Няколко дни не бях пускала РС-то, но успях да изчета всичко.
Добре дошла, мама-ели! Изключително много ми допадат разсъжденията ти-да знаеш

Рибката питаше за Суити-еми тя няма време нито да ни чете, нито да пише, защото е много заето с работа и деца, а и скоро Вики беше болен
А относно въпроса ти, Рибке, дали споделяме по-малко като се познаваме с някои от хората, моят отговор е ДА. Човек е по-отпуснат, ако знае, че не го познават, а при мен се оказа, че тук имам какви ли не познати и определено така е по-различно.
Олимпия, и аз много пъти съм се замисляла къде се губят някои от мамите, но незнам дали да ги трием. Само като си помисля колко малко сме тези, които сме тук от самото начало на бременността
Повечето са на приливи и отливи. Чудно ми е също за новите мами защо не са се включили по-рано 
Често си мисля, къде ли е Ивка, която като бременни беше най-редовната

Ние в събота направихме прощъпулник на Ивана. Ще става актриса нашата мома
Аз пък правих питка за първи път в живота си и смея да се похваля, че стана върха 
Аз да ви кажа смогвам да си свърша всякаква домакинска или каквато и да било работа. По принцип не смятам, че гледането на дете е трудно-напротив-за мен е много лесно

Майчинството си го получавам винаги навреме

Дидунче, наистина си пропуснала снимката на Ивана, а аз бях една от първите, които сложиха в албумчето
Пребори вирусчето! Всъщност наистина ли смяташ, че е било от зъбчето, нали лекарите казват, че при избиване на зъб не се качва Т и трябва да търсим причината другаде
, не искам да обидя никого, но трябва да се влиза в положението на всеки,
, след дългия сън Боби реши да направи оборка на площадката
,то не бяха хартии ,фасове ,ужас няма спиране това дете, ама да си ни живи и здрави съкровищата всички минават по тоя път,

.Досега не е имал реакции от ваксините.
,особено като ме качи за първи път на Цариградско,но се свиква
След това ходих на родителска среща на каката.Абе,препълнена програма за целия ден.
) Радвам се, че ви има всички-и нови, и стари
. Иначе му давам пълна свобода. Направила съм му едно кътче с играчки тук до компа ми, оставм му отворени вратите /затварям само кухнята и тоалетната, по обясними причини