Ще има козунаци и пъстри яйчица, Великден ще посрещат ФЕВРУАРСКИТЕ деца

• 11 538
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
Привет и от нас!
Няколко дни не бях пускала РС-то, но успях да изчета всичко.

Добре дошла, мама-ели! Изключително много ми допадат разсъжденията ти-да знаеш Hug

Рибката питаше за Суити-еми тя няма време нито да ни чете, нито да пише, защото е много заето с работа и деца, а и скоро Вики беше болен  Sad
А относно въпроса ти, Рибке, дали споделяме по-малко като се познаваме с някои от хората, моят отговор е ДА. Човек е по-отпуснат, ако знае, че не го познават, а при мен се оказа, че тук имам какви ли не познати и определено така е по-различно.

Олимпия, и аз много пъти съм се замисляла къде се губят някои от мамите, но незнам дали да ги трием. Само като си помисля колко малко сме тези, които сме тук от самото начало на бременността  Sick Повечето са на приливи и отливи. Чудно ми е също за новите мами защо не са се включили по-рано  newsm78
Често си мисля, къде ли е Ивка, която като бременни беше най-редовната  newsm78

Ние в събота направихме прощъпулник на Ивана. Ще става актриса нашата мома  Party Аз пък правих питка за първи път в живота си и смея да се похваля, че стана върха  Peace

Аз да ви кажа смогвам да си свърша всякаква домакинска или каквато и да било работа. По принцип не смятам, че гледането на дете е трудно-напротив-за мен е много лесно  Grinning

Майчинството си го получавам винаги навреме  Peace

Дидунче, наистина си пропуснала снимката на Ивана, а аз бях една от първите, които сложиха в албумчето  Crossing Arms  Mr. Green

# 31
Slyn4o, хиляди извинения   bouquet  bouquet  bouquet
Без да искам  Blush

# 32
  • БГ
Само като си помисля колко малко сме тези, които сме тук от самото начало на бременността  Sick Повечето са на приливи и отливи. Чудно ми е също за новите мами защо не са се включили по-рано  newsm78

Slyn4o, незнам как ще ти прозвучи, но някои като мен не са се включили по-рано поради простата причина, че макар и последните 10 години да са работили на служебно РС, домашно такова нямат! Едва ли можеш да си представиш колко добре бих се чувствала ако го имах по-отрано, мъжът ми беше служебно в София цялата 2005г, аз бремена и работеща нямах никаква друга връзка с него и света, освен телефона! Е, ние имахме щастието да се сдобием през януари т.г. с чисто ново РС, не сме привърженици на "втора употреба" и първото нещо, което направих, когато ми пуснаха интернет, беше да се регистрирам тук, при вас, така че, моля за малко разбиране, когато става въпрос за невъзможност поради финансови причини!

# 33
  • Габрово
Ееей, Гали, браво на Тони! Simple Smile Пребори вирусчето! Всъщност наистина ли смяташ, че е било от зъбчето, нали лекарите казват, че при избиване на зъб не се качва Т и трябва да търсим причината другаде newsm78 ???

Честно казано не знам какво да мисля. И аз си мислех, че не може да се вдига висока температура от зъби. Но едната докторка / слави се, че е най-добрата детска лекарка при нас / категорично отхвърли това да е вирус, а другата каза, че е възможно да е вирус, само защото от зъби е възможно да се вдига до 38.5. Не можахме да намерим нещо друго, което не е наред. Остават подутия венец и чак отекла бузка. Факт е, че Антония вече е добре, което е най-радостно.
   Размириса се въздуха около мен. После ще се включа пак.

# 34
Хехеее!
Така съ снимчиците е станало супер!

Браво на Олимпия за идеята!
БРАВО НА ДИДУНЧО ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО!!!

Момичета... много съм развълнувана... Предстои ми да сбъдна една мечта:
Като подарък за Цветница мъжът ми ме е записал на шофьорски курс. (Мечтая за това от ученичка). Утре съм на кормуване за пръв път. Е, не че не съм карала кола и без книжка, но само на "тихи" или "черни" междуградски пътища. А градско си е лудница, нали?
Утре ще ви пиша как е минало!

Цунки и приятна вечер!

# 35
  • Габрово
Слънчо, не е само финансов проблема за включване във форумчето. Аз например ви чета почти от самото начало, но не ми достигна смелост да се включа. Някаква психологична бариера. И много съжалявам, че не се включих по-рано, защото по време на бременността се чувствах толкова самотна. Сега толкова се радвам, че ви има  Hug
Хайде, отиваме на разходка.
   Игси, дано успееш да си осъществиш всичките мечти. Безаварийно шофиране!

