Приятна и непробудна нощ желая на всички - и на мами, и на дечица!
Калоян все още е хремав, кашля, а каката е с червено гърло и Т. За капак на всичко Малечко (нали е голам бързак и смелчага), подхлъзна се и изджаса главата в касата на вратата. Рев, цицина, толкова голяма, че ми прилоша, а каката се разплака! Не знаех кого по-напред да гушна! Спешен кабинет, хирург, снимка с триста зора, пак хирург, невролог...
Вчера се навършиха 3год. откакто дъщеря ми претърпя тежка коремна операция...и оцеля! Сетих се, че март ми е много труден месец, винаги с премеждия! Така се наревах...Я стига съм хленчила. Няма да пиша повече депресиращи щуротии.
Пребори вирусчето! Всъщност наистина ли смяташ, че е било от зъбчето, нали лекарите казват, че при избиване на зъб не се качва Т и трябва да търсим причината другаде
???
?Аница,ето така,ставам преди другите
Шегувам се,разбира се.станах,защото сменях памперса на моето пикливо момче и нямаше за кога да лягам,та реших да пиша на спокойствие,докато другите спят.

Мисля,че го мъчат зъбките.Чакаме да ни избият 2горни предни и кучешките.За сега е само нощното неспокойство,дано пробият без други проблеми 
нямам търпение вече.
Много е сладък,вдига ръцете на горе и подскача като тропка с карачетата.Ако успея да му направя клипче,ще ви го покажа.Иначе,не казва още "мама"
,спря да вика "тати",сега само "кака","така" ,а научил се е да казва и "пет".Кога ще започне да говори..незнам
,а всичко разбира и знае за какво му се говори.Когато попитам искаш ли това..,той само"ъъъъъъ"ама с много силен глас. 

Синът ми участва активно,а малката-в кошарата.
.
. Седя си аз пред компа, а той си се разхожда из апартамента и си върши бели
! А пък не ми се мисли ти какво си изживяла...

Искаме да видим ръченицата
- гледам и отлагам - до кога - не знам. Измих си половината прозорци, а другата половина са черни - срамота, ама като нямам възможност да чистя с Марти, ще чакат. 

Мисля,че го мъчат зъбките.Чакаме да ни избият 2горни предни и кучешките.За сега е само нощното неспокойство,дано пробият без други проблеми 
абе майтап.
,
, нашите данни Борис роден на 17,02,2006г ,3600кг, 50см във варна,
да няма неприятна реакция, а има ли бебоци на които им е бита и са имали реакция?