Ще има козунаци и пъстри яйчица, Великден ще посрещат ФЕВРУАРСКИТЕ деца

• 11 538
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Честит Рожден Ден Черешчице!
Бъди жива, здрава и много обичана!

# 46
Черешка, видях те че си онлайн и в бързотията да ти честитя, та пет пъти го преправях  Laughing
Ох, един ден не съм влизала и вие сте разисквали много теми, бих искала да отговоря на всички, обаче едва ли ще успея.  Rolling Eyes
На Слънчо, искам да кажа, че имам интернет от много години, обаче винаги съм мислила "чата" за детска работа, докато Мони не се разболя от варицела и случайно не попаднах във форума, после нещо с настройките ми не беше в ред и дълго време не можах да се регистрирам трудно схванах какъв е проблема   Embarassed
Катимарева, моят син си се развива самостоятелно, не мога да си го представя да виси в кошарата, това не се е случвало изобщо. В началото ме беше страх каката да не му направи нещо и го мъкнех навсякъде с мен.
Игси, приятно каране на шофьорския курс, аз имам книжка от доста години, обаче
не карам щото ме е страх, а колата си стои пред вкъщи, а аз се водя на автобус, срам  Embarassed сега съм решила, че ще се качвам вече, ама да видим.
Мими и Монката се катери на всякъде и от дивана се прехвърля на фотьойла, много е смешен, а на мен косите ми се изправят.
Ох, хайде стига толкова, че много стана, приятен ден!

# 47
Привет мами и дечица!

Честит рожден ден на ЧЕРЕШКА! Да си жива и здрава и мноооого обичана  bouquet!

Игси, пожелавам ти безаварийно каране!
Катимарева, моят син изобщо не иска да стои в кошарата. По някога ми се налага да свърша нещо и го слагам там за по-безопасно и почва един рев и вой, но после се успокоява и се заиграва. Гледам да го слагам в кошарата, когато почнат реклами  Wink. Иначе вършее из целия апартамент, но затварям вратата на банята и кухнята. Всичко става все едно крадци са идвали.
Слънчо, предполагам не го каза с лоша умисъл това за новите мами, но така прозвуча. Със сигурност всеки си е имал основателна причина за по-късното си включване. Но се надявахме да ни приемете топло, както и стана.

# 48
Благодаря за пожеланията  Hug

Трябваше и аз да направя днес прощапулник на Стефко, но имам РД и не става. Надявам се следващата сряда да го направя.

Стефко даже й да искам вече не мога да го оставя в кошарата. Последният път като го е оставила баба му там и той е паднал  Sad Сега обикаля целия апартамент. На две от вратите дръжките са ниско и той ги отваря  Laughing

Игси, успех ти желая на кормуването  newsm10 Все пак ти си карала преди това. А аз като почнах курсовете, не бях карала кола изобщо.

Краси, време е да се вземеш в ръце  Naughty В началото на януари изкарах опреснителни курсове, защото ми омръзна да викам мъжа ми да излиза от работа да ни кара на лекар или да ходя с такси, а колата е пред нас. Все още не се решавам да карам децата сама, но иначе съм ги возила, но мъжът ми е до мен. Карам засега само в събота и неделя, защото не е натоварено толкова. Надявам се да се престраша вече и да карам сама.

Хайде, лек ден!

# 49
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН newsm59 ,ЧЕРЕШКЕ МНОГО ЗДРАВЕ , ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ! Tada

# 50
ЧРД, Черешке!!! Нека животът ти поднася все хубави изненади, и бъдеш красива като черешката на тортата  Laughing

# 51
  • София
Честит рожден ден Кате!Да си жива и здрава и да имаш много поводи да се усмихваш!   bouquet

# 52
Привет мами Heart Eyes,
Тити, пожелавам ти едно вълнуващо и страхотно пътуване и преживяване в Италия,
Явно малките сладурковци стават големи беладжии и разбоиници smile3540, Боби също е страшен почитател на шкафовете и подредбата по негов си начин/ всичко вън от шкофовете и разхвърлено навсякъде/, а за стоене в кошарата или на една място и дума неможе да става, голям дивак Joy,
успех Скъпата в правенето на питката Peace
мами вълнуваме един въпрос кои ползват още биберон залагалка newsm78, за нас е неотлъчен приятел , ако не е в устата му слага обсолютно всичко ,което намери или пръстите си Whistling?
приятен ден  bouquet

# 53
Здравейте!

bouquetЧестит рожден ден Черешка! Да си жива и здрава и много обичана от близките!  bouquet

Игси, успех на шофьорските курсове. Аз също съм с книжка от 8год, но се страхувам да карам. Също смятам да изкарам опреснителен курс и да потеглям. А сега може би ще имам още повече стимул, една нова кола. Wink Ама на мен сигурно ще ми дадат първо старата. Grinning
Тити и ти ще получиш страхотен подарък.
Ние смятаме да отпразнуваме Цветница с разходка и почерпка на Бачково. Нали си имаме две именници малката Виолетка и баба Виолетка. Така че, ще трябва да почерпят.  Grinning

За стоене в креватчето и при нас не се получава много, много. Случва се да се заиграе, но обича да обикаля из стаята и да върши щуротии.

