Бъди жива, здрава и много обичана!
!
. Иначе вършее из целия апартамент, но затварям вратата на банята и кухнята. Всичко става все едно крадци са идвали.
Сега обикаля целия апартамент. На две от вратите дръжките са ниско и той ги отваря
Все пак ти си карала преди това. А аз като почнах курсовете, не бях карала кола изобщо.
В началото на януари изкарах опреснителни курсове, защото ми омръзна да викам мъжа ми да излиза от работа да ни кара на лекар или да ходя с такси, а колата е пред нас. Все още не се решавам да карам децата сама, но иначе съм ги возила, но мъжът ми е до мен. Карам засега само в събота и неделя, защото не е натоварено толкова. Надявам се да се престраша вече и да карам сама.
,
, Боби също е страшен почитател на шкафовете и подредбата по негов си начин/ всичко вън от шкофовете и разхвърлено навсякъде/, а за стоене в кошарата или на една място и дума неможе да става, голям дивак
,
, за нас е неотлъчен приятел , ако не е в устата му слага обсолютно всичко ,което намери или пръстите си
?
Честит рожден ден Черешка! Да си жива и здрава и много обичана от близките! 
Ама на мен сигурно ще ми дадат първо старата. 

Шофирам от 9 години.С взимането на книжката (повода за нея беше че ми дадоха служебна кола, тогава работех като медицински представител) не съм слизала от колата.И сега с Миташки се возим двамата всеки ден.
!
!
Както обикновенно didun4o се е справила превъзходно. 

Снимки ще ви кача след Великден,защото тогава ще се преберем в София.

Надявам се до ден два да се оправя,че то ще е една екскурзия...
,ставам като сомнамбул и го правя механично.Ти ли писа,че сте с памперс 6,не му ли е голям?Ние сме с 4+ ,ако минем на 5 май ще й пропуска
.
!