Ще има козунаци и пъстри яйчица, Великден ще посрещат ФЕВРУАРСКИТЕ деца

• 11 538
  • 281
  •   1
Отговори
# 15
А пропуснах да спомена, че с това ново време ми се обърка целия режим. Деян заспа преди половин час и то много трудно.
Приятна и непробудна нощ желая на всички - и на мами, и на дечица!

# 16
Много хубава темичка! Браво на Аница и Дидунчо!
Честити ходещи краченца на Марти!
Днес имахме тежък ден Sad Калоян все още е хремав, кашля, а каката е с червено гърло и Т. За капак на всичко Малечко (нали е голам бързак и смелчага), подхлъзна се и изджаса главата в касата на вратата. Рев, цицина, толкова голяма, че ми прилоша, а каката се разплака! Не знаех кого по-напред да гушна! Спешен кабинет, хирург, снимка с триста зора, пак хирург, невролог...
Слава Богу, нищо му няма! Чак към полунощ, когато вкъщи утихна си спомних кой месец е и коя дата Sad Вчера се навършиха 3год. откакто дъщеря ми претърпя тежка коремна операция...и оцеля! Сетих се, че март ми е много труден месец, винаги с премеждия! Така се наревах...Я стига съм хленчила. Няма да пиша повече депресиращи щуротии.
Ееей, Гали, браво на Тони! Simple Smile Пребори вирусчето! Всъщност наистина ли смяташ, че е било от зъбчето, нали лекарите казват, че при избиване на зъб не се качва Т и трябва да търсим причината другаде newsm78 ???
Майчинството си го получавам редовно и винаги в края на месеца, но съм държавен служител.

Спокойна нощ и усмихната утрин на всички!

# 17
ДОБРО УТРО,мами! Hug
Виждате ли,как сте се става рано,за да се докопаш до компютъра Wink?Аница,ето така,ставам преди другите JoyШегувам се,разбира се.станах,защото сменях памперса на моето пикливо момче и нямаше за кога да лягам,та реших да пиша на спокойствие,докато другите спят.

Искам да приветствам с добре дошли двете нови мами!

Гали,браво на Тони,че е по-добре. Heart Eyes

Мама Ели,много е кофти това с падането.И Лъчко често пада и се удря.Преди дни така вървеше с една чаша в устата и така я вдигаше,че не видя на къде върви и се челоса в касата на вратата ,от там залитна назад и се трясна в самата врата,след което се озова на земята.Следва рев,рев и след малко кака му като го разсмя...и забрави за болката.та така са дечицата,падат,плачат ,пак се смеят... Joy

Аз тези дни съм започнала ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ на целия апартамент.Нищо не мога да свърша,когато Лъчко си е у нас,затова го водя у майка ми и така успявам да си свърша работата.А,вие как се справяте с тази работа заедно с децата? newsm78

Тези нощи е много неспокоен,пие мнооооого вода,преобличаме се по 2пъти,направо съм  #CrazyМисля,че го мъчат зъбките.Чакаме да ни избият 2горни предни и кучешките.За сега е само нощното неспокойство,дано пробият без други проблеми Praynig

Тези дни ми предстои обикаляне по магазините тук и в Пловдив,ще купвам на Лъчко сандалки,на каката обувки,на мен дънки,анцунг и блузки...много се радвам,защото обикалянето по магазините ми е едно от хобитата Partyнямам търпение вече.

Хайде спокоен ,слънчев ден от мен,много разходки да си направите. Heart Eyes

# 18
О,забравих да ви се похваля,че Лъчко вече може да играе ръченица hahahaМного е сладък,вдига ръцете на горе и подскача като тропка с карачетата.Ако успея да му направя клипче,ще ви го покажа.Иначе,не казва още "мама" Cry,спря да вика "тати",сега само "кака","така" ,а научил се е да казва и "пет".Кога ще започне да говори..незнам newsm78,а всичко разбира и знае за какво му се говори.Когато попитам искаш ли това..,той само"ъъъъъъ"ама с много силен глас. #Crazy
Вие пляскате ли ги по дупето или ръчичките?.Аз вчера го пляснах,защото 3 вече ми бута саксиите от цветарника.Аз чистя и в един момент,решава да си скъса листенце..и хоп цялата саксия долу.Много се ядосах,пляснах го и така зарева,че чак от яд взе да ме щипе по ръката.Много е отмъстително това мое момченце. Joy

