Декемврийското дете рисува пъстро яйчице

• 21 339
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Ние не успяхме да стигнем до Заимов за съжаление, дано да е минало добре и успешно.

Мони, да, както е казала Янче, това е точно срещу / до гарата (но не се минават трамваите, както беше за старата автогара), някак между гарата и новата автогара, повечето м/ународни бусове спират и тръгват оттам.
Сега и с Юлето ще си разменим телефоните, че аз (пак) съм затрила нейния  Wink

# 196
  • 42.016399,23.101179
Здравейте момичета!
Днес имаше страшен екшън в нашата махала, полиция репортери цяла сутрин. Провали ни се сутринта разходката. #Crazy
От вчера Вики ми мрънка да я водя на зоопарка и сутринта още от рано се заприготвяхме, аз исках там да си пия кафето на спокойствие. Татко и обаче като никога прояви огромно желание да дойде с нас и ни помоли да го изчакаме половин час докато си свърши работата. И така пихме си кафето на двора докато той се върне и после заедно тръгнахме за зоопарка. Тъкмо пристигнахме като и засвириха и полицейските коли, пред зоопарка голяма суматоха- а то някой през ноща разбил вратата на мечките и те милите излезли на  разходка, а нали е неделя така и никой не разбрал че липсват докато в един момент 10мин. преди да пристигнем  сами  цъфнали в кафенето на зоопарка. Хората се разбягали, писъци абе направо егати и късмета че закъсняхме  и не сме били там по рано.  Mr. Green
Поостанахме малко да гледаме сеир, чуха се няколко изстрела, помислихме че са ги хванали милите и решихме да отидем на друго място на разходка, до едни тенис кортове които са на 10мин. път. Тъкмо стигнахме и там и Вики се заигра в един пясък като пристигнаха отново полицаите и ни изгониха защото мечоците им избягали извън оградата на зоопарка и сега незнаели къде са и претъсваха навсякъде.
Та скоро не знам дали ще ходим на зоопарка. Още не мога да го проумея, като си помисля че това ни е любимото място за разходки с Вики и че сме ходили там още преди 9ч. без да има изобщо други посетители в зоопарка, косата ми настръхва.  smile3511

# 197
Привеееет банда Grinning
Пътувахме чудесно, Емчето много се радва на баща си, по цял ден сме на вън, и през седмицата ще гледам да кача снимките
чудно си изкарахме, много съм доволна  Wink Whistling Hug
До скоро
  bouquet

# 198
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Marciii, голям смях с тия мечки!!! Заклювайте вратите и не се показвайте навънка!
Представям си кво е докато си пиеш кафето да те потупа някоя меча лапа по гърба  rotfImbo
Майтапа настарана, надявам се скоро да ги хванат и да сте спокойни? Сега накъде са тръгнали мечките? Дано да е надолу по баира към циганската махала  rotfImbo Кууупоооннн!!!

Аз бях на аквааеробиката. Голям кеф! Ще съм редовна! Чувствам се много добре.

Снощи в 11 часа, моля ВЕ, две приятелки /едната, от които кумата ми, която от известо време е в Холандия/, както си бях заспала, ми звънят и ме юрнаха да ходя на пиано бар! И аз както не мога да отказвам, хич не се и дърпах! Спретнах се за 5 минути и тръгнах  Laughing Много хубаво си прекарахме, пяха ни велосипедиста Пейо, Вяра от СтарАкадеми и Красимира от МюзикАйдъл. Забавлявах се чудесно, ама тия клявки ме прибраха още в 2, безсрамно рано за мен  Grinning

Тази сутрин бяхме с Милена и Ванеса в Калипсо. Едно кафе с чудна детска площадка в Емил Марков. Другия уикенд ще ви водим и вас. Аз по едно време се изнесох към басейна, а Милена и Румен останаха самииии ... После в колата Румен ми обясняваше за някаква майка със силиконови цици, ботуши и къса рокля, имала тен от солариум даже, много стегната била, нейния син и Дара на една количка се клатили десетина минути ... Милена къде е бляла не знам!

# 199
Смайли
при Манзнейковите ли плува?
И ние сме си приготвили банските, Емка от два дена надува ръкавелите си, защото щяла да ходи да плува  Wink, чакаме я да се събуди и марш към водата  Grinning

Гледах снимките / супер са  Party
честито и от мен на Мартин   bouquet Hug тук го прануваме на 11.11. този празник  Thinking

Марси
ама наистина голям смях с тази мечка  Joy

Ванилке
дай си сайта на хотела, миналата година си спомням Смайли супер снимки беше показвала, ако има декемврииска организация ИУни месец да свиркате Овреме да хващам билети до Бургас  Wink Grinning

абе хора, кой има скайп / да ме пише ако иска / martineli2 съм аз

# 200
МАРСИ,голЕм смЕх!Цирк голям!/Гице   Crazy /
Нело,оха,силиконови цици с ботуши...сериозна комбинация! Joy
ЕЛИ,качвай снимки,май здрав купон пада при вас!
МАЙМУНКА,МОНИ,до вторник!Неви,ще ти пратя тел на ЛС.

Днес кръстихме Дани.Момчето седържа много добре,снимки утре

# 201
Юле, честито ти малко християнче.  кьде го крьстихте.
Марси, верно голям смях с тези мечки.  hahaha   хубаво , че сте се позабавили   Laughing

честито и от мен на Мартин   bouquet Hug тук го прануваме на 11.11. този празник  Thinking

Ели, така е , защото вие сте по католическият календар , а тук на 14.04. е по православният  Св. Мартин.