# 36
мили майчета , причината някои от нас да се включат по късно може да са доста оправдателни/по точно основателни/ ,едни не са имали компютър, други време или други препядствия, аз лично се сдобих преди 3 месеца, на ясно съм ,че повечето се познавате отдавно и знаете повече едни за дрлуги ,но не е лошо и новите да се приемат и оценяват:xarms:, все пак повече хора, повече мнения ,опит, дори приятелства hug, не искам да обидя никого, но трябва да се влиза в положението на всеки,
ние токуща се прибрахме от разходка времето е разкош    Nature Sunny, след дългия сън Боби реши  да направи оборка на площадката ooooh!,то не бяха хартии ,фасове ,ужас няма спиране това дете, ама да си ни живи и здрави съкровищата всички минават по тоя път,
Честити пробити ушички на принцесата на мама tinka81 ,
Честито PC на mama nina, да си го ползвате дълго !
Пожелавам ви една спокоина и вълнуваща вечер lovekiss

# 37
Игси , пожелавам ти успех Peace, аз се справи долу горе добре на първото кормуване  Laughing,само веднъж  угасих колата, чесно казано е доста трудно в града ,защото е натоварена движението ,а какви нервни шофьори има оттам ти свирна ,от тук ти пресекът пътя има много малко ,които са толерантни и възпитани на пътя,

# 38
Привет мами в новата ни темичка  bouquet
Дидунчо както винаги си се справила супер smile3501
Добре дошли на новите мами!
Честити  ходещи крачета на Марти!
Днес бяхме на консултация-10.800кг и 81см,качил е само 0.200кг,ама нали не се спира и за секунда това диваче.Сложиха ни и Priorix,за сега е добре дано да няма проблеми Praynig.Досега не е имал реакции от ваксините.
Игси успех на кормуването,в началото е малко  #Crazy,особено като ме качи за първи път на Цариградско,но се свиква Simple Smile
Моят подарък за Цветница ще е една семица в Италия,на 29-ти тръгваме,а мама ще гледа Марти Simple Smile

# 39
Добър вечер,мами!Аз днес до обяд чистих у нас,а следобед ходихме в Пловдив по магазините.Купих си някои нещица,повечето,от които за хапване.  chefСлед това ходих на родителска среща на каката.Абе,препълнена програма за целия ден.

Ние направихме ваксината още на 23.03.,но нали бяхме без pc,та затова не можах да ви пиша,че всичко мина ОК.След нея Лъчко  не беше кисел,нервен,нищо...сякаш не му бяха правили ваксина.само,дето се наплаших от вашите думи,че действала зле на децата.

За ръченицата,обещавам,че като улуча момента ще го снимам и ще ви го покажа,моя танциор.

Игси,на теб пожелавам,лесно вземане на шофиорските изпити Peace

Тити,,а на теб страхотно прекарване в Италия.Къде точно ще ходите?Аз през 1994г. бях на конкурс по спортни танци в Италия и доста пообиколихме,Венеция,Милано,Генуа,Аласио и др.,минахме през Австрия и там разгледахме Грац..много ми беше забавно,цялото пътуване,много снимки правихме,къпахме се в морето...страхотно изживяване.Пожелавам ти го и на теб. Peace

А,за това,защо някои майки сме се включили по-късно...ами на мен почти цялата бременност ми беше проблемна и хич не ми беше до компютъра.Иначе го имаме вече 4година,но тези ранни контракции ми разказаха играта Rolling Eyes

Еликс,в теб виждам една колежка по съдба GrinningКакво ще ги правим тези наши смочета,незнам.... newsm78Ти как се чустваш след 100кратно ставане и преобличане през нощта ooooh!?Аз незнам кога ще издам багажа Blush

Хайде,лека нощ,мили мами!
Ох,добре,че ви има...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 40
Момичета, не искам да засегна абсолютно никой с въпроса си (това е по-скоро моя си чуденка  Wink ) Радвам се, че ви има всички-и нови, и стари  Hug В никакъв случай не бих си позволила да наруша добрия тон, приятната атмосфера и спокойствието в нашата темичка   bouquet

Дидунче, недей да ми се извиняваш, че ме караш да се чувствам неудобно  Embarassed Просто се пошегурах  Wink Не стига, че при всичките ти ангажименти и изпити си се захванала да оформяш темите, та остава и някой да има претенции за нещо  Naughty