# 19
      Привет,мами Grinning
Днес времето се очертава да е чудесно и ни очакват разходки  smile3501
 мама-ели,разбирам какво изпитваш,когато дойде март месец от гл.точка на майка ми.Когато аз съм била малка,съм претърпявала т.нар произшествия.на 2г съм влязла в казан с току-що сварено сладко от череши,докато съм гонела някаква котка на село.Докато ми свалят чорапогащника,цялата кожа от колената надолу се е свлякла.И като няма доктори,познайте.На 4 г.пък съм си глътнала езика,докато съм гонела топка и съм паднала по корем.За щастие точно него ден баща ми се е върнал от командировка и не е бил на работа и ме е спасил.Това се случваше в нач.на юли,дни преди рожденния ми ден.Оттогава докато се ожених,ми правиха курбан.
   Относно почистването,правя го заедно с мъжо-та нали е тежка физическа работа newsm75    Синът ми участва активно,а малката-в кошарата. 
  Майчинството си го получавам редовно,защото при нас няма тън-мън.Всичко е стриктно.

# 20
 Добро утро и от нас!

Кристиян се събуди още преди час, но аз го пуснах да земята, да си играе и продължих да си дрема, но на него не му е забавно да е сам, та ме изрита от леглото Laughing.

Гали, много се радвам, че малката се е оправила  bouquet.

Мама нина, по въпроса с цветята, на моят син са му слабост още откакто беше бебе. Постоянно иска да рови в тях, а това е първото "не", което научи. Явно ги бърка с пясъчника и се чуди защо навън е "да", а вкъщи- "не" Laughing. Да ви кажа, вчера в какво положение го намерих ooooh!. Седя си аз пред компа, а той си се разхожда из апартамента и си върши бели Laughing. По едно време се закроти- значи е намерил нещо интересно и следователно забранено Laughing. Отивам в другата стая, а той себнал до саксията, ръцете му в кал, по лицето омазан и в устата му кал Shocked Laughing. Ама как се стресна като влязох... веднага почна да ми показва 1 пръстче и да вика "на, на" Laughing.
 А за пляскането, понякога наистина ми идва да го шамаросам, но се въздържам, защото съм против насилието, и защото мисля, че едва ли ще разбере какво му правя Rolling Eyes.
 Приятен ден от нас! Тук има няк'во слънце newsm44

# 21
Добро утро от мен и Деян!

mama-eli, много мъчно ми стана за Калоянчо. Дано бързичко да му минава  Praynig! А пък не ми се мисли ти какво си изживяла...
mama nina, много хубав празник е това шопинга. И аз цялата сияя, когато имам възможност да обикалям по магазините. А за почистването и аз не мога нищо да свърша, когато сме самички. Чакаме татито събота и неделя като си дойде и той пази малкия или го извежда на разходка, а аз хващам метлата. И браво на Лъчко-Ръченичко. Непременно да направиш клипче на малкия сладурковец. Деян по саксиите не е, поради простата причина, че такива нямам  Laughing, но за сметка на това много обича да чупи щорите и го прави нарочно - поглежда ме иронично и започва.
katimareva, добре си си ти - имаш цял отбор помощници.
mimi.m, явно не го храните това момче достатъчно, щом и кал е прояло  Wink Laughing.