За това, защо някой са се включели по-късно, не мисля че Слънчо го е казала с лоша умисъл. За мен е много приятно, повече хора, повече мнения. Аз лично се включих късно, защото през бременността ходих на работа, учех и въобще не ми оставаше време. После мама Нина ми каза че е страхотно тук сред вас и така.

Я да ви питам. Вие още с памперси ли сте?
Ние вече втори месец сме с парчета, само през нощта памперс. Много е удобно и по-евтино. С парче по-лесно се слага на кукото.

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 12:05 от tinka81

# 54
Bodzi, ние ползваме биберон само за заспиване. През нощта като се пробуди също го търси. По въпроса за нощното будене, при нас мисля че вече е навик. Винаги по едно и също време, към 2 и към 6 пие кисело мляко. Най-интересното е че цяла нощ си държи шишето за биберона, пробужда се, пие, мушка си бибата и продължава. Ако реша да го дръпна, започва да плаче.

# 55

Честит празник, Черешка! Пожелавам ти здраве, любов и късмет!

Игси, успешно и ползотворно завършване на шофьорския курс  Peace Шофирам от 9 години.С взимането на книжката (повода за нея беше че ми дадоха служебна кола, тогава работех като медицински представител) не съм слизала от колата.И сега с Миташки се возим двамата всеки ден.
Митко още е с памперс.Аз даже гърне не съм купила още.
А биберона му е неразделна част от устата.Има 6 бр. и са на различни места, които той много добре знае и сам си ги взима и лапа.

# 56
Тити, пожелавам ти едно страхотно, романтично и незабравимо пътуване и после ще чакаме снимков материал, придружен от един вълнуващ разказ  Wink!
botzi, синчето отказа бибата, още когато беше на около 3 месеца. Не понася нещо, което не му пуска  Laughing и затова е фен на шишетата, независимо с какво са пълни. Докато не го пресуши, не го оставя.
tinka81, още сме с пеленки. Сега съм взела на Либеро. Аз да си призная не знам какво представляват тези парчета  Embarassed. Ако не те затруднява, ще съм много благодарна, ако ме светнеш. Предварително благодаря   bouquet!

# 57
Здравейте и от нас!
Аз най накрая се включих в темата EmbarassedНо не сме в София и до като се преберем ще трябва по рядко да се включвам.
Поздравления за новата тема. Simple SmileКакто обикновенно didun4o се е справила превъзходно. newsm10
честит рожден ден на черешка!!! newsm59
Кръщенето мина много добре.Преслав почти не плака.Даже бих казал,че беше доста послушен. smile3521Снимки ще ви кача след Великден,защото тогава ще се преберем в София.
Хайде да ставам,че малкия юнак се събуди.Приятен и спокоен ден на всички. Heart Eyes

# 58
Честит рожден ден Черешка! Много здраве и любов!
mama nina ще бъдем във Венеция,Имола,Римини,но като се върна ще пиша с подробности.
Относно бибата,давам я на Марти само като си ляга и сега  майка ще пробва да му я махне докато го гледа,дано да успее,защото са много смешни-вече пораснали дечица и с биба в устата smile3504
Още сме си с памперси,ходим и на гърне,но за сега не съм го махала,мисля лятото да пробвам от раз да махна дневния памперс и ще остане само през ноща.Да ви кажа какво видях вчера като бяхме на консултация-едно момченце на около 3-4г. с памперс,майката искаше съвет от лекарката как да махне памперса,така че спокойно още сме малки Mr. Green
Ох от снощи нещо не съм добре-хремава съм и ми е едно отпаднало,сега се лекувам,а и не смея да си нагушкам момчето да не го заразя CryНадявам се до ден два да се оправя,че то ще е една екскурзия...

# 59
  • София
Охо , в чужбина някои деца носят памперси до първи клас-не е шега. Ние сме с Памперс ,а  гърнето ни е просто като част от интериора .Четох,че по английската схема децата се приучават на гърне след 2,6г.   Rolling Eyes

Мама Нина,чувствам се като теб  Tired ,ставам като сомнамбул и го правя механично.Ти ли писа,че сте с памперс 6,не му ли е голям?Ние сме с 4+ ,ако минем на 5 май ще й пропуска  newsm78.

Игси,успех и от мен,ще се справиш.!Въпроса е веднага да се набуташ в най-голямата лудница,за да си преодолееш страха и ще видиш след това колко е лесно  Laughing.
Аз така направих и ето вече 12г. не слизам от колата и не мога да си представя живот без кола особено в по-голям град като Сф.

Тити,приятна екскурзия  Simple Smile!

Данида
,завиждам ви,че Преси не е плакал,подозирам,че при нас няма да е така  Confused

Общи условия

Активация на акаунт