Нелка, защо не пробваш да ходиш и на йога. аз и двете бременности ходих почти до края и се чуствах супер готино. имаше специална група за бременни . но дори и да няма много малко са нещата , които и бременна да не можеш да правиш. и то чак в осмият месец.

янче , неви, благодаря ви за инфото. и аз си мислих , че е там мястото , за което питах , но нали правиха ремонт на гарата , та викам да не е на друго място. трябва ми точно този паркинг , дето идват международните автобуси.

добавих още снимки от днес кьм вчерашните. ако ви се гледат   Hug    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=123427

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 18:51 от minimo

# 202
ЮЛЕ ЧЕСТИТО ТИ хРИСТИЯНЧЕ Hug
Днес трябваше да дойдете, момичетата от СБНМ бяха приготвили стархотен празник, а и благодсарение на тяхната воля и усилия, майките сега поне 9 месеца вземат някакви по нормални пари. Наистина правят много за всички майки и ако ги подкрепим, сами ще променим трудния начин по който отглеждам едецата си Rolling Eyes

# 203
Ели, дааа, при Мазнейковите плувах днеска. Хубаво е, чистичко.
Мони, йоги и гимнастики колкото искаш, проверила съм. Ама или са ми много далече или са в неудобно време - 4 часа следобяд например. Няма как да стане. Този басейн също хич не ми е удобен като транспорт, но поне в тези часове Румен може да ме кара.

Крис, съжалявам, че пропуснахме празника. Радвам се, че сте прекарали добре. Аплодисменти за момичетата от СБНМ!

Юле, честит ти християнин. Чакаме снимки.
Аз съм се надъхала май месец и ние да кръщаваме, ама кума ни нещо се прави на много зает.

Хайде лека вечер!

# 204
  • София
Малиииии, как не съм видяла аз тоз силиконов конджипир, да го изведа Румен за ухото от детската площадка  Mr. Green (за несведущите, конджипир е кръстоска между кон и вампир  Mr. Green)

Честито християнче, Юле!

Бебе ми се гледа, ама от страни  Laughing А Калоян е чудно сладък кротанчо, да е жив и здрав.

Крис, съжалявам за Заимов, честно да си кажа, съвсем забравих за празника. Старост-нерадост, какво да се прави.

Ели, радвам се, че сте се прибрали благополучно. Емката много ни липсва в игрите. Да я целунеш от мен и Ванеса.

Утре и аз съм в Пловдив, ама няма да имам никакво време. Организираме един семинар за еврофондовете, премиерът и той ще се яви, един файтон с министри и прочие. От сега съм се спекла да няма издънки. Стискайте ми палци.

А, днес се лъснах по случая  Wink Подстригах си четината, боядисах се, сега и една контра ще си турна. Айде, лека вечер от мен.

# 205
Да де,Миленке,за премиера ще се контиш,а за нас немаш време!От силикон нямаш нужда,но може да си сложиш едни ботушки и къса пола,щом  и контри ще си теглиш! Joy

Ели,забравих да напиша линка www.familyholidays-bg.com

Мерси за честитките!Мони,кръстихме го в Св,Марина,попът беше много ларж!
НЕВИ 0888 62 69 34 аз ти имам тел

# 206
аз само не разбрах Дари детето ли са се клатили или Румен (прости ми , че използвам името ти, обещавм да се изповядам Praynig) и натоканата Joy кака. Шегичка Crazy
нели я кажи с какво глези тялото ти, по подробно newsm78

# 207
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Здравейте
Криска днес правихме погача на Теди и не успяхме да дойдем на празника. Много исках да се започная с момичетата издействали новостите при майчинството.

# 208
ей хора аз не го казах, за да се чувствате виновни или нещо такова, просто ми се искаше да напълним залата и да видят, че тези за които го правят са зад тях а и празника беше чудесен, щов и Виктор излезе на сцената смятайте колко му е харесало. Crazy имаше невероятно куклено представление с участието на децата, Ирен Онтева, Елена Петрова и Крум Савов бяха там, отделно - абе на ниво организацията, Peace
Деска как мина погачата, разказвай , давай снимки, кога ще можем в някоя градинка околовас да се довлечем по декемврийски да се нарадваме на Теди Heart Eyes Embarassed
Абе хора Вичича втори ден не иска да яде бе, нещо му има. Като пръдне и мирише на ацетон, и вода едвам го карам да пие, има си настроение, вилня цел ден, дори не  е спал, бяхме в парка Заимов до 14.00 ч, после ме накара с трамваите да го прибера да се возел, много весело беше, ама отказва да яде - много малко шоколад, и насила няколко хапки, днес го карах да му купувам разни неща - отказа ми. Утре ще го водят нба лекар, нямам идея какво муе. Казва, че го боли стомахчето и повърна днес веднъж и катому давам да хапне, усещам позиви за повръщшане - целия корем му се стяга. Незнам кво му е newsm78

# 209
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Криска още не съм свалила снимките.
Ние сме навън всеки ден ако не вали. В неделя сме в къщи по женски, защото Вальо ще ходи в Свищов да вземе дипломите и може да направим една среща в Парка на свободата ако е хубаво времето.

Общи условия

Активация на акаунт