# 22
Добрютро и от мен! Ставам сега, защото Хленчо не ме остави да спя цяла нощ, а когато заспах - сънувах такива кошмари, че още ме е страх...Сънувах, че родих с пълна упойка и като се събудих, никой не знаеше къде е бебето. Бях в непознат град, разпращаха ме по различни болници и аз с една карта на града и автобус обикалям да търся различните болници...Имам чувството, че сънувах часове - толкова подробно...Обикалях из всяка болница, където ме изпращаха, забравих къде съм родила, нямах документи и навсякъде, където влизах, имаше стаи, в които бебетата бяха оставени сами и аз се взирах в личицата им да видя прилика с Коко, да си позная бебчето. Никой не знаеше дали е момче или момиче, чувствах се на границата на полудяването (още ме държи).
Егати сънищата и чудото  #Cussing out
Мама Нина, освен саксиите на нас ни е любима и кофата с парцала. Обикновено бърка в кофата, маже си хубаво косата с мръсната вода и тогава взима пръчката да "мие" пода  hahaha Искаме да видим ръченицата  Laughing
mama-eli, много страх си брала и ти...Коко пък имахме съмнение че е глътнал батерия и висяхме 3часа пред Пирогов...
Гали, толкова висока Т не е от зъби. Мисля, че трябва да направите една коремна ехография - да не са бъбреци...

# 23
Олимпиа, направо ме уби с този сън - достоен за сценарий е. И аз тази нощ не спах - Марти се будеше през 15 мин. Говорих с твоята позната - вече не приемат толкова малки деца .... Минавам на вариант детегледачка.
А за саксиите съм си решила проблема като съм ги качила нависоко.
За чистенето  newsm78 - гледам и отлагам - до кога - не знам. Измих си половината прозорци, а другата половина са черни - срамота, ама като нямам възможност да чистя с Марти, ще чакат.

# 24
Добре дошли, katimareva и mama-eli  Hug

Честити ходещи крачета на Марти!

Гали, радвам се, че Тони вече е добре. Но и аз като Олимпия си мисля, че тази висока Т не може да е от зъби  Rolling Eyes

Стефко като беше по-малък казваше "ма-ма", "ба-ба", а сега най-ясно казва "дя-дя" /още като го види/ и "та-та". Опитва се да каже нещо като "ка-ка", но излиза като "та-та". Голям фен е на фолклора  Laughing Още като чуе музиката и вдига ръцете горе и почва да друса дупето  hahaha

Майчинството си го получавам на ръка /около 10-12-то число за предходния месец/ и нямам никакви проблеми  Naughty

# 25
  • София
Привет момичета!

Гали,браво,че всичко вече е наред  Grinning

Тези нощи е много неспокоен,пие мнооооого вода,преобличаме се по 2пъти,направо съм  #CrazyМисля,че го мъчат зъбките.Чакаме да ни избият 2горни предни и кучешките.За сега е само нощното неспокойство,дано пробият без други проблеми Praynig

Това все едно аз съм го написала  Shocked  Shocked ,същата работа беше и при нас.И снощи и тази нощ ставахме по 10 пъти,тази нощ изпи един тон вода-4 големи шишета по 330мл. ,преоблякох я и на сутринта пак беше мокра.И на Кали и избиват кучешките зъби-побеляло е мястото.

Май всички са готови за ансамбъл  Laughing.Кали толкова обича народна музика,че веднага почва да друса дупето,а отскоро е научила и други движения-върти се и прикляка...  Joyабе майтап.

Казва съвсем осмислено и чисто- мама ,тате,баба,кака,мяу/преди беше мау/ ко-ко ,тик-так ,аууу/ако се чуди/ па-па -за тези се сещам сега.

# 26
Привет на всички   bouquet  bouquet  bouquet,
поздравления за страхотна темичка на Дидунчо Peace , нашите данни Борис роден на 17,02,2006г ,3600кг, 50см във варна,
ЧЕСТИТИ КРАЧЕТА НА МАРТИ ДА БЯГАТ БЪРЗО!

Днес ни сложиха ваксината за рубеола ,паротит и т.н ,моля се Praynig да няма неприятна реакция, а има ли бебоци на които им е бита и са имали реакция?
Радвам се ,че болничките вече са добре,
аз ли съм неорганизирана или просто много работа ми се струпа, карам шофьорските курсове, ще ходя на изпити и какво ли още не, не ми остава време за компютъра.
Бобчо изкарва още 2 зъба, като гъби никнат ,ужас не спи и не иска да си хапва , вече с ме с 6 зъба,но пък  е доста игрив много танцува  ,прочетох че има и други ентусиасти в танца,и само на вън иска да излиза, добре ,че времето се оправи,
По повод майченството аз го получава на 15число от месеца като заплата.
чао засега
усмихнат ден   Joy Joy Joy

# 27
да допълня поздравления за anitza , че е измислила интересното име на темичката ,чак сега разбрах ,извини ме Embarassed
за пошляпванета и аз го плесвам през ръцете ,когато е трябвало

# 28
Здравейте!

Аз определено пропуснах цялата тема, колкото и да исках ми беше невъзможно да пиша.
Дидунчо, поздравления за новата тема. Страхотна е идеята за снимка. Аз ще снимам Вили още днес.