# 41
Привет, мами!!!
Игси, чудесно е човек да осъществява мечтите си - открива се място за нови  Laughing , безаварийно каране и като видиш майка с количка да спираш  Blush
Тити, страхотен подарък - приятно изкарване!!!
Относно включването на  нови мами - във форума има доста майки на февруарчета, които не са се включвали в темата ни - това не значи, че ако някоя мама ни пише или се интересува от нещо, ще бъде игнорирана! В крайна сметка всеки е свободен да изказва мнение където и когато реши и ако не му харесва нещо - да се премести в друга тема, но и "старите" мами не са някое масонско общество, което да не приема нови! Аз като бременна не съм писала тук и това ме е лишило от приятни мигове, но ето , че си наваксвам. А си мисля, че колкото повече хора сме тук - толкова по-весело и шарено ще бъде.
Сигурна съм, че Слънчо не е искала да обиди никой  Hug и мисля, че тук всички сме приятелки (е не се познаваме лично, но си споделяме ежедневието около децата) и оценяваме вниманието, което си оказваме една на друга.
Стефанийка, и аз ще правя прощъпулник утре!!! Ама какви са тези 3 питки  newsm78 Аз ще се мъча сама да омеся - дано да стане, пък в крайна сметка важното е да е кръгла, за да се търкаля - ако не става за ядене - здраве да е  Embarassed

# 42
Мама Нина, само хубави нещица да си напазаруваш от Пловдив! Simple Smile За сандалки не е ли още раничко? На Лъчко ще му порасне още крачето до юни newsm78.
Случвало се е да тупна бебо по дупето или ръчичките, но леко само за да го стресна и да обърне внимание на това, което му казвам. Защото често се преструва, че не чува или не разбира, но като кресна или го тупна ме гледа много изненадано и веднага схваща(ако мине номера Wink)
Катимарева, и ние правихме курбан още същата година. Май ще повторим.
OLIMPIA, баба ме е учила като стана след кушмар да си кажа тихичко" всичката лошотия да върви през кумина" и да забравя Wink
slin4o, във форумите съм максимално искрена, за хубаво или за лошо Rolling Eyes Докъто бях бременна не смеех да се записвам никъде, само четях някои нещица, защото до към края на 5-ти мес. раждането беше под въпрос и криех от всички за положението си. Имам си проблем със щитовидната жлеза и първите 3 седм. пиех лекарства. Страхувах се да не съм увредила бебето, а лекарите вдигаха рамене - " изчакаяй". Е имам си чудесен син. След раждането - ново жилище, непознат град, искахме стационарен тел. и ADSL, така и не ни пуснаха, сега сме на кабел от 15-тина дни и ето ме при вас Simple Smile Ако нещата, които пиша ви харесват или вълнуват - отговаряйте ми, ако ли пък ви отегчавам - пропускайте.
С чистенето изобщо не се справям, защото си имам чудесен
" помощник", любимото му занимание е изпразване на чекмеджета и шкафове Simple Smile Много е бърз! За едното ми пишкане е обърнал всичко. Пък и двете ми деца са болни, от тази вечер и аз съм от отбора на вирусните #Crazy Дано все пак посрещна Велик ден с чист дом! Rolling Eyes Embarassed

Лека нощ и приятни сънища!!!

# 43
 Добро утро от нас!

И Кристиян много обича да рови по шкафовете. Сега временно живеем при майка ми, а тя направо полудява, като види тази бъркотия, та трябва постоянно да ходя след него и да прибирам Crazy. Иначе му давам пълна свобода. Направила съм му едно кътче с играчки тук до компа ми, оставм му отворени вратите /затварям само кухнята и тоалетната, по обясними причини Wink/ и той си ходи из апартамента и руши на воля. Сега е подновил ремонта, който започна кучето ми преди години /то почина Sad/. Демек, сваля тапети и мазилка /и ги яде ooooh!/.  Иначе вече чистим заедно с прахосмукачката, а преди се съдираше от рев. Играчките му са винаги разхвърляни по земята, аз ги прибирам и той веднага обръща всичко пак на земята. Лошото е, че започна да се катери сам по легла и канапета /досега само слизаше/ и май трябва да засиля контрола Naughty

Днес пак се очертава времето да е хубаво. Приятни разходки, пожелаваме на малките разбойници  bouquet!

# 44
                     ЗДРАВЕЙТЕ,МАМИ Grinning
    Как ги пускате тия малките из леглата,по шкафовете,чекмеджетата и т.н. newsm78  Ние преди 2 г.си поръчахме нови мебели и се оказа,че са с адски остри ръбове.Аз самата си разрязъх ръката на една вратичка до кръв,пък камо ли да пусна малката да щъка напред-назад.Държа я в кошарата,а като излезем навън там я пускам.

Общи условия

Активация на акаунт