добре, 1200 си е не чак толкова страшно тегло, деца с къде къде по ниско са живи и здрави, сега не мисли и ти такива неща а се стегни и дай кураж на мамата Praynig

# 84
  • София
Шоши, много ти е сладко и детенцето, и шкембенцето! Ди е истинска госпожица, много сладко се е нагушкала на снимка 052, а от снимката с шницелите става ясно защо е толкова пораснала  Laughing Моята лигла месото още само пасирано го яде...Освен ако не е шунка или някаква подобна гадост, която й забранявам. Тогава парчетата напречно ги лапа  Mr. Green

# 85
А спокич мкп и твоя приятел е така, но в магазина като го пита баба му кво иска и той вика - саламммммм и исии(сирене) - горкото гладно животно Laughing Laughing

# 86
Здравейте мацки Hug
Първо искам да ви благодаря за пожеланията PeaceИ второ,ама много много сте сладки и хубави вси4ките дето сте с кореми HugМного ми е мило като ви гледам снимките Hug
Криска,а за твойто пожелания-ако е такова добро като Люби дивака,а мерси Mr. Green

# 87
Честит рожден ден, Йоана!
Честито и на всички изминали именници!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ние щтъкаме напред-назад, а вечер се събираме с Ванеса на някое квартално кафене  Mr. Green
В сряда сме на цирк  Party, Неви се обади, че се е доредила за билети  Wink и в кзчни нощи след това изчезваме до Варна, събота се прибираме  Wink

# 88
  • София
Шоши, аз подаръка за Мая от бебето вече съм го купила. Моята кокона нали много обича да се кипри - радва се повече като и подаряват дрехи, отколкото играчки и сега ще се сдобие с една много сладуркса лятна пижамка за новото си легло Simple Smile Което впрочем още не е готово... гледам да не се ядосвам, но ми е доста трудно Simple Smile Ще кача снимки като ме снима Мартин. Нали знаеш че на обущаря децата ходаят боси....

# 89
ехо, къде се губите?

Йо, честит рожден ден и от мен, макар и с такова закъснение - наистина най-вече здраве, но и много други хубави емоции!

Шоши, и аз да се присъединя към мнението, колко сладки сте тринките Simple Smile

Крис, как е Виктор?

аз днес хем се радвам за цирка, хем малко се притеснявам дали Савко ще издържи толкова време, но ако не опитаме, няма да разберем Wink

много е започнал да бъбри, особено вкъщи, а вчера се разнасяше с едно портмоненце с няколко жълти стотинки, обясни ни ,че той има много пари и че ако ние нямаме, ще ни даде и ги раздели почти поравно на тримата Wink

Общи условия

Активация на акаунт