Ох, много неща мога да пиша, ама се чудя от какво да почна.

Ами, добре дошли на новите мами!

Честити  ходещи крачета на Марти!

Още предната тема прочетох че Тони е болничка, радвам се че вече е по-добре!

Много се зарадвах и на новината от Дикси. Пожелавам на приятелите ви и на брат ти и снаха ти най-безпроблемната бременност и най-хубавите и здрави дечица.

Аз малко по диагонал съм чела и ще ме извинете ако пропусна някой и нещо.

Сега малко да пиша за нас. Най-новото е че пробихме ушите. Сега прилича на малка госпожица. Станала е много палава и честно казано лошичка. Ако нещо не и се даде се тръшка и рита по земята. Иначе вече е много подвижна и силна. Ако има за къде да се хване може и стълби да качва. Рядко пада, ако падне или реши да седне не се налага вече да лази за да се хване и изправи. Изправя се, като се подпира на ръцете си. Навежда се, взима си каквото иска и се изправя. Понякога си играе дори клекнала, без да пада. Много е стабилна.
Нови думички няма, но тези които си казва мама, тате, баба, ам, хайде, да, си ги казва съвсем смислено и ясно. Всяка играчка се познава и знае за какво е. Куклите и плюшените се преспиват и се возят в количката. На телефона се говори, а на микрофона се пее. Когато чуе музика без значение каква, вдига ръцете и танцува. Много е забавна просто си личи че всичко разбира. Големи са ни умници.
Ами аз да не се оливам. Ще пиша утре пак. Татето има две дежурства и ще си я гледам аз до петък, така че.
Ама да знаете много свикна с него, цял ден го търси и сочи вратата. Той по-малко и се кара, ама него повече го слуша. Хайде, отивам да се оправям, че скоро ще става и да излизаме. С промяната на времето спи към обед по три часа.

Приятен ден

# 29
  • БГ
Здравейте, мами! Днес времето тук е чудесно и си направихме дъъъъълга разходка навън, Марти доста походи и сега спи заслужено!!! Благодаря ви за хубавите пожелания, надявам се наистина да нямаме много произшествия, но съм оптимист и мисля, че без падане не може!!! Снощи проучих въпроса с прощъпулника и се оказа, че нямам много време за мислене, утре ще е - сряда, след пълнолуние, така трябвало, та днес по този повод търчах за какво ли не, поръчах и 3 питки - за в къщи, за службата на мъжа ми и за моята! Голям празник се очертава, но в къщи реших да събера само фамилията, повечето дечица на приятелите ни са болнички и няма да могат да дойдат.

"Гали", браво на Тони, много се радваме, че е по-добре!

mama-eli, как е Калоянчо днес, спадна ли му цицината?

mama nina, честито ви ново РС!!! Да си го ползвате със здраве и да не ви създава никакви проблеми!!! Пролетното почистване го бях планувала за уикенда, но май ще ми се размине. Поканиха ни на гости в Свиленград и ще трябва следващата седмица да се захвана, това не ме устройва много, защото татито тръгва на работа и ще трябва сама да действам, но ... какво да се прави задължително трябва да чистя, че за Великден гости от София чакаме! Браво на Лъчето, напредва упорито в танците!

OLYMPIA, сънят ти направо ме разтърси, дано на никого не се случва подобно нещо, много страшно ми звучи, като филм на ужасите!!!

tinka81, честити ви пробити ушички!!! Чакаме снимки на малката госпожичка! А за слушането и Марти е така на мен ми се качва на главата, но с татко си се разбират чудесно и без никакви забележки! Малки хитрушковци!

Мами, желая ви приятен следобед и спокойна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт